Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 12, 2018 4:49 pm

Vala i zastitari, policija nula bodoba, sto kazes mozes tromblon unjeti. A da uprava uvede strozije mjere nekako, da ih bas pretresaju na ulazima imali bi jos veci problem.

Neko njima da zabrani baklje, boli njih qurac za klub i kazne, kad jedva ima osnovnu skolu zavrsenu i nema svijest sta znaci kazna i da nanosi stetu klubu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

pon nov 12, 2018 4:50 pm

Ima ih jos takvih, 50+, totalno nepismen, totalna proteza, bez kuceta i maceta, zive sa mamom, sljakaju se vani s djecom, rade u kaficu 50m od zgrade i stoji u prvim redovima dasnjeg juga.
Tuga..
Ima i dalje dobre raje, ostaci nekadasnjeg juga, ali pitanje je koliko ce ih jos drzati elan za ovo..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon nov 12, 2018 4:51 pm

Evo pitari se opet oglasili o tekmj u Mostaru a nasi kakvi sve za 10.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

pon nov 12, 2018 4:52 pm

Oglasilo se njihovo udruzenje navijaca...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon nov 12, 2018 4:54 pm

NEĆU DA VIDIM OVE PROLJEVE LJUDSKOG UMA NA FORUMU, NEMA POTREBE DA IH REKLAMIRATE
イビチャ・オシム

Premier
Kontakt:

pon nov 12, 2018 4:55 pm

Hahahahahahah jel moguce ovo...pa brate dragi hajde sto pise sranja ali ni zareza ni tacke, velikog slova hahah ovakvi i onaj glavonja sa slike + zula i placenici ce nam otjerati ljude koju su zasluzni za ovaj stadion...i veliki Bob, najveci navijac zelje ikada pise i pisao je protiv uprave sto znaci da se sve to planira unaprijed s jednim ciljom.I na kraju krajeva mozda uprava treba da ode ali na ovakav nacin kao sto su ljudi koji sebe zovu Manijaci( a ne predstavljaju njih) pokusali je za svake osude!

PratimsamoPlave

Odovica kao i u proslom mandatu prati terorisanje sudija, u onom mandatu Radnik, Siroki, Zvijezda sad Sarajevo X2, Zvijezda, gdje smo brutalno osteceni, osim ovih gresaka tipa crveni penal tu su ona sitna previranja nama zuti, njima nista. Ove sezone malo je utakmica gdje nismo dobili crveni ili penal.
I **** mater na osnovu cega se sad bune ovi bordo kurcevi
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

pon nov 12, 2018 4:56 pm

Premier je napisao/la:
Hahahahahahah jel moguce ovo...pa brate dragi hajde sto pise sranja ali ni zareza ni tacke, velikog slova hahah ovakvi i onaj glavonja sa slike + zula i placenici ce nam otjerati ljude koju su zasluzni za ovaj stadion...i veliki Bob, najveci navijac zelje ikada pise i pisao je protiv uprave sto znaci da se sve to planira unaprijed s jednim ciljom.I na kraju krajeva mozda uprava treba da ode ali na ovakav nacin kao sto su ljudi koji sebe zovu Manijaci( a ne predstavljaju njih) pokusali je za svake osude!
Ma kakav Bob zalutao, nek vrati soje statuse do prije tri godine

PratimsamoPlave

pon nov 12, 2018 4:59 pm

Sta cemo dobiti oglasavanjem?
Nista, gotovo je sad umjesto 3 1 uz zasluzeni crveni karton za Tuzlu, Pitari minimalno 2 crvena Rahmanovic i Tatar, u prvom derbiju iole sumljiva situacija je isla u njihovu korist. Prije utakmice smarat samo o sudjenju. Nije Amar bio budala, nije on zelio sudija da nam nasteli nego samo fer sudjenje da nas ne ostete.

ISB87
Kontakt:

pon nov 12, 2018 5:03 pm

za 3:1 nisi znao iskoristiti prilike i kaznjen si.
plakanje na sudjenje protiv siminog hana, eto gdje nam je klub.

OSTAVKE SVI!!!
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

Smjena radi smjene nikada nije dobra. Smjena radi bolje alternative je jedino dobra.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kospa
Kontakt:

pon nov 12, 2018 5:08 pm

Ljestvica je visoko postavljena...
... Godine života svoga tebi dao sam...

Kospa
Kontakt:

pon nov 12, 2018 5:11 pm

Izlija je napisao/la:
pon nov 12, 2018 4:54 pm
NEĆU DA VIDIM OVE PROLJEVE LJUDSKOG UMA NA FORUMU, NEMA POTREBE DA IH REKLAMIRATE
E jbg... dobra bijaše ona mustra heklanja u pozadini, taman sam je krenuo skidat
... Godine života svoga tebi dao sam...

PratimsamoPlave

pon nov 12, 2018 5:13 pm

ISB87 je napisao/la:

OSTAVKE SVI!!!
Majstore budi svjestan da mi nismo nikad u historini imali ekipu da mozemo se izboriti sa ovim. Mozes li razumjeti da su ovi dva neregularna gola, i ne svira ti penal. Simin Han kakav takav ima igrace tipa Ubiparip, Stojcev, Crnkic, Secerovic sve su to za ovu ligu veoma dobri igraci.
Ne kukam, ali to su cinjenice. Na derbiju dva "faula" dva zuta prvi je smijesan, drugi nepostoji. Tatar nakon petog starta klizeci bez ikakve vizije da uzme loptu dobija zuti, Rahmanovic isto, svaki nas napad je na centru prekidan talvom startovima. Prvi derbi oni ludi ofsajdi. Kriterij prema nama je uzasan.
Pogledaj sta se radi Pitari u svemu ispadaju osteceni a bodovi protiv nas, Slobode, Radnika, Krupe su sudije direktno donijele. Start nad Bilbijom je cist crveni karton poklanja im se penal, korner iz kojeg zabiaju gol i opet kukaju. A mi ne smijemo.

Majkel
Kontakt:

pon nov 12, 2018 5:21 pm

Sredio sam si neki wallpaper pa ako još neko želi koristiti slobodno. Dimenzije su 2560x1440.
Spoiler:
slika

Premier
Kontakt:

pon nov 12, 2018 5:23 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:

OSTAVKE SVI!!!
Majstore budi svjestan da mi nismo nikad u historini imali ekipu da mozemo se izboriti sa ovim. Mozes li razumjeti da su ovi dva neregularna gola, i ne svira ti penal. Simin Han kakav takav ima igrace tipa Ubiparip, Stojcev, Crnkic, Secerovic sve su to za ovu ligu veoma dobri igraci.
Ne kukam, ali to su cinjenice. Na derbiju dva "faula" dva zuta prvi je smijesan, drugi nepostoji. Tatar nakon petog starta klizeci bez ikakve vizije da uzme loptu dobija zuti, Rahmanovic isto, svaki nas napad je na centru prekidan talvom startovima. Prvi derbi oni ludi ofsajdi. Kriterij prema nama je uzasan.
Pogledaj sta se radi Pitari u svemu ispadaju osteceni a bodovi protiv nas, Slobode, Radnika, Krupe su sudije direktno donijele. Start nad Bilbijom je cist crveni karton poklanja im se penal, korner iz kojeg zabiaju gol i opet kukaju. A mi ne smijemo.
Brate pretjerujes, nije toliko strasno sudjenje.Bilo je greski al nije nista ni blizu kao onda penal zrinje za titulu a i tad smo sami sebi protivnik bili...Crveni za bakraca je cist kao suza i dao bi mu sudija crveni da nije vec imao zuti, ne znam kako po tebi ono nije faul.Jucer penal za tuzlu cist kao suza a ako cemo realno faula nad sinisom nije bilo jer je kontakt bio minimalan...bilo je par greski ali to je normalno, bilo je utakmica u kojoj su sudije sudile i u nasu korist tako da sve je to negdje na sredini, ne smijemo se zaliti nikako znaci jer smo izg od smijesnih ekipa.I da, nekad uletim na govno forum i zamisli ista prica kao i ovdje samo obrnuta, zelji se silji, nas se steti, mi smo sami protiv svi, niko nas ne jebe itd.Gledaj svoje dvoriste a bjezati od sindroma pitarluka.....gubitnik uvijek trazi izgovor :ne:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon nov 12, 2018 5:26 pm

Realisti realisti... Mislim da je čak i tuzla oštećena

bianco blu
Kontakt:

realno gledajući, pali smo od kada je Adis Hadžić ušao u klub.
adise odlazi

PratimsamoPlave

pon nov 12, 2018 5:27 pm

Premier je napisao/la:
pon nov 12, 2018 5:23 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:

OSTAVKE SVI!!!
Brate pretjerujes, nije toliko strasno sudjenje.Bilo je greski al nije nista ni blizu kao onda penal zrinje za titulu a i tad smo sami sebi protivnik bili...Crveni za bakraca je cist kao suza i dao bi mu sudija crveni da nije vec imao zuti, ne znam kako po tebi ono nije faul.Jucer penal za tuzlu cist kao suza a ako cemo realno faula nad sinisom nije bilo jer je kontakt bio minimalan...bilo je par greski ali to je normalno, bilo je utakmica u kojoj su sudije sudile i u nasu korist tako da sve je to negdje na sredini, ne smijemo se zaliti nikako znaci jer smo izg od smijesnih ekipa.I da, nekad uletim na govno forum i zamisli ista prica kao i ovdje samo obrnuta, zelji se silji, nas se steti, mi smo sami protiv svi, niko nas ne jebe itd.Gledaj svoje dvoriste a bjezati od sindroma pitarluka.....gubitnik uvijek trazi izgovor :ne:
Velkoski se zakucao u Bakraca lopta je i od jednog i drugog bila 4metra u trenutku kontakta Fejzice je ispucao loptu. Prvu sansu koju su pitsri imali,je cist faul nad Zecom.
A ono od sinoc otvori brate izvjestaj, pittarski portal sport1 je cak objavio, a ti to ne vidis.
Inace da sam admin, sreca nisam sve bi vas banovao.

PratimsamoPlave

pon nov 12, 2018 5:27 pm

LARSSON je napisao/la:
Realisti realisti... Mislim da je čak i tuzla oštećena
Jasno se vidi ofsajd Jazvica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.

Prijava