ned nov 11, 2018 8:29 pm
Haj ba ima pozitive u svemu crnom koliko god crno bilo, a ova naša je iduća, Odstraniti sve igrače starije od 25 godina osim Krpica, Curjurica, Rodin je mlađi, Bakrača, Siniše.. eh to samo ostaviti, ovo ostalo svaku poziciju povuci iz omladinskog ili kupiti od nekog drugog tima omladinca dobrog ako je vec deficitarna pozicija ... i onda cemo tamo pred onu sezonu imati barem ko eto neku uigranu, mladu družinu momaka neiskvarenih, imati cemo Osmanovice, Zilice koji su odigrali super odlicno, dati im identicna primanja svima solidna ništa previše... Mladi ljudi društveni vjerujem da im ne bi bio problem naci istu zicu na kojoj funkcionišu, a na kraju sezone ih pojacati sa neka 3-4 kvalitetna igraca sa maksimalno 24 godine i sta Bog da tako nek nam bude... mene boli ova situacija jer klosari su tu i vidio sam da im je ljubav prema klubu *****, a ja sam tu i bio bih tu u kantonalnu da ispadnemo, ja volim Želju kakav god rezultat bio, a ovi klosari i licemjeri, njih boli ***** za svetinjom ...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!