NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:24 pm
Brkoo je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:20 pm
IlProfessore je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:05 pm
Strah me da balave pubertetlije ne budu vođene psihologijom mase, pa pošto je adžo krenuo tjerati upravu nakon kašnjenja plate oni budu najkorisniji idioti u cijelom ovom procesu. Treba nekako staviti do znanja da se vjeruje Misketu i Upravi, nekom cyber kampanjom posebno jer se tu najviše kreiraju mišljenja. Nećemo valjda dopustiti da nam odu najbolji ljudi ikad koji su vodili našeg Želju. A masu je teško obuzdati...
Za ovo gore sto si napisao je kriva uprava. Za konstantno reketiranje kluba ubacivanjem baklji je kriva uprava. Da su oni napravili zabranu ulaska na stadion svakome ko je zapalio baklju, baklji na stadionu ne bi bilo. Imas kamere na stadionu i umjesto da reaguju oni sute, dok se svaku utakmicu izbijaju pare klubu zbog baklji. Djilda se okrece u grobu zbog balavaca koji unistavaju svoj stadion.
Uprava ako se se ne dogovori sa Amarom, nek i oni idu, kratko i jasno. Stalno izmisljali toplu vodu, dovodili trenere koji ni u snovima ne bi mogli trenirati Zelju i onda se cude ovakvim rezultatima. Dovedes Amara, imas rezultat, rezultat proizvodi novac, novac mozes uloziti u jos bolje igrace i infrastrukturu, jos veci iskorak kluba itd. Ako to ne konta ova uprava onda hvala vam od srca za sve sto ste uradili za klub ali dalje vise ne ide..
Sve se slazemo,pa i ovo za Amara,ali pod jednim uvjetom:Da je on spreman raditi postujuci hijerarhiju u klubu.Da li je on spreman na to?Ako nije,on onda nije odgovor.Mene kao navijaca ne zanimaju kratkorocni uspjesi i eventualna titula u ovoj jadnoj ligi,ako se ne pokaze napredak i priblizavanje EVROSPKOM funkcionisanju kluba.To treba i mora biti cilj!!
Sta znaci postovati hijerarhiju sada u Zeljeznicaru?
Hoce li mu dati sportski segment pa da on odgovara za sve u njemu ili da bude marioneta kao Odovic koji ce na presicama govoriti moram vidjeti sa upravom moze li igrati?
Sta je hijerarhija? Kome treba Amar, Vinko ili neki novi trener odgovarati? Ko je zasluzan/kriv sto vec 2 mjeseca nema rezultata na sportskom planu?
Ko ce odgovarati za to u sistemu? U hijerarhiji?
Ko je iznad Odovica u hierarhiji?
Zasto Arezina ne moze igrati ni minute u Zeljeznicaru? Jel zbog hijerarhije?
Ko je zabranio ulaz danas na stadionu, nakon belaja na jugu?
Hoce li to biti transparentno?
Umjesto da daju slobodan ulaz danas i do kraja jeseni pa da vidimo mozemo li se skupiti jer nam je potreban svaki glas na tribini ide se kontra, zatvara se krug.
Kako ih ne boli ovo sto se desava sa klubom? Ovo govorim i za jednu i za drugu struju jer su je oni tako napravili?
Kako vam je vlastiti ego iznad kluba? Vi ne volite Zeljeznicar nego sami sebe, Egomanijaci i vi niste Zeljeznicar. I jedni i drugi, ili se veceras sjedite i dogovorite ili idite u 100 lijepih pm, Zeljo je ostao 92 i 93 a da nece danas.
Preskakao sam ograda i ograda da bih gledao ovaj klub da bi mi danas neki jazavac puko tarabu rijecima da imas stogodisnju neces uci.