Ma ko to utice,sta vise stvarate neke nevidljive neprijatelje bez imena i prezimena. Ko imalo mucne glavnom znace sta je u pitanju.Elegant je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:07 pmOvo sa jugom je jasno kao dan, neko na njih utjece iz vana a klosari se prodaju za kutiju cigara. Do jucer davali podrsku upravi, prijetili igracima, sada obrnuto.
Mene samo zanima ovi igraci da li razmisljaju glavom gdje ce sutra, hoce li da igraju po selima ili da idud u neke europske klubove da zaradjuju ?
i opet ce ih neko ovdje braniti kao oni su tu 90 minuta vako nako, jel i ovo danas smatraju podrskom ? ono zvizdanje na navijanje sjevera i istoka je dno dna, nevjerovatno, navijaju protiv Želje, ne mogu da vjerujem jednostavno, sta bi s onom i da gubis 10:0...Premier je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:03 pmMa brate placenici obicni, ni n od navijaca kojima je osobna korist ispred zelje.Pa svaku tekmu su se palili 2 3 tekme samo da uprava placa kazne i to se zna..zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:00 pmtuga majke mi, nevjerovatno sta nam se desava, ali po meni treba traziti rjesenje, a ne krivce, sta ida ode uprava ko da ce ovi igraci proigrat odjednom, i da ih slomis nece proigrat jer bolje od ovoga ne znaju, a Oda bi trebao otici ako imalo obraza ima
a sto se tice manijaka, smijem se zakleti da ima jos nesto pored rezultata pa tjeraju upravu, vjerovatno su se zakacili sa misketom, znalo se da ce ovo biti, pa veceras bilo 5 pouta vise specijalaca nego inace, sto li boze, i ono zvizdanje kad ostale tribine pocnu bodriti Želju, sramota, nek su otisli i nek se vise nikad ne vracaju
Sta je u pitanju ?Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:08 pmMa ko to utice,sta vise stvarate neke nevidljive neprijatelje bez imena i prezimena. Ko imalo mucne glavnom znace sta je u pitanju.Elegant je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:07 pmOvo sa jugom je jasno kao dan, neko na njih utjece iz vana a klosari se prodaju za kutiju cigara. Do jucer davali podrsku upravi, prijetili igracima, sada obrnuto.
Mene samo zanima ovi igraci da li razmisljaju glavom gdje ce sutra, hoce li da igraju po selima ili da idud u neke europske klubove da zaradjuju ?
Sinisa se okliznuo a Pavic nije loptu izbio. Nad Ivanom je bio faul i faul je bio nad Veselim. Sve u svemu sudija nas je ostetio i da je negdje drugo onako sudio skroz bi drugacije zavrsilo ali mi hocemo posteno.avlami97 je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:09 pmJa ovo nikada na Grbavici nisam vidio. Teško je pobjediti, ako primiš tri neregularna gola. Penal - Pavić izbio loptu, sudija pokazuje na kreč. Drugi gol - idemo u kontru (Čurjurić) i čovjek ga povlači rukom, a oni iz polukontre daju gol. Kod trećeg gola, frajer je Sinišu gurno rukom. Ovo neopravdava naš poraz, ali ovakvo suđenje je za zatvora. Nama ne svira penal/faul na 16, mislim da je Veseli bio u prodoru.
Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.
Slazem se sve osim jedne stvari, penal je bio, ono je bio jako glup start Pavicaavlami97 je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:09 pmJa ovo nikada na Grbavici nisam vidio. Teško je pobjediti, ako primiš tri neregularna gola. Penal - Pavić izbio loptu, sudija pokazuje na kreč. Drugi gol - idemo u kontru (Čurjurić) i čovjek ga povlači rukom, a oni iz polukontre daju gol. Kod trećeg gola, frajer je Sinišu gurno rukom. Ovo neopravdava naš poraz, ali ovakvo suđenje je za zatvora. Nama ne svira penal/faul na 16, mislim da je Veseli bio u prodoru.
Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.
procitaj parolu pitara sa derbija pa ce ti biti jasnoElegant je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:12 pmSta je u pitanju ?Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:08 pmMa ko to utice,sta vise stvarate neke nevidljive neprijatelje bez imena i prezimena. Ko imalo mucne glavnom znace sta je u pitanju.Elegant je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:07 pmOvo sa jugom je jasno kao dan, neko na njih utjece iz vana a klosari se prodaju za kutiju cigara. Do jucer davali podrsku upravi, prijetili igracima, sada obrnuto.
Skupstina mora biti pod hitno ako je moguce sutra
Za ovo gore sto si napisao je kriva uprava. Za konstantno reketiranje kluba ubacivanjem baklji je kriva uprava. Da su oni napravili zabranu ulaska na stadion svakome ko je zapalio baklju, baklji na stadionu ne bi bilo. Imas kamere na stadionu i umjesto da reaguju oni sute, dok se svaku utakmicu izbijaju pare klubu zbog baklji. Djilda se okrece u grobu zbog balavaca koji unistavaju svoj stadion.IlProfessore je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 7:05 pmStrah me da balave pubertetlije ne budu vođene psihologijom mase, pa pošto je adžo krenuo tjerati upravu nakon kašnjenja plate oni budu najkorisniji idioti u cijelom ovom procesu. Treba nekako staviti do znanja da se vjeruje Misketu i Upravi, nekom cyber kampanjom posebno jer se tu najviše kreiraju mišljenja. Nećemo valjda dopustiti da nam odu najbolji ljudi ikad koji su vodili našeg Želju. A masu je teško obuzdati...