Koliko god da je Zeljo los, krivo mi je sto ide reprezentativna pauza

I mislim nesto da ce sutra fino odigrati.
sve treba ukinuti, idi na utakmicu pa palamudi o sastavima i pickama materinama....a ne dok dodjes s utakmice napisano 524213424 stranica na forumima, svi od kuce gledali.....storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 11:47 amDaj Boze da nas ima 2000 redovnih na forumu.. Stotinjak redovnih, i od toga dosta raje koja pise s vana.
Mi smo prava ona šund hype nacija. To si 100% upravu. Zato nikad necemo napredovatiOmar500 je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 12:51 pmO posjeti je vecinom sve ispricano. Raja kod nas voli bumove, uskoce svi na hype train, bude pun stadion i onda ostane nas par hiljada u najboljem slucaju. Ako su bas losi rezultati ili se raja toliko zasiti, onda bude dvije hiljade i to je to. Sto ne znaci da se ne treba nadogradjivati stadion.
Koliko god da je Zeljo los, krivo mi je sto ide reprezentativna pauza
I mislim nesto da ce sutra fino odigrati.
To je uvijek tako na ovim prostorima, u svim sferama zivota, ljudi vole sjedit i srat po svemu.nikson je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 1:12 pmsve treba ukinuti, idi na utakmicu pa palamudi o sastavima i pickama materinama....a ne dok dodjes s utakmice napisano 524213424 stranica na forumima, svi od kuce gledali.....storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 11:47 amDaj Boze da nas ima 2000 redovnih na forumu.. Stotinjak redovnih, i od toga dosta raje koja pise s vana.
100%nikson je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 1:12 pmsve treba ukinuti, idi na utakmicu pa palamudi o sastavima i pickama materinama....a ne dok dodjes s utakmice napisano 524213424 stranica na forumima, svi od kuce gledali.....storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 11:47 amDaj Boze da nas ima 2000 redovnih na forumu.. Stotinjak redovnih, i od toga dosta raje koja pise s vana.
Ako sam dobro shvatio, ako vratimo deponiju ispod zapadne tribine, srusimo istocnu i postavimo antene, otkopamo novi travnjak i vratimo onaj pasnjak, ako sve one sitnice sto smo uradili vratimo u prijasnje stanje, srusimo nove prostorije te ispred kapije ostavimo desetak blokova i vrecu cementa uz parolu "Slijedece godine historija na Grbavici ce da se pise, europske utakmice na Kosevu ne zelimo igrati vise !", kada sve to uradimo pocet cemo sutati na gol jer je nabrojano glavni krivac kada ne damo gol?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 10:45 amSto se mene tice, ne treba nama grbavica od 21 hiljadu mjesta jer ce se napuniti mozda dva puta godisnje. Teren, da, ali je to pod moranje u 21 stoljecu i ne predstavlja nikakav presedan. Ja dolazim zbog fudbala, zbog igre i borbenosti koju sam znao vidjeti prije dok se nije gradilo i dok nije bilo snobova gore na zapadu. Ova prica za krov i za stadion i za neku infrastrukturu mi ide na zivce vise. Gradite vi, niko ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za uspjeh, za gol vise, za titulu, za historiju, a ne za beton i armaturu.
Ne razumijem zasto si replicirao na moj komentar kad nisi ocigledno shvatio sta sam rekao. Pokusavas da budes ironican, ali ti ne ide od ruke. Rekao sam, gradite niko vam ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za sportske uspjehe, za titule, za historiju. Nama je uprava utripovala da je uspjesna ako izgradi tribinu, koje je usput jos i finansirana od strane navijaca i pravnih lica. To sto nema 2000 ljudi na tekmi, to je ok. Samo ti gradi Zeljo boli te *****, to sto te niko ne gleda, macku o rep.Ajzea je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:05 pmAko sam dobro shvatio, ako vratimo deponiju ispod zapadne tribine, srusimo istocnu i postavimo antene, otkopamo novi travnjak i vratimo onaj pasnjak, ako sve one sitnice sto smo uradili vratimo u prijasnje stanje, srusimo nove prostorije te ispred kapije ostavimo desetak blokova i vrecu cementa uz parolu "Slijedece godine historija na Grbavici ce da se pise, europske utakmice na Kosevu ne zelimo igrati vise !", kada sve to uradimo pocet cemo sutati na gol jer je nabrojano glavni krivac kada ne damo gol?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 10:45 amSto se mene tice, ne treba nama grbavica od 21 hiljadu mjesta jer ce se napuniti mozda dva puta godisnje. Teren, da, ali je to pod moranje u 21 stoljecu i ne predstavlja nikakav presedan. Ja dolazim zbog fudbala, zbog igre i borbenosti koju sam znao vidjeti prije dok se nije gradilo i dok nije bilo snobova gore na zapadu. Ova prica za krov i za stadion i za neku infrastrukturu mi ide na zivce vise. Gradite vi, niko ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za uspjeh, za gol vise, za titulu, za historiju, a ne za beton i armaturu.
A bio je veci prosjek posjecenosti kad smo igrali lopte i osvajali trofeje ?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:35 pmNe razumijem zasto si replicirao na moj komentar kad nisi ocigledno shvatio sta sam rekao. Pokusavas da budes ironican, ali ti ne ide od ruke. Rekao sam, gradite niko vam ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za hehe uspjehe, za titule, za historiju. Nama je uprava utripovala da je uspjesna ako izgradi tribinu, koje je usput jos i finansirana od strane navijaca i pravnih lica. To sto nema 2000 ljudi na tekmi, to je ok. Samo ti gradi Zeljo boli te *****, to sto te niko ne gleda, macku o rep.Ajzea je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:05 pmAko sam dobro shvatio, ako vratimo deponiju ispod zapadne tribine, srusimo istocnu i postavimo antene, otkopamo novi travnjak i vratimo onaj pasnjak, ako sve one sitnice sto smo uradili vratimo u prijasnje stanje, srusimo nove prostorije te ispred kapije ostavimo desetak blokova i vrecu cementa uz parolu "Slijedece godine historija na Grbavici ce da se pise, europske utakmice na Kosevu ne zelimo igrati vise !", kada sve to uradimo pocet cemo sutati na gol jer je nabrojano glavni krivac kada ne damo gol?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 10:45 amSto se mene tice, ne treba nama grbavica od 21 hiljadu mjesta jer ce se napuniti mozda dva puta godisnje. Teren, da, ali je to pod moranje u 21 stoljecu i ne predstavlja nikakav presedan. Ja dolazim zbog fudbala, zbog igre i borbenosti koju sam znao vidjeti prije dok se nije gradilo i dok nije bilo snobova gore na zapadu. Ova prica za krov i za stadion i za neku infrastrukturu mi ide na zivce vise. Gradite vi, niko ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za uspjeh, za gol vise, za titulu, za historiju, a ne za beton i armaturu.
7.638 je prosjek 2010-te. Možda i jesi jbg..cikazubo je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:39 pmA bio je veci prosjek posjecenosti kad smo igrali lopte i osvajali trofeje ?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:35 pmNe razumijem zasto si replicirao na moj komentar kad nisi ocigledno shvatio sta sam rekao. Pokusavas da budes ironican, ali ti ne ide od ruke. Rekao sam, gradite niko vam ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za hehe uspjehe, za titule, za historiju. Nama je uprava utripovala da je uspjesna ako izgradi tribinu, koje je usput jos i finansirana od strane navijaca i pravnih lica. To sto nema 2000 ljudi na tekmi, to je ok. Samo ti gradi Zeljo boli te *****, to sto te niko ne gleda, macku o rep.Ajzea je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:05 pm
Ako sam dobro shvatio, ako vratimo deponiju ispod zapadne tribine, srusimo istocnu i postavimo antene, otkopamo novi travnjak i vratimo onaj pasnjak, ako sve one sitnice sto smo uradili vratimo u prijasnje stanje, srusimo nove prostorije te ispred kapije ostavimo desetak blokova i vrecu cementa uz parolu "Slijedece godine historija na Grbavici ce da se pise, europske utakmice na Kosevu ne zelimo igrati vise !", kada sve to uradimo pocet cemo sutati na gol jer je nabrojano glavni krivac kada ne damo gol?
Mozda sam senilan jbg..
A 2011-2014 ?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:47 pm7.638 je prosjek 2010-te. Možda i jesi jbg..cikazubo je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:39 pmA bio je veci prosjek posjecenosti kad smo igrali lopte i osvajali trofeje ?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:35 pm
Ne razumijem zasto si replicirao na moj komentar kad nisi ocigledno shvatio sta sam rekao. Pokusavas da budes ironican, ali ti ne ide od ruke. Rekao sam, gradite niko vam ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za hehe uspjehe, za titule, za historiju. Nama je uprava utripovala da je uspjesna ako izgradi tribinu, koje je usput jos i finansirana od strane navijaca i pravnih lica. To sto nema 2000 ljudi na tekmi, to je ok. Samo ti gradi Zeljo boli te *****, to sto te niko ne gleda, macku o rep.
Mozda sam senilan jbg..
5000 ljudi bilo na proslavi titule.cikazubo je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:39 pmA bio je veci prosjek posjecenosti kad smo igrali lopte i osvajali trofeje ?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:35 pmNe razumijem zasto si replicirao na moj komentar kad nisi ocigledno shvatio sta sam rekao. Pokusavas da budes ironican, ali ti ne ide od ruke. Rekao sam, gradite niko vam ne kaze da ne treba, ali se fudbal igra za hehe uspjehe, za titule, za historiju. Nama je uprava utripovala da je uspjesna ako izgradi tribinu, koje je usput jos i finansirana od strane navijaca i pravnih lica. To sto nema 2000 ljudi na tekmi, to je ok. Samo ti gradi Zeljo boli te *****, to sto te niko ne gleda, macku o rep.Ajzea je napisao/la: ↑sub nov 10, 2018 2:05 pm
Ako sam dobro shvatio, ako vratimo deponiju ispod zapadne tribine, srusimo istocnu i postavimo antene, otkopamo novi travnjak i vratimo onaj pasnjak, ako sve one sitnice sto smo uradili vratimo u prijasnje stanje, srusimo nove prostorije te ispred kapije ostavimo desetak blokova i vrecu cementa uz parolu "Slijedece godine historija na Grbavici ce da se pise, europske utakmice na Kosevu ne zelimo igrati vise !", kada sve to uradimo pocet cemo sutati na gol jer je nabrojano glavni krivac kada ne damo gol?
Mozda sam senilan jbg..