Ne moze se porediti liga, (ne)kvalitet lige, timova, sam nacin takmicenja, osvajanja lige danas i u Amarovo vrijeme.
Kao i za uprave klubova, ljude (ne)sposobne i predane (ne)radu.
Pa već se čulo sa sjevera "uprava napolje" doduše manja grupica je bila.... Ali na žalost to je krenulo....plavi brat je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:48 pmcipiripi je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 10:30 amPlakat cemo mi za ovim ljudima ako odu na zimu, kao sto vec godinama placemo za Amarom.
Svi bi nesto uradili, predlagali mijenjali i ulagali, a adresa kluba je Zvornicka i uvijek je otvoren za nove i konstruktivne ideje i prijedloge, al jok lakse je bosnji sjediti i s.rati nego li doci na neku utakmicu.
Brzo ste zaboravili vremena, Landze, Behmena, Džumhura i Žuje. Brzo ste zaboravili Litekse, Makabije kada su nas kantali, brzo ste zaboravili sumu iznad juga i korov na bivsem istoku, brzo ste zaboravili srusen zapad i blagodet kao i kaljuzu na kojoj smo igrali.
Ljudi moji poslije j.ebanja nema kajanaja, a mi smo vec j.ebali ove ljude ako odu, ostaje samo jos da se pocnemo kajati
Ako je nekome preca neka kanta u vidu trofeja nego uredjen i stabilan i profesionalno organizovan Klub, neka onda gleda i navija za Real, Juventus, Čelzi i ostale VELIKE klube. Ljudi ovo je Željo, ovo je Bosna i bez dobre organizacije nema ni stabilnosti, pa vi razmislite
Neka nam je sa srecom.to je to,procitati...vise puta!!!
Dobar je Zec, da ubaci sve sto dobije na tanjir bio bi prvi strijelac lige.
najbolji igrač Želje poyyPratimsamoPlave je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 10:09 pmDobar je Zec, da ubaci sve sto dobije na tanjir bio bi prvi strijelac lige.
al fakat...Zajim koliko god da je ograničen, on bar ima mu-da pokušavati nešto iznova i uvijek
Takva muda treba ovjekovjeciti nekom poslovicom, narodnom pjesmom, za zeca neku basnu napiskarat
Jest eto treba ga jos i oglabati igracima. Svaka cast Manijacima, zrtvuju sve radi kluba !roger_bannister4 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:26 pmSamo bih kratko da izrazim žal i zabrinutost nivoom limitiranosti dobrog dijela naših navijača koji pale baklje protiv (napisao bih koji uoće pale baklje i petarde, al nejse) MRTVE ZVIJEZDE i kao ulijeću u teren, k'o nekog bi i pretukli, šta već... Jako, jako mi je žao što smo spali na to, jer nam svake sedmice izbije pokojeg željovca sa tribine, i pokoju milju iz kase. Il' je to odraz stanja na terenu pa je tako...