Uprava ako ne dovede Amara Osima, Vinka Marinovica ili nekog trenera u tom rangu nek i oni idu!
A pomislite li samo da novi trener bude neko poput Zebe, Dudica, Djurbuzovica itd, za mene ste u rangu igraca i zelim vam sve najgore kao i njima..
Bravo Brkoo, ali mislim da nama me moze vise ni Guardiola pomoci
Bravo za komentar. Blagojevića volim, ali večeras je do 70 - te minute bio potpuno van utakmice. Volio bi da ga nikada više ne vidim na Grbavici. Nažalost da je sebe doveo u tu situaciju, sve da je i bio u pravu zbog kazne. Prvo poluvrijeme su bili namjerno nezainrereaovani, svi osim Pavića, Stevanovića, Rodina, Bogičevića, Krpića.Zaka je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:00 pmBlagojevića ne volim, ali zadnjih pola sata je bio ubjedljivo najbolji i kreirao je zicer Zajimu, kao i još par dobrih akcija. Vranješ u prvom ništa posebno, možda ga nije trebao izvesti odmah, ali kad već jeste trebao je odmah napasti i staviti Ramovića.
🤍
🤍
🤍
E pa i kod mene su isti simptomi. Tobe jarabi obolićemo svi skupa, Brada raste ko luda. Jooj kakve crne dane dočekasmo samoplavi brat je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:05 pmNek je rahmet dusama ove dvojice manijaka sto su nas napusili.Da im dragi Allah oprosti grijehe i podari lijepi dzenet.
I cudimo se sto raja mlada umire,pa nista necudi s obzirom na ovakve stresove.
Meni svaku tekmu brada izraste cenat i pojavi se po par sijedih a kose na glavi sve manje.
Ako imalo obraza imaju,za Odom nek se pokupe i Zeba i Karic,nek povedu i Vecu,Bogija,Blagoju,Zeca i Zaima.Nek idu kod violine na mali fudbal.
Onakvi sutevi Zaima i Zeca ako nisu namjerni onda su promasili sport,nek se bave ragbijem.
Ako se moze dovest normalan igrac,profesionalac...dovest,ako nemoze,guraj omladince.Samo prestat dovodit ublehe.
Nemogu jos sebi da dodjem.
NI MILIMETRA
Stevanović i Pavić ... najbolji i najkonstantniji igrači do sad...uz Krpića eto jošcikazubo je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:23 pmSamo bi da se zahvalim gospodinu Sinisi Stevanovicu koji kroz sve utakmice pokazuje da moze drugacije, covjek na osnovu kojeg se mogu vuci paralele s ostalim igracima, kapa dole momku, za mene je srce ekipe.
Vristi, gine, klize, udara, bodri, dize publiku, danas trese reklame od bijesa koliko se sporo ukljucuju ostale picke na prekid.
🤍
🤍
🤍
jel ima mahalanja za njega fakat
Eh cuj Jusufbegovic hahah pa taj bi se pitao ko Fata