Krpic je trcao kao nikad prije ka svlacionici. Kad se murija pojavila vratio se i stao.
nek nam ubace još i onog čupavog voditelja umjesto adisa i okupljamo fk sarajevo i slobodu ujednom
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 7:54 pmnek nam ubace još i onog čupavog voditelja umjesto adisa i okupljamo fk sarajevo i slobodu ujednom
lp
Ne dopustiti da ova garnitura igraca ikada vise bude u prilici da bilo koga bojkotuje !
A taj čupavi ti je valjao dok si bonuse dobijao?Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 7:54 pmnek nam ubace još i onog čupavog voditelja umjesto adisa i okupljamo fk sarajevo i slobodu ujednom
lp
Otjero se Oda sam da si ziv i zdrav.Sam pao,sam se ubio.
Blagojevića ne volim, ali zadnjih pola sata je bio ubjedljivo najbolji i kreirao je zicer Zajimu, kao i još par dobrih akcija. Vranješ u prvom ništa posebno, možda ga nije trebao izvesti odmah, ali kad već jeste trebao je odmah napasti i staviti Ramovića.
zabranio mi pristup igri.LARSSON je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 7:58 pmA taj čupavi ti je valjao dok si bonuse dobijao?Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 7:54 pmnek nam ubace još i onog čupavog voditelja umjesto adisa i okupljamo fk sarajevo i slobodu ujednom
lp
Koliko Blagojević bojkotira, usavršio je zanat, bojkotira a da ga i ne primjetimo.Zaka je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:00 pmBlagojevića ne volim, ali zadnjih pola sata je bio ubjedljivo najbolji i kreirao je zicer Zajimu, kao i još par dobrih akcija. Vranješ u prvom ništa posebno, možda ga nije trebao izvesti odmah, ali kad već jeste trebao je odmah napasti i staviti Ramovića.
Pa najlakse je da se na Vranjesu kola slome...ne smije da vadi Blagojevica.