Pojacanja su nuzna, a prikljucak za prvom cetvorkom se mora drzati do te zimske pauze. Ja bih i trenera promijenio, ali eto.
Mozda napokon i Fabregasa dovedemo

Odlican je stvarno.
Donnarumma
Ne treba zuriti s Caldarom, postepeno ih sve uigravati pa da imamo stabilan stoperski par ko god da upadne.Omar500 je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 4:23 pmDonnarumma
Calabria, Romagnoli, Caldara, RR (Laxalt)
Kessie, Bonaventura
Suso, Hakan, Samu
Higuain
I ja bih volio da se proba ova varijanta sa Hakanom kao desetkom. Nadam se da ce dobiti Chievo bez problema. Poslije pauze derbi sa Interom.
Da se hoce vise Conti oporaviti, nisam nikako zadovoljan sa Calabriom. Nadam se da ce se i Caldara sto prije uklopiti, pa da ga vidimo cesce u prvih 11
To je ta brazilska vezaBrazilian outlet
@globoesportecom
claims Milan have closed a deal for 21-year-old Flamengo midfielder Lucas Paqueta for €35m + bonuses with medicals reportedly set to be held this week
Nadam se da ce se ovo zavrsiti, i onda jedva cekam januar. Nismo odavno nekog talentovanog brazilca potpisali
Lucas Paqueta će potpisati 5-godišnji ugovor vrijedan €1,5m-1,7m/godišnje. [Sky]
Najdraža utakmica u bordo dresu je utakmica sa Banantsom na Koševu 19. jula. U tom meču smo ostvarili plasman u drugi krug, a ja sam postigao prvi gol u seniorskom timu pred punim Koševom. Velike utakmice dolaze sa velikim očekivanjima i zbog toga sam posebno sretan što sam na svojoj prvoj evropskoj utakmicu imao uspješan nastup.BlwD je napisao/la: ↑sri okt 10, 2018 2:40 pmhttp://hehe.ba/fudbaler-sarajeva-zeli-z ... kom-klubu/
9. Za koji evropski klub bi volio zaigrati u budućnosti?
To je definitivno Milan. Od malena ih pratim i želja mi je jednog dana istrčati na San Siro. Bogata klupska historija, dobri igrači, generalno dobri uslovi za fudbal u Italiji. Sve to zajedno, je nešto na što teško možete ostati ravnodušni.
10. Ima li neki igrač da ti je posebno drag?
Najdraži igrač mi je Paolo Maldini. Igramo na istoj poziciji, a Paolo je važio borbenog i srčanog igrača. Smatram da je njegov odnos prema klubu za poštovanje i primjer drugima.
Evo ko ce ga naslijedit. Kakav Caldara, kakav Romagnoli![]()
Pomjesao utakmicu sa onom protiv Atalante, kad je kosevo bilo puno, al golovaLARSSON je napisao/la: ↑sri okt 10, 2018 4:12 pmNajdraža utakmica u bordo dresu je utakmica sa Banantsom na Koševu 19. jula. U tom meču smo ostvarili plasman u drugi krug, a ja sam postigao prvi gol u seniorskom timu pred punim Koševom. Velike utakmice dolaze sa velikim očekivanjima i zbog toga sam posebno sretan što sam na svojoj prvoj evropskoj utakmicu imao uspješan nastup.BlwD je napisao/la: ↑sri okt 10, 2018 2:40 pmhttp://hehe.ba/fudbaler-sarajeva-zeli-z ... kom-klubu/
9. Za koji evropski klub bi volio zaigrati u budućnosti?
To je definitivno Milan. Od malena ih pratim i želja mi je jednog dana istrčati na San Siro. Bogata klupska historija, dobri igrači, generalno dobri uslovi za fudbal u Italiji. Sve to zajedno, je nešto na što teško možete ostati ravnodušni.
10. Ima li neki igrač da ti je posebno drag?
Najdraži igrač mi je Paolo Maldini. Igramo na istoj poziciji, a Paolo je važio borbenog i srčanog igrača. Smatram da je njegov odnos prema klubu za poštovanje i primjer drugima.
Evo ko ce ga naslijedit. Kakav Caldara, kakav Romagnoli![]()
WATAFAK, pred punim koševom protiv banantsa![]()
[Di Marzio] Ibrahimovićev povratak u Milan je više od ideje za Leonarda. Sredinom prosinca/decembra ćemo znati hoće li se Zlatan uistinu vratiti u Milan. Neće biti problema oko plaće jer Ibra ima sjajan odnos sa upravom.
Samo je potrebno razgovarati sa Ibrahimovićem je li spreman sjediti na klupi na nekim utakmicama jer su Higuain i Cutrone "glavni" napadači u Milanu.
Slušajući Leonardove riječi i osobni odnos između njega i Ibrahimovića, još uvijek će se pokušati dovesti u Milan."