Još sam pod emocijama. Ne znam povezati misli u cjelinu

ma da se jedan od tih vrati mi smo u plusu ogromnom. a polahko ih sve uvoditi.shzna je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 9:25 pmMa Kemo je ocajan veceras. Neki ga levat pretrca ko dijete i zaobidje ga s loptom. Najbolji mu je potez na utakmici bio kad nabi loptu preko istoka, kud ces dalje.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 9:18 pma čik pogodi čije je bio? Kemica opet hvata muhe po petercu. ko i protiv goška.
Ljudi su na svaki prekid nam napravili šansu.
Vraćaj Bakrača, podhitno!
Sad polije pauze idu Veseli i Jazvic, sirina, a i Ramovic polahko ulazi. Sinisa i Sulejmane, prenesite im vas mentalitet!
Nije bio ofsajd. Zakinuti smo ponovo.
Jazvića malo duže a Veselog nema 5 utakmica, s obzirom kako smo igrali poslije njegovog zadnjeg starta, izgleda kao vječnost, a kao da i nismo pobjedili Širokog 0:3..ili da se desilo u nekoj od prošlih sezona..Čak nam se i relativnost nakačila na kosti uz sve ostale belaje
Lars sto je "najgore" ja ne vidim sta je on to tacno pogrijesio,gresku su napravili oni koji su ostavili igraca samog na skoku. On je samo mogao ono pokusati spasiti ili pustiti u mrezu da udje. Mozda je samo bolja opcija da je pustio da ne dobije crveni , ali crveni je donio vjerovatno i preokret i jos veci inat,zelju,motivaciju za pobjedu. Tako da, glavu gore Sehicu, uistinu ne vidim njega kao direktnog krivca za bilo sto kod one situacije. Mozda sam previse subjektivan ali ono iskreno kazem da ga ne treba kriviti za onu situaciju.
Možda se pogrešno izrazih, mislim na sve ove mečeve što mu se ne da.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 9:45 pmLars sto je "najgore" ja ne vidim sta je on to tacno pogrijesio,gresku su napravili oni koji su ostavili igraca samog na skoku. On je samo mogao ono pokusati spasiti ili pustiti u mrezu da udje. Mozda je samo bolja opcija da je pustio da ne dobije crveni , ali crveni je donio vjerovatno i preokret i jos veci inat,zelju,motivaciju za pobjedu. Tako da, glavu gore Sehicu, uistinu ne vidim njega kao direktnog krivca za bilo sto kod one situacije. Mozda sam previse subjektivan ali ono iskreno kazem da ga ne treba kriviti za onu situaciju.
Koliko vidim samo SIniša ne igra. Pred suspenziju : Šabanadžović, Čurjurić, Krpić, Blagojević, Osmanković, Bogičević, Vranješ.