Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 02, 2018 8:41 am

vopla je napisao/la:
uto okt 02, 2018 2:32 am
Ma ne pomaze ovdje nikakav strucnjak, nama samo na mjesto trenera treba neki fakin,djubre od trenera.
Koji ce doci u svlacionicu da te izvrijedja pred svima, da im yebe mater i unese im se u facu !
Jer poznajem tu "psihu" tih fudbalera, igrao sam fudbal i imam dosta prijatelja fudbalera.
To su ljudi koji dnevno odu odrade trening od sat i po, dva.. i ostatak dana drkaju ku.rac po kafa,po shishama.Glavno im je da budu sređeni, da se kontaju koju ce od mnogobrojnih droljica veceras povaliti.
TO NISU LJUDI KOJI GILJAJU PO 9-10 SATI PO FIRMAMA, KOJEG CEKAJU KUCI ZENA I DJECA DA IM DONESE, KOJI ZNAJU STA ZNACITI PROLITI ZNOJ I KRV ZA YEBENI DINAR. DA ZNAJU CIJENITI POSAO MAJK.U IM KRVAVU YEBEM !
TAKVI NEMAJU STIDA, NEMAJU OSJECANJA ZA DRUGE, NE OSJECAJU SRAMOTU !
SA TAKVIMA TREBA SAMO NA BEZOBRAZAN NACIN !
to može i svako od nas. ali bez pokrića to ne pomaže...
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 02, 2018 8:50 am

odlazi ubleho
Željezničar ante portas !

PratimsamoPlave

uto okt 02, 2018 8:50 am

Ne moze covjek vise biti pametan. Izvjestaj Bog zna koji nisam pregledao, ne mogu jednostavno necu da me ovo vise pogadja. Ali uzalud trud, opet se sekiram i opet cu doci protiv Celika valjda ne mogu drugcije.
Sto se tice igrackog kadra, nama treba vise novca i tako cemo dobiti veci broj profesionalaca(dobrih igraca) tipa Miro, Zakaric, Ramovic, Lendric, Krpic, Vojo..
Trenutno nasa ekipa nije za prvog i drugog mjesta. Ekipa koja nema na klupi veznog, napadaca, krilo, bekove,golmana a da nije junior koji ili debituje ili se bas ne snalazi jer je uvijek gusto sa nama. Ta ekipa nije za prvog mjesta. Mozda bi i bila kad bi imali prvih 11 normalnih ali kod nas po na osob imaju izrazene mane.
Sta se desilo sa klupom? Vranjes Hajdarevic Arezina ne bi losije izgledali nego ovi, povrijedjeni su Jazviz i Veselinovic nesto se cudno desava. Kako da niko ne valja. Mislili smo da su najvec probkem Jamak, Svraka i Hasanovic za ove poluamatere oni su igracine.
Ova liga je toliko izjednacena, da si nekad trio Krpic Zec Veselinovic smatrao u sredini tabele a sad bi sa njima u brobu za tituli, e ne ide.
Moramo se dobro zapitat sta zelimo, bojim se da nam se to ne ostvari.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

uto okt 02, 2018 8:53 am

I molim vas sve da ne zvizdite nasim omladincima. Sabanadzovicu jeste treca seniorska godina, ali on je dijete jos shvatite.
Onii u ovim uslovima ili ce postati vrhunski igraci ili ce promjeniti profesiju. Oni su ti koji nas klub svojim igrama kasnije tramsferima mogu dici na veci nivo.
Podrsku njima bar trebamo dati.

storm_raider
Kontakt:

uto okt 02, 2018 8:57 am

Brkoo je napisao/la:
uto okt 02, 2018 12:46 am
Hoce li administracija malo pregledati "milion" ovih novih nickova sto su se registrovali poslije utakmice sa Goskom?

Napisati da su Stanic i Bekric bez razloga otjerani je odmah za bana i to trajnog..
Brko, ne brini, sve je pod kontrolom, kao i uvijek. Moderacija radi svoje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Morzhy
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:11 am

Jesu li otjerani?

svraka
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:14 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
uto okt 02, 2018 8:53 am
I molim vas sve da ne zvizdite nasim omladincima. Sabanadzovicu jeste treca seniorska godina, ali on je dijete jos shvatite.
Onii u ovim uslovima ili ce postati vrhunski igraci ili ce promjeniti profesiju. Oni su ti koji nas klub svojim igrama kasnije tramsferima mogu dici na veci nivo.
Podrsku njima bar trebamo dati.
Nije vise ni raja strpljiva. Kada izadju iz juniora u prvi tim nema vise djece, niko te na terenu ne gleda tako kao dijete, svi su isti. Samo mozes dokazati jesi li za prvog tima ili se trebas jos kaliti.
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:15 am

Ja cu sve ostaviti da odem na trening i da im koju kazem. Kada sam budala...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Morzhy
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:25 am

U svakoj tekmu gdje se zviždalo Anelu Čuki je bio i gori pa se njemu aplaudiralo... Ne kažem da se trebalo njemu zviždati,nego se trebalo Anelu aplaudirati,ali bošnjo je čudo pa ima neku svoju nakaradnu logiku. Dijete igra k'o sat,normalno da će biti oscilacija

Charlie Sheen
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:45 am

Kad je trening

azbaha
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:48 am

Samo mi jedno nije jasno. Zasto Zeca trpate u isti kos sa Zajimom i Blagim. Pa Zec na terenu pretrci boga oca i nadje se u minimalno jednoj sto postotnoj sansi. To sto je ogranicen 2 sa 2 i sto nema niko da igra mjesto njega nije njegova krivica. Zec je idealan igrac za rotacije, kada udje s klupe on je fantastican. Najbezbolnije bi bilo sljedecu utakmicu poceti sa krilima Zec i Sehic, pri cemu je Zec lijevo. Zajim ne postoji na terenu a ja ne kontam zasto, sta mu se desava, moze on bolje ba, al sta je fazon?

Premier
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:49 am

Zvizde ljudi jer vide da nasa djeca vec dugo stagniraju, nema pomaka, jedna dobra 6 losih i tako, igraju radi reda.Nista Saban nije ponudio da se moze reci e njegova utakmica njegov pas i sl, nista on bolji nije od Dade Sadikovica prije par godina kad je igrao.

azbaha
Kontakt:

uto okt 02, 2018 9:50 am

Jos jedna stvar, zasto ne mozemo u po frke zamijeniti krila? To smo radili protiv Atletika ako se dobro sjecam i bio je pun pogodak, to smo radili i kod Adzema i opet je bilo pun pogodak, jer se protivnik izgubi. Nek odigraju 20 minuta tako, pa nek se vrate na svoje pozicije, nije to toliko tesko, barem mislim da nije.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto okt 02, 2018 10:03 am

Ne mozete ocekivati da oni budu motor ekipe kada nam starohani kurcu ne valjaju. Odvratan je nas odnos prema tim mladicima,kako da igraju dobro kad se zna da svaki pogresan potez se doceka na noz. Jebote ja u njihovim godinama treso se na usmenom ispitu pred profesorom i ono sto si strebo nocima zaboravis.

MATORI
Kontakt:

uto okt 02, 2018 10:07 am

Jedan od igrača koji su otišli iz Želje u zadnjih godinu dana, a nije lajao poslije toga, niti žalio niti....
kad bih vam rekao koji - svi bi se složili da je gospodin, je rekao dan poslije utakmice sa Goškom,
odnosno odgovorio na pitanje čovjeka sa kojim je pravo dobar:
"Šta ti ono sinoć bi sa Željom?"
"Mafija moj brate - kladionice (aludirajući na pojedine igrače) - Đe će Željo izgubiti od onih na Grbavici u normalnim okolnostima - jesi li normalan?"!
Vjerujte mi, da mi je ovo prenešeno od čovjeka kojem bezgranično vjerujem - a koji je prisustvovao pomenutom razgovoru.
Ko ne vjeruje, šta me briga - neka kaže "Od.ebi matori i tačka"!

PratimsamoPlave

uto okt 02, 2018 10:15 am

azbaha je napisao/la:
uto okt 02, 2018 9:48 am
Samo mi jedno nije jasno. Zasto Zeca trpate u isti kos sa Zajimom i Blagim. Pa Zec na terenu pretrci boga oca i nadje se u minimalno jednoj sto postotnoj sansi. To sto je ogranicen 2 sa 2 i sto nema niko da igra mjesto njega nije njegova krivica. Zec je idealan igrac za rotacije, kada udje s klupe on je fantastican. Najbezbolnije bi bilo sljedecu utakmicu poceti sa krilima Zec i Sehic, pri cemu je Zec lijevo. Zajim ne postoji na terenu a ja ne kontam zasto, sta mu se desava, moze on bolje ba, al sta je fazon?
Zaim je puno bolji igrac. Sa pameti tu su negdje, cak ova prvi nekad i doda loptu, jedan na jedan jedino Dzeno prolazi i pravi razliku bez obzira da li je Kadusic ili Livaja protiv njega Zec da sam ja protiv njega na bi prosao. I nemojte ih u isti kos dok je jedan uvrijedjeni Kevn De Brujne bio, drugi je vrijedno trenirao i dosao do prve postave kod Adzema a ni kod ostalih nije los.

PratimsamoPlave

uto okt 02, 2018 10:18 am

Morzhy je napisao/la:
uto okt 02, 2018 9:25 am
U svakoj tekmu gdje se zviždalo Anelu Čuki je bio i gori pa se njemu aplaudiralo... Ne kažem da se trebalo njemu zviždati,nego se trebalo Anelu aplaudirati,ali bošnjo je čudo pa ima neku svoju nakaradnu logiku. Dijete igra k'o sat,normalno da će biti oscilacija
I jos dijete igra sa dva suigraca koji se ne podnose tokom utakmice dva tri puta se zakace. Mozes misliti ljudi kojima je 60 godina zajedno, i oni se svadjaju. Tu se ne bi ni mnogo iskusnjji igraci snasli, a ne Anel.

PratimsamoPlave

uto okt 02, 2018 10:25 am

Premier je napisao/la:
uto okt 02, 2018 9:49 am
Zvizde ljudi jer vide da nasa djeca vec dugo stagniraju, nema pomaka, jedna dobra 6 losih i tako, igraju radi reda.Nista Saban nije ponudio da se moze reci e njegova utakmica njegov pas i sl, nista on bolji nije od Dade Sadikovica prije par godina kad je igrao.
Sadikovica su otjerali ti isti sto zvizde. I dovedes Secerovic, Radinovica, Arezinu... i shvatis da taj covjek nista gori nije bio od njih cak sta vise. Umalo smo i Memiju tako unistili zbog ultra beka Stevanovica.
Postali smo nenormalni ko u vakat prema Sehicu, nemamo granice nikakve. Ne znamo razdvojiti, drazi nam je Curjuric kojii stagnira u 25toj koji unosi nemir sa Jovanom u citavu ekipu od Sabana. Jebi ti nas u vakat je Svraka klosar, a Urdinov Jani Manijak pravi...

PratimsamoPlave

uto okt 02, 2018 10:29 am

Izvinjavam se sto ubijam jutros po forumu,lakse mi bude kad pisem sa nekim.Vi bi me valjda trebali razumjeti.

Vortex
Kontakt:

uto okt 02, 2018 10:32 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
uto okt 02, 2018 10:29 am
Izvinjavam se sto ubijam jutros po forumu,lakse mi bude kad pisem sa nekim.Vi bi me valjda trebali razumjeti.
Ma lakše je podijeliti s nekim nego držati u sebi. Jbg da je normalna situacija vjerovatno pisali bi o ljepšim stvarima al nažalost sad je tako kako je.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava