Prvo treba strogo zabraniti narednih godinu dana (ako je potrebno i duže) da igrači idu prema južnoj tribini dalje od okvira igrališta pa makar se rezultati dijametralno okrenuli u korist Želje. Ako je klub spao na to da neka grupa pa ma kakvi motiv bili na onakav način vodi polemiku sa igračima pišam ja taj klub. Zna se način kako se neke stvari rješavaju a onakav nipošto. Niko nije iznad kluba pa ni ona grupa sa juga.
Drugo tačno je da su konkretno jučer svi bili jako loši ali na žalost tri najlošija igrača su bili Osmaknović, Šehić (krivi za prvi i drugi gol) i u zadnjim utakmicama očajni Anel. Neko napisa kako ga suigrači bojkotuju a on se kreće i otvara, pa jučer smo na tekmi svi komentarisali njegovu pasivnost i pogubljenost. Stiće se utisak da bi on najradije zaplakao i zamolio trenera da ga izvuće. Nikakve želje ni muda a u duelima tako nejak. Je.bi ga Anele vrijeme je da pokažeš imaš li ono nešto ili lijepo kreni stopama Dade Sadikovića. Poslije ove trojice najlošiji na terenu je bio Hajdarević koji zamjeni Anela. E sada na koga se u nastavku osloniti na ove stare kloceve ili na tzv.našu djecu od kojih smo mi ovdje na forumu napravili nekakve veličine očito ne zna ni sam Oda a to je ono najbeternije. Daće Bog dobro ali valja ga i zaslužiti.
Treće što se tiće Blagojevića bez obzira na njegove po nekad dobre partije nikad ga nisam gotivio i mislim da u utakmicama kada se lomi prvenstvo, kada je najpotrebinje, stručno nas izbojkotuje motiv ne znam.
I četvrto ko ima živaca neka ne napušta Želju pa makar nas u narednom periodu bilo hiljadu na Grbavici, doći će vrijeme i rezultati da se i drugi vrate.