Ovu utakmicu brate treba anketu izbojkotovati...Omar500 je napisao/la: ↑ned sep 30, 2018 9:33 pmAnketa za (ne)igraca utakmice...
viewtopic.php?f=91&t=816&p=366902#p366902
Ja sam drug vec obolio. Čuvaj zdravlje. Evo temp ne opada jos od srijede ibone tekme. **** ove klosarcinenookey je napisao/la: ↑ned sep 30, 2018 9:42 pmNakon duuugo vremena necu doci Na tekmu... Ne mogu majke mi obolio sam... Ja ove retarde: Zajmovica, Zeca, Hajdara, Kemu, KJOSEVSKOG svenmu *****, te debila bezobratnog odvratnog Blagojevica ne mogu vise smisliti. Jos kad dodam nase doktore, fizioterapeute i kondicione te trenera golmana ne moze mi vise pod kozu... Ne mogu Bgm... Nisam navijac rezultata ali Zeljo ce me u grob odvesti...
Vjerujem to brate... Nije problem bili smo pred ispadanjem ali ovakve gadove, propalitete, smradove i me znam kako ih nazvati nikad nisambgledao u svom Zelji... Ovo je nevjerovatnoVortex je napisao/la: ↑ned sep 30, 2018 9:45 pmJa sam drug vec obolio. Čuvaj zdravlje. Evo temp ne opada jos od srijede ibone tekme. **** ove klosarcinenookey je napisao/la: ↑ned sep 30, 2018 9:42 pmNakon duuugo vremena necu doci Na tekmu... Ne mogu majke mi obolio sam... Ja ove retarde: Zajmovica, Zeca, Hajdara, Kemu, KJOSEVSKOG svenmu *****, te debila bezobratnog odvratnog Blagojevica ne mogu vise smisliti. Jos kad dodam nase doktore, fizioterapeute i kondicione te trenera golmana ne moze mi vise pod kozu... Ne mogu Bgm... Nisam navijac rezultata ali Zeljo ce me u grob odvesti...