storm_raider je napisao/la: ↑sri sep 26, 2018 11:51 pm
Igrači ne slušaju šta kažem. Apsolutno ne. Igrači Slobode izlaze visoko, a da smo mi bili pravi, nakon pet tečnih kvalitetnih dodavanja bili bismo u šansi da damo gol, ali nismo uspjevali jer se bojimo. Svaka lopta je nazad. - Odovic
Eto rekao je covjek sve, ne slusaju ga sta im kaze, ne prate instrukcije. Eto profesionalaca. Odu podrzati i zbiti redove. Nikada nije ni bilo do trenera.
Ako je nakon 2 utakmice,od po par minuta mogao da glumi autoritet,i odstrani neke igrace.
Zasto sad ne pokaze muda ,i ne odjebe ovih par idiota,koji nas godinama jebu u zdrav mozak.
Ja sam prvi pricao kako sko za Odina mandqtq najljepse igrali,oba puta. Sada sam odustaje od svoje filozofije igranja,jer takve igrace sklanja sa terena. A u prvih 11 ima 3 igraca koje JNA ne bi mogla izdresirati. 3 dileje,koje ako im se igra i ustanu raspolozeni su dobri,gdje trebamo da Boga molimo da im je danas dan,jer oni igraju mimo svih trenerovih zamisli.
Ne postuju ekipu,i ne postuju tim za koji igraju.
Pa se ja pitam zasto sad,se ne odstrane ti igraci. Vec 7 meceva slusamo iste price.
Ovi unistise trenere od Slavke pa na ovamo,unistice i Odu.
Ja znam da imamo povreda dosta,ali ovo je dokaz da se ne uklanjaju pravi uzroci problema.
Vec samo ljudi koji budu kolateralna steta ovih par budala u ekipi.
@Nezalaganje Slazem se da nama trebaju i znalci i trkaci. Ali ispade da godinama samo nas tim nema takve igrace,a svi drugi imaju. Ja ipak mislim,da su uzrok,Jovan i dvije ublehe na krilu. Jer su nepredvidivi,mahalski igraci,kojim je Zeljo zivotni uspjeh. A mi navijaci od njih trojice napravismo igracine.