Sent from my LG-M200 using Tapatalk1921.ba je napisao/la:Pozdrav omladino. Mali off topic.
Bio bih vam zahvalan ukoliko izdvojite 5 minuta i ispunite anketu koja mi je potrebna za izradu mog magistarskog rada!
https://goo.gl/forms/ggjO0EIHTYFOPAgt1
Sent from my LG-M200 using Tapatalk1921.ba je napisao/la:Pozdrav omladino. Mali off topic.
Bio bih vam zahvalan ukoliko izdvojite 5 minuta i ispunite anketu koja mi je potrebna za izradu mog magistarskog rada!
Sent from my LG-M200 using Tapatalkvopla je napisao/la:dolazim iz Gorazda na svaku domacu utakmicu, osim zbog posla kad ne mogu.
Svaki taj put me izadje 70-80 km (gorivo,hrana,karta, ode se obavezno prije utakmice u twins ili tu negdje na "zagrijavu" ) i nikad nisam gledao to kao trosak neki sad.Jednostavno svak ima svoje, ljudi plate odu na more, na planinu,na bazen,odu da piju..ja odem da gledam Zelja i to mi ne moze nista zamjeniti .
Ne vidim razlog zasto je raji iz Sa tesko odvojiti po 8-10 km a pred nosom im.
pusti ga baca bombe, cca 250 kilometara nek mu troši 7 na stoju to je 40 kermi, karta cener to je 50tm8782 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 9:48 pmGoražde izdat neće
Sent from my LG-M200 using Tapatalkvopla je napisao/la:dolazim iz Gorazda na svaku domacu utakmicu, osim zbog posla kad ne mogu.
Svaki taj put me izadje 70-80 km (gorivo,hrana,karta, ode se obavezno prije utakmice u twins ili tu negdje na "zagrijavu" ) i nikad nisam gledao to kao trosak neki sad.Jednostavno svak ima svoje, ljudi plate odu na more, na planinu,na bazen,odu da piju..ja odem da gledam Zelja i to mi ne moze nista zamjeniti .
🤍
🤍
🤍
cigare petaka, zvake mara i kratka stajanja na Romaniji 10-20 kmsalle86 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 9:51 pmpusti ga baca bombe, cca 250 kilometara nek mu troši 7 na stoju to je 40 kermi, karta cener to je 50tm8782 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 9:48 pmGoražde izdat neće
eto može lafo popiti 10 komada pred tekmu![]()

I ja mislim da je to dosta do srece, barem sa ovim igracima iz vana. Npr za Rodina i Bakraca se moglo osjetiti da nam mogu pomoci. Rodina poznajemo iz domace lige, a Bakrac je ipak bio jedan od kljucnih igraca u vodecem klubu iz Crne Gore. Sa ostalim bi lako mogli zavrsiti sa igracem tipa K Hadzic koji jos trazi klub, ili Darko Markovic koji igra u drugoj ligi Crne Gore, u Decicima. Zamisli da nam je takav igraca bio jedan od kljucnih igraca na sredini terena, a sad u Decicima. Hvala Bogu da su sad istinska pojacanja Ja sanjam Zelju sa privatnim kapitalom i jacim sponzorima, da mozemo dovesti igrace kao npr Hajradinovic koji iz Norveske dodje u Osijek, ili da mozemo da dovedemo ove mladje igrace iz domace lige a koji su pod ugovorom. Diskusije jedan igrac naspram drugim su od malog znacaja za neke vece rezultate.Kospa je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 9:49 pmMa sbbkbb to je stara prica a ovo je neki novi Zeljo. Kada je u pitanju dovodjenje igraca, u evropskim okvirima i kod najvecih klubova, lahko je reci Guardioli dovedi mi Sane-a, Gundogana jer ih ima priliku gledat svaki vikend u najboljem izdanju, pred 20 kamera, usporenih snimaka, plus sto ima para ko pljeve. Kod nas se to mora zajedno raditi, Sef sa skautima i sportskim direktorom. Recimo Oda kaze treba mi zadnji vezni da je jak na lopti i solidan u defanzivi za te i te zadatke sta znam. I onda se od ponudjenih i mogucih opcija, kojih nema puno, odabere najbolje rijesenje... koliko para toliko muzike.
Zato mi nije jasno kojom metodom i trikovima smo dosli do pavica, krpica, rodina, bakraca, curjurica, jazvica( arezinu jos ne otpisujem ali je blizu).
Zelio bih vjerovati da je to rezultat odlicnog rada pozicije sportskog direktora ili skauta, ali prije ce biti da je i Bog dragi odlucio da Zeljo uzme titulu ove godine...
Po sarajevskim domovima poznatije kao "Šveđanke"djoxxx1921 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 10:29 pmMoras ti to druzenje organizovati obavezno, cuo sam da su u Gorazdu najljepse zeneA ne znam je li istina

joj znam jednu ljepše na dunjaluku nema..
azbaha je napisao/la: ↑uto sep 11, 2018 12:34 amJa mislim da trenutnoj ekipi trebaju: robert murić, aleksandar subić i jedan vezni tipa Ordaga umjesto Vranjesa i mislim da ova 3 igraca treba dobro odabrat i eventualno izvalit malo vise kesa, jer to bi nam se moglo debelo isplatit. Imamo podmladka za sve ostale pozicije, Rama se vraca takodjer.
Sinan umjesto Vranjesa. Za beka vidjeti sa Kvesom, kad moze u Sirokom biti klupa moze i kod nas. Napadaca bi valjalo iskopati odnekud, ili nekom potencijalnom klincu dati priliku.azbaha je napisao/la:Ja mislim da trenutnoj ekipi trebaju: jedan spic, jedan lijevi bek i jedan vezni tipa Ordaga umjesto Vranjesa i mislim da ova 3 igraca treba dobro odabrat i eventualno izvalit malo vise kesa, jer to bi nam se moglo debelo isplatit. Imamo podmladka za sve ostale pozicije, Rama se vraca takodjer.
Nek je sa srecom druze. Obavljeno.1921.ba je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 2:55 pmPozdrav omladino. Mali off topic.