To su pare od UEFE-a, uostalom, zar cemo se za hibrid poniziti? Bi li se i zivotu ponizavao za neku sitnicu sto bi dobio, a ti si do tad napravio daleko daleko vise? Tako je i sa Zeljom, ova Uprava je napravila nesto za sta im biste treba izliti, kao da ne bi nasli rijesenje za sve ostalo.Elegant je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 1:47 pmNije nas klub u poziciji da prigovara obzirom da je savez znacajna sredstva dao za Grbavicu da bi reprezentacija igrala na istoj, a idalje ce ucestvovati u tome vec sad sa brojacima (ulazi), hibrid trava, u 2019. krov istoka (uefa daje pare, ali jebi ga ide preko njih) a vrlo vjerovatno u buducnosti sa velikim projektom juzne tribine.
Da su gamad jesu i to posebna sorta ali opet znate kako to kod nas ide.
Nisam znao da sam legenda ali hvala
Ne znam da li ima povredu. Al mislim da je jucer dobio slobodno od kluba zbog privatnih obaveza.
Imaju veze neke druge stvari. Npr. da je svaka naša borba protiv saveza unaprijed izgubljena. Ni Ušanović & co. ne bi otišli da UEFA i FIFA nisu intervenisale. A, protiv njih je bilo daleko više ljudi nego što je protiv ovih. Zato se moramo spustiti malo na zemlju i gledati što više sarađivati s njima i gledati šta možemo izvući. Koliko vidim, to se i radi, jer je svaki drugi put ravan samoubistvu. Eto ti primjer Hajduka, pogledaj na šta su spali i koliko su ostali ispred njih. Treba li nam to? Ja mislim da ne treba.Ajzea je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 2:07 pmTo su pare od UEFE-a, uostalom, zar cemo se za hibrid poniziti? Bi li se i zivotu ponizavao za neku sitnicu sto bi dobio, a ti si do tad napravio daleko daleko vise? Tako je i sa Zeljom, ova Uprava je napravila nesto za sta im biste treba izliti, kao da ne bi nasli rijesenje za sve ostalo.Elegant je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 1:47 pmNije nas klub u poziciji da prigovara obzirom da je savez znacajna sredstva dao za Grbavicu da bi reprezentacija igrala na istoj, a idalje ce ucestvovati u tome vec sad sa brojacima (ulazi), hibrid trava, u 2019. krov istoka (uefa daje pare, ali jebi ga ide preko njih) a vrlo vjerovatno u buducnosti sa velikim projektom juzne tribine.
Da su gamad jesu i to posebna sorta ali opet znate kako to kod nas ide.
Cuj ide preko njih, pa kakve veze ima?
Ima povredu lista. Mada ce sigurno biti spreman za Radnik ali nek odmori koliko god treba.