Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 03, 2018 8:37 am

Zajim, ovakav kao sinoć, je jedan od najboljih u ligi. Cim doda na vrijeme korisniji je 7 puta.

AdmirA
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:41 am

Bravo Željooooo :baklja:
I nikad, ali nikad da iko pomisli da Odu dirne sa ove pozicije.
I baš je je dobro vidjeti te opet...

BRAVOO, BRAVOOO

Plavanacija
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:42 am

[quote=amar92 post_id=361112 time

Ja vala Jovanu ne bi produzavao, na njegovo mjesto Cuki, a Sinan iza Krpe.

Ni slucajno, Blagojevic daleko najjaci nas igrac. Ja bih vise sanse davao mladjim igracima. Super da je Dacic usao sinoc i upisao minute.

Eric Cantona
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:44 am

exdomorocki je napisao/la:
ned sep 02, 2018 11:01 pm
Eric Cantona je napisao/la:
ned sep 02, 2018 10:38 pm
''When you're friends off the pitch , it's easier for you to play well togheter on it.''
Reci ti nama koga si sada zapikirao da radi Odi o glavu?
Jel majstore?
Kako vas vise nije stid unosit nemir u i oko ekipe.
Oda glupan jelde?

Anel urinator
Bogi dominator
Bravo Veca za utakmicu!
Polako, ne mogu svaku namjestiti. Kad dodje vrijeme :kafa:

exbabilon
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:54 am

Al sto se i poslije ovakve pobjede mora naci neki igrac da se etiketira. Vranjes i Bogi su postedjeni, al sad je Blagojevic nas DALEKO NAJGORI IGRAC. Kako, eto kako? Razumijem da nekog ne volite, ne simpatisete, al de budite realni samo malo i oci otvorite kad gledate utakmice.

storm_raider
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:55 am

Je li to sekirlizam ponovo nastupa? :kafa:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

svraka
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:02 am

Koliko sam sinoc samo mislio o pobjedi. Nocas sanjam kako smo igrali play off za evropsku ligu na kosevu i izbacimo Basela. San nikad duzi haha

Idu li nasi na mini pripreme ili se trenira ovdje?
Forza 1921!

Oda majstore!

Paranoja
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:08 am

exbabilon je napisao/la:
pon sep 03, 2018 8:54 am
Al sto se i poslije ovakve pobjede mora naci neki igrac da se etiketira. Vranjes i Bogi su postedjeni, al sad je Blagojevic nas DALEKO NAJGORI IGRAC. Kako, eto kako? Razumijem da nekog ne volite, ne simpatisete, al de budite realni samo malo i oci otvorite kad gledate utakmice.
Postoje trendovi kod nas kada pojedini igrači budu na udaru navijača i to postane moderno onda pljuvati istog. To je još više vidljivo na FB stranici gdje se postidim ko sve navija za Želju kad pročitam komentare (a vjerujem da dobar dio igrača iste komentare pročita jer svaki od njih ima FB i koriste ga isto kao i svi mi). Slažem se, bez Blagojevića smo totalno druga ekipa i Čurjurić po mom mišljenju nikad ne može igrati zadnjeg veznog jer nema prirodno tu defanzivnu svijest i često dugo drži loptu u nogama dok na poziciji zadnjeg veznog to mora biti sa dva-tri dodira u većini slučajeva (što Blagi i Šaban odlično rade). Anel i Hajdar imaju pravog iskusnog veznog igrača pored sebe od kojeg mogu naučiti bruku, i po meni on mora startati svaku bitniju utakmicu bez dileme.

exbabilon
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:16 am

Ma mene prvog iznervira milion puta, te preda loptu direkt protivniku u noge, pa se oklizne... al fino @chwilla jednom rece, nikad nismo bili bolji na terenu bez njega nego s njim, al nikad. Ali treba znati gledati fudbal...

Grbavica
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:18 am

LARSSON je napisao/la:Barbareze jesi navro na Zaima kao da je Mujaga :kafa:
Sta imas protiv Mudjage :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:20 am

Grbavica je napisao/la:
pon sep 03, 2018 9:18 am
LARSSON je napisao/la:Barbareze jesi navro na Zaima kao da je Mujaga :kafa:
Sta imas protiv Mudjage :D
Ništa efikasno :kafa:
Spoiler:
dok ne dođe ordaga

ChWilla
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:23 am

zajm je odigrao možda najbolju svoju partiju za želju kad se sve sabere. ovo je sigurno više doprinosa nego kad zabije gol i zabušava ostatak utakmice.
gradi željo boli te *****

barbarez
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:28 am

LARSSON je napisao/la:
pon sep 03, 2018 8:35 am
Barbareze jesi navro na Zaima kao da je Mujaga :kafa:
Nisam stvarno,ne volim da mi se imputira nesto sto nisam uradio i rekao. Nisam ja zaista kriv sto ljudi ne kontaju,pa im moras 10 puta objasnjavati . Nisam pisao nista puno razlicito od onoga sto mu trener kaze javno.
Ja mu zelim da ovako nastavi,ali ako bude po starom,nacitacemo i naslusati se svega i svacega. Necu ja vise nista,ako sam ja problem.

mirzza
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:30 am

Jucer je bilo dobro, ali sto i Oda rece, moze bolje, imamo jos posla koliko hocemo. Ne treba padati u ocaj nakon kiksa niti se puno uzdizati nakon pobjede. Trebamo proslaviti ovu pobjedu, najvecu ikad koji je neki tim ostvario na Pecari i to bas da uradi Oda, kojem su crtali linije prije 3 godine i ukrali cistu pobjedu. Ali docekali smo i mi i on da se vrati i neka smo, zasluzili smo.
Opet smo imali 30-tak minuta nabijanja, to je trecina utakmica i to Odovic govori i na tome se mora raditi, hajde ono pred kraj pa igrac manje, ali i tu treba spustiti loptu. Odbrana je bila na nivou cijelu utakmicu, osim tog kada im igrac protrcava iza ledja (ovdje se moram vratiti na Amara i Maribor, kada kaze uvali ti se macan iza ledja i primis 4 komada). Neka nam se i ovo desilo, Bakrac je uradio sto je uradio, neko drugi bi mozda pustio gol al eto.
Sredina po meni jucer najslabiji dio ekipe, Ivan i Jovan padaju posebno ovaj prvi, a Saban ih je izvukao, igrao za trojicu, maestralna partija majstore.
U napadu, povrijedi se Veselinovc a udje Zecina od kojeg uvijek mozes ocekivati neki haos u napadu. Pa i protiv Krupe pred kraj je jedini on imao sut i onu cudnu precku.
Kjosevski - veoma siguran, a ono sto me raduje poceo izlaziti na visoke lopte, istina da veci dio njih boksuje, i mora raditi da takve lopte hvata i time smiruje napade protivnika.
Sinisa - korektna partija u granicama onoga sto Sinisa moze, nije bilo puno ubacivanja naprijed i nije bilo puno sutanja iz daljine.
Pavic - doktor, bek za buducnost i naprijed i nazad i centarsut kao Marselo. Svaka cast Pava.
Rodin - momcina, komadant odbrane, u zraku neprevazidjen, imao sam utisak da je svaki zracni duel dobio i jos zabio golcinu. Hvala Zrinjskom sto ga je pustio i nasem sportskom segmentu koji ga je pokupio odmah. Nije bilo ispadanja stopera iz linije, igrali su u liniji cijelo vrijeme i odmah se vidi. Bravo Matej. Za mene materijal za kapitena.
Bakrac - nije kao Rodin, ali ovaj decko igra srcem, beskompromisan je. Imao i on par dobrih ubacivanja iz prekida.
Blagoje - losija partija celavog sa dosta oscilacija, on moze i mora puno bolje.
Ivan - umoran, trom i nakon Krupe i sinoc je djelovao usporeno. Godit ce mu pauza i rotacija kada se Sinan vrati.
Veseli - ono mora zabijat, nadje se u sansi ali ono mora zabiti. Nadam se da nije ozbiljno.
Zaim - kritikova sam ga, ali sinoc za pohvale, slusa Odovica i radi na svojim nedostatcima, za BH igraca fascinantno kako ih otklanja. Imam osjecaj da moze proci kad hoce. Onako fizicki lici na Ivana Dragu iz Rokija 4.
Krpa - kakav je ovo doktor, nije mi jasno kako nije uspio u Svedskoj, ali trenutno kako je Koljic otisao najbolji spic lige i ako ovako nastavi mogao bi i u reprezentaciju jer uz Dzeku mi nemamo dobrog i jakog spica.
Zec - nepredvidiv, divlji igrac koji uvijek radi haos. Meni je strasno drag bas zbog toga sto od njega ne znas sta ocekivati. Sinoc sut iz prve, i onaj poklon navijacima.
Bogicevic - odigrao korektno za svoje sposobnosti, nije imao izlijetanja nego igrao u liniji, fino zatvorio koliko je mogao.
Dacic - Daca trcao kao navijen a nije mogao nista realno napraviti jer nije bilo lopti.
Oda i strucni stab, odmjereno, mudro i dostojanstveno. Pravi Zeljeznicar. Nema sile i nema kukanja kada se kiksa. Hvala ti Odovicu na ovome.
Sto rece sada imamo pauzu da se odmorimo i fizicki spremimo, dosta rada nas ocekuje i Oda ce to odraditi kako treba. Nadam se potpisu nekog spica i alternative za bekove.

barbarez
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:31 am

ChWilla je napisao/la:
pon sep 03, 2018 9:23 am
zajm je odigrao možda najbolju svoju partiju za želju kad se sve sabere. ovo je sigurno više doprinosa nego kad zabije gol i zabušava ostatak utakmice.
Hvala brate Picasso sto si ukratko nacrtao ono sto pisem danima. Nekim ni tvoj crtez nece biti dovoljan..

svraka
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:31 am

Znal se kakva je Mladenova povreda?

Dovedite jos jednog napadaca da Krpa odmori.
Forza 1921!

Oda majstore!

salle86
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:34 am

shzna je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:14 am
Navijac sam Zelje, ali
Spoiler:
yebem te sarajvooooo
:baklja: :baklja: :baklja:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

barbarez je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Nisam stvarno,ne volim da mi se imputira nesto sto nisam uradio i rekao. Nisam ja zaista kriv sto ljudi ne kontaju,pa im moras 10 puta objasnjavati . Nisam pisao nista puno razlicito od onoga sto mu trener kaze javno.
Ja mu zelim da ovako nastavi,ali ako bude po starom,nacitacemo i naslusati se svega i svacega. Necu ja vise nista,ako sam ja problem.
Ja ipak mislim da ti imaš nešto protiv zaima :kafa:
Spoiler:
Opusti se Sergeje, zezam se :D

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:35 am

Svaka cast cijeloj ekipi a posebno strucnom stabu na celu sa Odovicem.

Sinoc je pobjedio kolektiv, vidjelo se je nakon prvih 15 minuta kada Siroki nije zabio gol da ce se voda okrenuti na nas mlin. Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija ali i ovo je izvanredan/neocekivan rezultat.

Izdvojio bih sam par igraca a to je stoperski par Rodin-Bakrac, momci su odigrali maestralno kao da imaju preko 100 utakmica u paru, misljenja sam da su momci nasa buducnost i sa bekovima sada imamo zaista granitnu odbranu.

Sve u svemu imamo sada extra raspored i idemo utakmicu po utakmicu i da zadrzimo prvo mjesto koje nam pripada
Alea iacta est!

barbarez
Kontakt:

pon sep 03, 2018 9:39 am

LARSSON je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Ja ipak mislim da ti imaš nešto protiv zaima :kafa:
Spoiler:
Opusti se Sergeje, zezam se :D
Ma znam bolan,nego openito kazem nemam nista protiv njega zaista.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA i 28 gostiju.

Prijava