I molim vas nemojte spominjati "sta ako se dokaze", jer nije isto igrati u dresu Zeljeznicara i dresu Krupe na Vrbasu.
U sustini je ne bitno sta je neko od nas mislio. Jedan bivsi sportski direktor ga doveo, drugi bivsi trener nije vidio potencijal u njemu i sad je to gdje jeste. Ali cinjenica je ta, da niti jedan igrac koji je nas napustio gdje smo mi sa njim raskinuli ugovor nije se negdje drugo dokazao. Nije Bevab, Husic, Boccaccini, Halvadzic itd.
kad osjete atmosferu kod nas to ih ujebe i za ostaleLeBlue je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 6:49 pmU sustini je ne bitno sta je neko od nas mislio. Jedan bivsi sportski direktor ga doveo, drugi bivsi trener nije vidio potencijal u njemu i sad je to gdje jeste. Ali cinjenica je ta, da niti jedan igrac koji je nas napustio gdje smo mi sa njim raskinuli ugovor nije se negdje drugo dokazao. Nije Bevab, Husic, Boccaccini, Halvadzic itd.
Što opet govori jedno, da je (možda) bolje imati jako "poznanstvo" nego jakog igrača...za transferexbabilon je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 11:09 amSvima vec par sezona puna usta Krupe, simpatican klub, igraju posteno, evo prodaju igrace, imaju viziju... A u stvarnosti dobrovoljno se javljaju da stimaju titule, izvode juniore, a meni najgore od svega sto svi pricaju o nekim svlacionicama, a teren u Krupi najneuslovniji u ligi. Da je savez normalan oni bi dobili ultimatum da u roku od 2 sezone moraju napraviti rekonstrukciju terena, inace haj u nizi rang pa tamo igraj. Al jok, bitni su reflektori.
Samo i Saban i Hajdar moraju raditi na sutu pogotovo Hajdar...Plava Porodica je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 7:38 pmtrening bio na pomocnom
malo ševe malo šuteva ubacivanja sa strane
uglavnom u laganom tempu
Oda zadovoljan, raspoložen.
po ubačajima izgleda da veselinović i zajmović počinju po krilima.
završnica im je kritična.19tm87 je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 8:07 pmSamo i Saban i Hajdar moraju raditi na sutu pogotovo Hajdar...Plava Porodica je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 7:38 pmtrening bio na pomocnom
malo ševe malo šuteva ubacivanja sa strane
uglavnom u laganom tempu
Oda zadovoljan, raspoložen.
po ubačajima izgleda da veselinović i zajmović počinju po krilima.
Dobro raspolozenje bilo je na kraju i "naguzive"
Kažu vraća se jedan napadač a nije VojoPlava Porodica je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 10:59 pmimal' đe napadača izginut će nam krpa majke mi