Hvala druze.ponosannavas je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 9:24 pmNookey druze nek je sa srecom. Odmah ide clanska jel tako![]()
Ivan Tiric u Celiku. Govorio sam o njemu mlad a dobar golman. Po meni pravo rjesenje za penzionisati Fejzu za treceg golmana a Cemana polsati nek brani. Niko na dobitku nije sad. Ovako Veca zna sto posto na golu i da nema konkurencije. Kako ce napredovati.
Aha, garant umorni poslije Krupe. RekuperácijaMinjore je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 7:42 pmPrvi tim trening, oni sto manje igraju ili nikako su u semizovcu.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 6:29 pmZar ne igraju sutra u Semizovcu sa Ozrenom u 17:30...kako onda trening?
1,5% ili 2% - tako negdjesamo_plavo je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 9:47 pmGojak Boga mi igračina. Fina tehnika, maloprije povalja 3-4 igrača...
Mogao bi on ubrzo napraviti transfer.
Koliko bismo imali mi?![]()
LARSSON je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 9:49 pm1,5% ili 2% - tako negdjesamo_plavo je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 9:47 pmGojak Boga mi igračina. Fina tehnika, maloprije povalja 3-4 igrača...
Svaki kontakt mu je bio perfektan.samo_plavo je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 9:47 pmGojak Boga mi igračina. Fina tehnika, maloprije povalja 3-4 igrača...
Unutra je GPS uređaj koji bilježi kretnje igrača. Može se iz toga svašta nešto izvući, od otkucaja srca pa do toga koliko se igrač potrošio u toku utakmice, koliko mu je ostalo još snage itd.. Ovisi sve od vrste uređaja. Na osnovu toga, u dužem vremenskom periodu, možeš prilagođavati treninge za ekipu ili za pojedine igrače, ovisno kakve podatke dobiješ.
Znaci kao nas Polar? Hvala.Hurmasica je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 10:19 pmUnutra je GPS uređaj koji bilježi kretnje igrača. Može se iz toga svašta nešto izvući, od otkucaja srca pa do toga koliko se igrač potrošio u toku utakmice, koliko mu je ostalo još snage itd.. Ovisi sve od vrste uređaja. Na osnovu toga, u dužem vremenskom periodu, možeš prilagođavati treninge za ekipu ili za pojedine igrače, ovisno kakve podatke dobiješ.
Ma sve je to slično. Pretpostavljam da i među tim uređajima postoje razlike. Ko posjeduje ove skuplje vjerovatno može i više stvari analizirati. Uglavnom, skupa zajebancija.Rashid je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 10:29 pmZnaci kao nas Polar? Hvala.Hurmasica je napisao/la: ↑uto avg 28, 2018 10:19 pmUnutra je GPS uređaj koji bilježi kretnje igrača. Može se iz toga svašta nešto izvući, od otkucaja srca pa do toga koliko se igrač potrošio u toku utakmice, koliko mu je ostalo još snage itd.. Ovisi sve od vrste uređaja. Na osnovu toga, u dužem vremenskom periodu, možeš prilagođavati treninge za ekipu ili za pojedine igrače, ovisno kakve podatke dobiješ.