Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 27, 2018 12:20 am

Morzhy je napisao/la:
ned avg 26, 2018 11:56 pm
Ne dobiješ seljačku Krupu kući,a sve više i više komentara "moramo dobiti Široki slijedeće kolo"...u gostima,moramo?! Zašto moramo hajde objasnite, po čemu,zbog čega? Šta ako ne dobijemo? Stvarno ne kontam,k'o da idemo u goste Hridu,a ne Širokom
Ma glupost prosle godine u ova doba zrinjski nam bjezao 8 bodova pa smo ih stigli i prestigli a poslije znamo sta je bilo. Ne moramo dobiti remi ko kuca, ali ja iskreno ocekujem pobjedu mislim da cemo dole mnogo bolje odigrati.

Vcrs bi bilo opasnije da smo imali dacica da udje umjesto nekog od dvije prevare

Dolina
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:20 am

Zaim jeste tvrdoglav ali nije bezobrazan, dobro se govana najeo da dodje do prvog tima za razliku od nekih.
Na posudbu nije htio, izgarao na treninzima u B timu kod Ode i docekao svoju sansu.
Vidi se za razliku od prosle tekme da je Oda radio sa njim.
Ovu solidno odigrao, dao sve od sebe. Pjane krezube mu zvizde kada ima loptu u nogama, nidje veze.
Jedini moze u napadu igrati umjesto Krpe da se ovaj povrijedi, dva gola kitarima zavukao. Zaboravljamo proslu polusezonu
Nekada vala bas pretjerujemo.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

shzna
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:22 am

Dok je lupa na Zaimu, koji zaista igra veoma dobro, Zec hladi jaja na drugoj strani.
1987

exbabilon
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:28 am

https://ibb.co/iFW7Sp

Ko da je Crnov u ofsajdu bio, ali nema veze, Krupa ispustila pobjedu na Grbavici...

bogi
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:32 am

Ukratko:
Hajdarević i Krpić ponajbolji.
Lijeva strana korektno funkcionisala, desna nešto slabije po ofanzivi, u defanzivi korektno.
Ako pogledate analizu vidjet će se da je gol koji smo primili, dosta sličan sa prvim golom koji su oni tamo dali, i treba naravno istaći da je tamo samo Koljić imao više prostora od asistenta, a ovdje je bilo obrnuto asistent je dobio prostor koji je ostavio Bogičević i poslao loptu u perfektno vrijeme.
Izmjene nisu poslužile svojoj najbitnijoj svrsi, to je da unesu svježinu. Sve u svemu, prvih 25 minuta igre, ili da zaokružimo pola sata prenijeti na ostalih 60 minuta i imamo igru kakvu želimo i na kojoj Oda insistira sigurno.

Mnogo mišljenja, odnosno argumenata navodite bez adekvatnih potkrepa, valjda forum služi za diskusiju, a ne ko prati fudbal ko ne prati i koga razumije koga ne razumije. Sigurno ga isto ne gledaju Guardiola i Simeone isto, pa su obojica stručnjaci. To ovim nekim nickovima posebno poručujem, napiši i definiši argument onda, potkrepe redaj ispod, ako neko sudjeluje u debati zna o čemu govorim.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

1921.ba
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:38 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

plavi kanarinac
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:41 am

Jel zec iz facea dosao da igra ?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svraka
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:45 am

A to sto nam se sprema suspenzija juga to nista😁
Forza 1921!

Oda majstore!

Brkoo
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:47 am

bogi je napisao/la:
pon avg 27, 2018 12:32 am
Ukratko:
Hajdarević i Krpić ponajbolji.
Lijeva strana korektno funkcionisala, desna nešto slabije po ofanzivi, u defanzivi korektno.
Ako pogledate analizu vidjet će se da je gol koji smo primili, dosta sličan sa prvim golom koji su oni tamo dali, i treba naravno istaći da je tamo samo Koljić imao više prostora od asistenta, a ovdje je bilo obrnuto asistent je dobio prostor koji je ostavio Bogičević i poslao loptu u perfektno vrijeme.
Izmjene nisu poslužile svojoj najbitnijoj svrsi, to je da unesu svježinu. Sve u svemu, prvih 25 minuta igre, ili da zaokružimo pola sata prenijeti na ostalih 60 minuta i imamo igru kakvu želimo i na kojoj Oda insistira sigurno.

Mnogo mišljenja, odnosno argumenata navodite bez adekvatnih potkrepa, valjda forum služi za diskusiju, a ne ko prati fudbal ko ne prati i koga razumije koga ne razumije. Sigurno ga isto ne gledaju Guardiola i Simeone isto, pa su obojica stručnjaci. To ovim nekim nickovima posebno poručujem, napiši i definiši argument onda, potkrepe redaj ispod, ako neko sudjeluje u debati zna o čemu govorim.
Kako je Krupa zabila gol? Gdje su bili Hajdarevic i Blagojevic? Bogicevic je napravio glupost ali i da nije uradio to sto je uradio, Krupa bi imala finu situaciju jer su isli direktno na nasu odbranu kojoj nisu pomagali nasi vezni igraci, veznih ni na mapi nije bilo. Zbog cega ti je Hajdarevic ponajbolji to me zanima? Sta je to uradio da bi bio ponajbolji? Stalno kasnio, mnogo lopti prodao, prolazili nam kroz sredinu kako su htjeli, prema naprijed nista. To sto je odigrao bolje od indisponiranog Blagojevica ili mrtvog Vranjesa ne znaci da je odigrao fantasticno ili da je ponajbolji, manje losiji od ove dvojce, sto je u konacnici nedovoljno za mjesto u prvih 11 u timu koji zeli titulu, jer on i na maksimumu ne moze puno bolje od ovoga sto sad prezentuje..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

plavi kanarinac
Kontakt:

pon avg 27, 2018 12:56 am

Jest eto Odovic je slijep pored ociju, sta on zna mi smo najveci majstori i znalci, kakav Hajdarevic treba mu zabranit da igra .. ua ...

POSTALI STE PITARI PRAVI NEKI OD FORUMASHA..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Brkoo
Kontakt:

pon avg 27, 2018 1:02 am

Ne treba mu zabraniti nego treba dovesti kvalitetnog veznjaka, i tek onda cemo vidjeti razliku na sredini terena izmedju igraca kojeg trpimo jer je nas i kvalitetnog igraca..

bogi
Kontakt:

pon avg 27, 2018 1:04 am

Kontra situacija pas u prostor kroz sredinu Milanovic Koljicu. Identicna situacija i protiv Goska samo jako jako dalje od gola njih dvojica na komplet zadnju liniju.
Hajdarevic i Blagojevic kod gola? Blagojevic je ganjao gore loptu vrsio presing ako se ne varam. Hajdarevic je kasnio za Milanovicem nije bio ni blizu radi p resinga. Krupa uopste nije pustila loptu na zemlju. I nakon sto Bogicevic kiksa otvara se situacija 2 na 3 gdje Koljic bjezi u cist prostor kao protiv Goska ovaj daje odlicnu loptu u prostor, ovaj realizira šansu.
Hajdarevic je bio ponajbolji jer je bio najagilniji i nikad ne šeta na terenu, definicija modernog ratnika pokojnog Milana Ribara, tako da je meni lično on omiljeni profil igrača. Večeras je opet pretrčao debelo najviše i uzeo najviše lopti, čak je davao okej pasove, nisu bili alibi kao inace, on kad krene dati pas pa ako pogrijesi sa tribina salve psovki kao da je sa strane a ne nase dijete tih ljudi da bude stid i sram. Izmedju ostalog ako hoces presing Hajdarevic ti mora igrati, jer jedini od svih veznih igraca neprestano "zuji na lopti".
Tako suditi potencijal igraca koji ima 20 godina je isto kao sto su govorili da je Dzeko kloc. Dokle ce dogurati vidjet cemo.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

pon avg 27, 2018 1:06 am

Brkoo je napisao/la:
pon avg 27, 2018 1:02 am
Ne treba mu zabraniti nego treba dovesti kvalitetnog veznjaka, i tek onda cemo vidjeti razliku na sredini terena izmedju igraca kojeg trpimo jer je nas i kvalitetnog igraca..
To sto on nije profil igraca po tvom ukusu ne znaci da nije kvalitetan po profilu igraca ljudima koji vole takve igrace.

Reha1921
Kontakt:

pon avg 27, 2018 1:24 am

Mora se naci zamjena za brata Kilera i ako on izgara gine na terenu tesko da moze sam da ovo sve iznese u napadu moramo naci nekog spica kao prosle sezone Kajkut sto je bio da ulazi kao joker s klupe

Brkoo
Kontakt:

pon avg 27, 2018 1:38 am

@bogi, Definicija modernog ratnika pokojnog Milana Ribara nisu bili prosjecni igraci. To su bili igraci koji su pored kvaliteta(sto je bilo primarno) bili borbeni do maksimuma, cak i vise od toga.

Biti agilan sto si napisao znaci da je Hajdarevic isao u napad, otvarao prostor saigracima, probijao liniju protivnika svojim prodorima itd, a da se ne lazemo to su prave rijetkosti u slucaju Hajdarevica.

Moze Hajdarevic biti borben, zujati, trcati za protivnickim igracima ko muha bez glave, ali ako ne zna dodati prvom do sebe, ako je toliko inferioran u igri prema naprijed da je cak i Milan Culum opasniji od njega, onda nema kvalitet za prvih 11 u Zelji.

Hajmo biti objektivni, pusti pricu nase dijete. Trener si protivnicke ekipe i radis skauting Zelje, jer ti je to npr naredni protivnik, kojeg igraca Zelje u vezi ces pustati da ima loptu u nogama? Ja bih ako treba stavio flaster na Curjuricu ili Blagojevicu a pustio Hajdarevica, pustio ga ako treba i da dodje do 20-30 metara od gola jer znam da ne moze nista u napadu uraditi, da je ocajan u fazi napada. Nama je prosle godine Pezer zabio gol u Mostaru, igrac koji je prosjecan, i u odbrani i u napadu, ali ti moze uvijek napraviti problem, a Hajdarevic ti nikad ne moze nista znacajnije napraviti u fazi napada. Koliko on to napada protivnika prekine pa da mozemo trpiti Dinu Hasanovica vol.2?

Ako dovedemo igraca koji ce biti prevaga u vezi tek onda cemo vidjeti razliku na sredini terena,a do tada cemo slusati pricu nase dijete, borben, zuji i sl. Meni je kvalitet bitan, boli me racku vise jel neko nase dijete ili nije, ako neko ima kvalitet a uz to je i nase dijete to mu je samo dodatni plus.

amar92
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:06 am

Brkoo je napisao/la:
Ako dovedemo igraca koji ce biti prevaga u vezi tek onda cemo vidjeti razliku na sredini terena,a do tada cemo slusati pricu nase dijete, borben, zuji i sl. Meni je kvalitet bitan, boli me racku vise jel neko nase dijete ili nije, ako neko ima kvalitet a uz to je i nase dijete to mu je samo dodatni plus.
Razumijem da nisi miljenik tipa igraca kakav je Hajdarevic, i to je ok. Medjutim, kakvo pojacanje u vezi? Pa uzmi od svih ostalih ekipa iz lige izaberi vezu od 5-6 igraca i garantujem ti da mi imamo bolje. Jedan Vranjes koji se ovdje pljuje bi bio nositelj igre u Zrinjskom. Kod njih igraju Pezer i Bekric u vezi, o cemu vise pricati. Sta tek reci za Ivana, Jovana, Arezinu, Anela, Harisa i Sinana? Nikakvo pojacanje u vezi nama ne treba. Imamo i viska da udijelimo glavnim konkurentima, da ih pojacamo. Samo je do trenera kako ce vezne koristiti i koje od nabrojanih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon avg 27, 2018 3:17 am

O cemu bi vi pisali da smo pobjedili.
Jest mali kiks Ode sa nekim izborima, ali greske su tu da se nauci na njima. Inace ne gotivim Vecu, ali veceras je bio odlican, niko da spomene
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

nikson
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:49 am

Ovakve utakmice nam se moraju desavati povremeno jer smo odlucili da igramo fudbal. Mogli smo mi i povesti pa izbij, nabij, pa valjanje, pa ovako pa onako...medjutim nismo, igrali smo dalje, pali smo jer ovako zahtjevan nacin igre jos uvijek nismo sposobni igrati dobar dio vremena...nazalost tada i primamo gol i to je to. Nije kraj svijeta,ima jos mnogo mnogo da se igra, pauza nam doalzi bas kad treba, igraci su prosli pripreme za jedan stil fudbala a sad igraju totalno drugi. Bice to sve kako treba!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

storm_raider
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:31 am

Je li istina da su reflektori sinoc gorili do kasno u noc? Ako jeste, pozdravljam gospodine Odovicu, pozdravljam!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavanacija
Kontakt:

pon avg 27, 2018 7:20 am

Zeljo odlican u prvom poluvremenu, u drugom kao da je usla neka druga ekipa. Nejasne oscilacije. Zeljo mora vise kroz sredinu napadati, procitana davno igra preko krila i ubacaji.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], South i 50 gostiju.

Prijava