Joj al je ovo tako podmazano.. UEFA je dala sredstva i izabrala NAS stadion kao najperspektivniji za ulaganja, ta sredstva su prebacena na racun N/FSBIH i sad kao oni nama rade krov..
Zar nije trebalo sad nekad u septembru/oktobru?
Normalno.
Jeste trebalo.
Pa nisu ljudi iz UEFA-e tako glupi. Postoji razlog zašto toliko godina nisu ništa dali (od one propale investicije za stadion u Orašju do nekih radova na Bilinom polju je prošlo dosta godina). A, dali su onda kad se nešto već investiralo u stadion. Isto kao što smo mi sada uradili. Neće oni dati tako lako pare...LeBlue je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 11:31 amMogu misliti koliko se ranije dobivalo od Uefa za infrastrukturu a oni u druge svrhe koristili novac. Sad Uefa uzela “next step” i dosla na lice mjesta da vidi gdje je najbolje usmjeriti. Ovo je 95% posto zasluga kluba a 5% savez koji je formalnu tu. Vec ocekujem Zrinjski, njima je guzica zinula. A realno Velez je vise zasluzio jer su kao Zeljo sami nesto uradili.
Bravo, baklje uvijek bile dio navijackog folklora i ostat ce. Pogotovo kad su upitanju derbi utakmice. Vise me nerviraju zapaljene 2-3 baklje kad ti dodje u goste Krupa, Gosk pa i tad dobijes kaznu a nisi nikakav navijacki dekor napravio. Da se ne lazemo ko je bio u toj "navijackoj" prici bar godinu dana u svom zivotu ***** ga ako nije zapalio baklju pogotovo kad si mladji.mamba21 je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 11:06 amMeni je vise smjesno slusati ove price o bakljama, kao da su prvi put zapaljene i kao da ce neko poslusati savjet sa foruma pa sljedeci derbi nece niko paliti.
Previse se ljutimo na nase baklje, a hercegovci dole kad dizu ustaske parole i zastave i u lukavici su znale biti zastave srpske vojske ili ne dobiju ili dobiju minimalne kazne. Svi znamo ko uparavlja u savezu.
I dalje stoje kritike iste...
Ne vjerujem. Pričao sam s nekim ljudima iz Širokog i ono što je njima Čović uradio je skoro dušmanski. Mnoge sponzore je iz Širokog "odvukao" u Mostar, državne firme pod njegovom kontrolom više daju Zrinji itd. Postoje razlozi zašto se ne vole dole Mostarci i Širokobriježani.
Dosta ljudi u klubu, vaznih je mislilo tako, a ja vjerujem da je ovo neka igranka kao sto DANAN kaze, moglo bi se desiti da nesto bude zaboravljeno slucajno..