Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 20, 2018 9:25 pm

Molim vas slani, ostanite neporazeni. Pa i za vas bi bila veceras sramota izgubiti bodove. Nista nisu bolji od vas!

Morzhy
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:28 pm

sajo10 je napisao/la:
pon avg 20, 2018 9:25 pm
Molim vas slani, ostanite neporazeni. Pa i za vas bi bila veceras sramota izgubiti bodove. Nista nisu bolji od vas!
Ja ne vidim kako im Široki može dati gol...

exbabilon
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:31 pm

Sta je ovo ljudi moji... 72.minut, poslije prekida lopta dolazi golmanu Slobode i on se ne izlezava minut nego skace ko oprzen i nabija loptu u kontru. Ne mogu da vjerujem sta gledam.

Elegant
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:34 pm

Mislim da ce biti tesko ali pokusati ove sezone kod kuce niti jedan bod vise izgubiti, krucijalno za titulu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:36 pm

Ako se MI svi, generalno mislim i na igrace i navijace u kompletu budemo ponasali kao u ovo par kola od kada je Oda tu, nema sanse da i ove godine ispustimo titulu.
Mi Želji trebamo kao sto Željo treba nama i hajmo ove godine zajedno uzeti titulu.

Želim više ljudi na forumu kao "barbarez" , on Želju voli i kritikuje argumentovano, hajmo ovdje razviti zdravu komunikaciju.
Neki vide ovako neki onako. Recimo Šaban je u mojim ocima jucer odigrao izuzetno dobru utakmicu, par grešaka u nedostatku ikakvih rjesenja mu necu uzeti za zlo, a cvrstina i kretnja u sredini te odlucnost prema naprijed mi daju nadu da ce on izrasti u ono sto mi zelimo.
Veliki plus je to ko mu je otac, i ti pljuvaci koji govore nesto na racun toga nikada nece ni 1% ostvariti sta je Šaban stariji ostvario.
Hajdar mozda jeste nesto slabije usao u sezonu ali on i Šaban moraju biti u rotaciji jer tako pomazu jedan drugom, mladi igraci trebaju i pauzu. Dva totalno razlicita profila, i birati im utakmice da bi imali korist od obojice.
Zadnja linija mi tako mocno izgleda, da samo fali jedan autoritativan golman iza njih. Vjerujte da je luksuz imati ovakvog Bogija u rotaciji (nadam se da ostaje par Bakrac-Rodin).
Odgovorno tvrdim da ce Rodin u godinama isrped nas igrati neku od liga petice.
Jovan je motor kojeg svremena na vrijeme treba ohladiti da bi imao svjezinu koja ce mu drzati koncentraciju.
Stojke cestitam na ukradenoj lopti, dodavanju, trcanju bez lopte i pogotku.
Curjuric je strašan, a bit će još strašniiji kad se ovaj Željo uigra i kada Rama bude 100%. Valjat ce jedan drugom itetkako.
Krpic treba imati alternativu koju ja iskreno ne vidim u ekipi, pokusavati Zaima navikavati.
Sto se tice Krpe, ako igramo nabijanje na njega onda "ciljati" pas na prsa, tada se moze zagraditi i odigrati pas ili izvuci faul, trece opcije nema.
Veselinovic je pokazao da je dobar igrac za ove lige, izuzetan tehnicar koji ce dok fizicka sprema nadodje pokazati jos bolje partije.
Jazvic je lik koji ako "ekipa" ne stoij iza nejga ne moze igrati nigdje uslovno receno. Ako ekipa stoji iza njega moze biti najbolji.
Strogo kroz period koji nam predhodi uigravati akcije gdje ce veznjaci BEZ GLEDANJA znati gdje Jazvic stoji tj. utrcava i ti veznjaci prije nego on udje u offside guraju loptu u prostor, niko ga u ovoj ligi ne moze stici, samo mu treba izraditi situaciju.
Na kraju drago mi je zbog poziva Veci, nadam se da ce dobiti mozda i koji minut. Nadam se da ce ovo pogurati njegovu prodaju. I Zelji i njemu je potrebna promjena sredine.

Izvinjavam se ako sam "davio". Sretan praznik Želim onima koji slave.

Sportski pozdrav!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

AdmirA
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:55 pm

Naš je Željo opet prvi ponovo! :pljesak:

19tm87
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:56 pm

Bravo slani

sastrane

Boga mi iznenadise Tuzlaci :D

sajo10
Kontakt:

BRAVO, SLANI! :)

KOE PRVI?! :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Pa ovim sudija i aute štelio kruh ti

Bosanski lonac
Kontakt:

Prvi smo
Sa Željom do groba, života mi moga!!

sajo10
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:57 pm

sastrane je napisao/la:
Boga mi iznenadise Tuzlaci :D
Ma nikakvo iznenadjenje. Ovi su sa nekom ludom srecom odnijeli tri boda od najgore ekipe prvenstva. IDEMO UZETI KRUPU!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:57 pm

Vise necemo ni sic sa ovog mjesta ;)
Željezničar ante portas !

ellaxaz
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:58 pm

:shisha: :shisha: :shisha:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 20, 2018 9:59 pm

Bravo Sloboda, opet smo prvi. Vala svaka cast Barabanu koliko se borio protiv Sirokog, a ne kao neki...

Tesko da je ovaj Siroki konkurent. Ide im tezak raspored, a prednost nikakvu nemaju u odnosu na nas. Mogu se dole uzeti 3 boda.

sastrane

pon avg 20, 2018 10:01 pm

exbabilon je napisao/la:
pon avg 20, 2018 9:59 pm
Bravo Sloboda, opet smo prvi. Vala svaka cast Barabanu koliko se borio protiv Sirokog, a ne kao neki...

Tesko da je ovaj Siroki konkurent. Ide im tezak raspored, a prednost nikakvu nemaju u odnosu na nas. Mogu se dole uzeti 3 boda.
Reci kao Goran Zakaric koji kad smo igrali protiv njih usere se prije meca. Dovoljno govori kakav mu je sklop.. reko bi covjek dusa neka.

sajo10
Kontakt:

pon avg 20, 2018 10:02 pm

slika

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

pon avg 20, 2018 10:03 pm

Lijep pogled s vrha

Simply Blue
Kontakt:

pon avg 20, 2018 10:05 pm

Izgleda ovaj Nalić ima šlifa, a Baraban igračina, uvijek bio
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon avg 20, 2018 10:14 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:Ako se MI svi, generalno mislim i na igrace i navijace u kompletu budemo ponasali kao u ovo par kola od kada je Oda tu, nema sanse da i ove godine ispustimo titulu.
Mi Želji trebamo kao sto Željo treba nama i hajmo ove godine zajedno uzeti titulu.

Želim više ljudi na forumu kao "barbarez" , on Želju voli i kritikuje argumentovano, hajmo ovdje razviti zdravu komunikaciju.
Neki vide ovako neki onako. Recimo Šaban je u mojim ocima jucer odigrao izuzetno dobru utakmicu, par grešaka u nedostatku ikakvih rjesenja mu necu uzeti za zlo, a cvrstina i kretnja u sredini te odlucnost prema naprijed mi daju nadu da ce on izrasti u ono sto mi zelimo.
Veliki plus je to ko mu je otac, i ti pljuvaci koji govore nesto na racun toga nikada nece ni 1% ostvariti sta je Šaban stariji ostvario.
Hajdar mozda jeste nesto slabije usao u sezonu ali on i Šaban moraju biti u rotaciji jer tako pomazu jedan drugom, mladi igraci trebaju i pauzu. Dva totalno razlicita profila, i birati im utakmice da bi imali korist od obojice.
Zadnja linija mi tako mocno izgleda, da samo fali jedan autoritativan golman iza njih. Vjerujte da je luksuz imati ovakvog Bogija u rotaciji (nadam se da ostaje par Bakrac-Rodin).
Odgovorno tvrdim da ce Rodin u godinama isrped nas igrati neku od liga petice.
Jovan je motor kojeg svremena na vrijeme treba ohladiti da bi imao svjezinu koja ce mu drzati koncentraciju.
Stojke cestitam na ukradenoj lopti, dodavanju, trcanju bez lopte i pogotku.
Curjuric je strašan, a bit će još strašniiji kad se ovaj Željo uigra i kada Rama bude 100%. Valjat ce jedan drugom itetkako.
Krpic treba imati alternativu koju ja iskreno ne vidim u ekipi, pokusavati Zaima navikavati.
Sto se tice Krpe, ako igramo nabijanje na njega onda "ciljati" pas na prsa, tada se moze zagraditi i odigrati pas ili izvuci faul, trece opcije nema.
Veselinovic je pokazao da je dobar igrac za ove lige, izuzetan tehnicar koji ce dok fizicka sprema nadodje pokazati jos bolje partije.
Jazvic je lik koji ako "ekipa" ne stoij iza nejga ne moze igrati nigdje uslovno receno. Ako ekipa stoji iza njega moze biti najbolji.
Strogo kroz period koji nam predhodi uigravati akcije gdje ce veznjaci BEZ GLEDANJA znati gdje Jazvic stoji tj. utrcava i ti veznjaci prije nego on udje u offside guraju loptu u prostor, niko ga u ovoj ligi ne moze stici, samo mu treba izraditi situaciju.
Na kraju drago mi je zbog poziva Veci, nadam se da ce dobiti mozda i koji minut. Nadam se da ce ovo pogurati njegovu prodaju. I Zelji i njemu je potrebna promjena sredine.

Izvinjavam se ako sam "davio". Sretan praznik Želim onima koji slave.

Sportski pozdrav!
Fino receno...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Trenutno korisnika/ca: South i 42 gosta.

Prijava