pon avg 20, 2018 9:36 pm
Ako se MI svi, generalno mislim i na igrace i navijace u kompletu budemo ponasali kao u ovo par kola od kada je Oda tu, nema sanse da i ove godine ispustimo titulu.
Mi Želji trebamo kao sto Željo treba nama i hajmo ove godine zajedno uzeti titulu.
Želim više ljudi na forumu kao "barbarez" , on Želju voli i kritikuje argumentovano, hajmo ovdje razviti zdravu komunikaciju.
Neki vide ovako neki onako. Recimo Šaban je u mojim ocima jucer odigrao izuzetno dobru utakmicu, par grešaka u nedostatku ikakvih rjesenja mu necu uzeti za zlo, a cvrstina i kretnja u sredini te odlucnost prema naprijed mi daju nadu da ce on izrasti u ono sto mi zelimo.
Veliki plus je to ko mu je otac, i ti pljuvaci koji govore nesto na racun toga nikada nece ni 1% ostvariti sta je Šaban stariji ostvario.
Hajdar mozda jeste nesto slabije usao u sezonu ali on i Šaban moraju biti u rotaciji jer tako pomazu jedan drugom, mladi igraci trebaju i pauzu. Dva totalno razlicita profila, i birati im utakmice da bi imali korist od obojice.
Zadnja linija mi tako mocno izgleda, da samo fali jedan autoritativan golman iza njih. Vjerujte da je luksuz imati ovakvog Bogija u rotaciji (nadam se da ostaje par Bakrac-Rodin).
Odgovorno tvrdim da ce Rodin u godinama isrped nas igrati neku od liga petice.
Jovan je motor kojeg svremena na vrijeme treba ohladiti da bi imao svjezinu koja ce mu drzati koncentraciju.
Stojke cestitam na ukradenoj lopti, dodavanju, trcanju bez lopte i pogotku.
Curjuric je strašan, a bit će još strašniiji kad se ovaj Željo uigra i kada Rama bude 100%. Valjat ce jedan drugom itetkako.
Krpic treba imati alternativu koju ja iskreno ne vidim u ekipi, pokusavati Zaima navikavati.
Sto se tice Krpe, ako igramo nabijanje na njega onda "ciljati" pas na prsa, tada se moze zagraditi i odigrati pas ili izvuci faul, trece opcije nema.
Veselinovic je pokazao da je dobar igrac za ove lige, izuzetan tehnicar koji ce dok fizicka sprema nadodje pokazati jos bolje partije.
Jazvic je lik koji ako "ekipa" ne stoij iza nejga ne moze igrati nigdje uslovno receno. Ako ekipa stoji iza njega moze biti najbolji.
Strogo kroz period koji nam predhodi uigravati akcije gdje ce veznjaci BEZ GLEDANJA znati gdje Jazvic stoji tj. utrcava i ti veznjaci prije nego on udje u offside guraju loptu u prostor, niko ga u ovoj ligi ne moze stici, samo mu treba izraditi situaciju.
Na kraju drago mi je zbog poziva Veci, nadam se da ce dobiti mozda i koji minut. Nadam se da ce ovo pogurati njegovu prodaju. I Zelji i njemu je potrebna promjena sredine.
Izvinjavam se ako sam "davio". Sretan praznik Želim onima koji slave.
Sportski pozdrav!
Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."