Svakog dana u svakom pogledu!

Neka bude i na ovoj stranici.
Pa eto Peljto sudi u cetvrtak u Danskoj pa nije on mogao. Ali ja ne razumijem sto sudija na vjecitom mora biti iz Sarajva. Bilo ko koje iz ovoga grada navija ili ima simpatije na jednoj od dvije strana..
Ja sam to i ranije pisao da ne treba sudac da bude iz Sarajeva kad je derbi. Isto ko kad se igra Liga Prvaka pa sudija bude iz trece drzave. Igrao za Sarajevo, familija i prijatelji mu isto navijaju i njega izabrali. Ocigledno pritisak opet na savez, jer smo im debelo komplekse nabili pogotovo prosle sezone.
Pitarski mozak i nas mozak nije isti,al eto,nadamo se najboljem.Daris_ je napisao/la: ↑uto avg 14, 2018 4:26 pmMa ne vjerujem da on smije navlaciti nesto spektakularno..kao i svi ostali..i Sead Kulovic je Zeljovac veliki pa nije nikad navlacio nama..a tad u njegovo vrijeme su bili bas derbiji..a sudio je svaki derbi u to vrijeme..gledat ce se ova utakmica..zna da mu je noga sa liste ako ukenja sta..mozda koji sitniji faul na sredini ce krasti i to je plafon...
Welcome to Bosnia
Sjeca li ti se onog debelog praseta/novinara u pokusaju iz prosle sezone, kad je pisao o namjestenim utakmicama prije naseg gostovanja u Krupi. Sve FGR, BordoDNK, ublehe, paraziti koji nikad sami nista nisu uradili nego cekaju da im od nekle dodje. Uh nemogu nikakoMasinovodja je napisao/la: ↑uto avg 14, 2018 4:29 pmPitarski mozak i nas mozak nije isti,al eto,nadamo se najboljem.Daris_ je napisao/la: ↑uto avg 14, 2018 4:26 pmMa ne vjerujem da on smije navlaciti nesto spektakularno..kao i svi ostali..i Sead Kulovic je Zeljovac veliki pa nije nikad navlacio nama..a tad u njegovo vrijeme su bili bas derbiji..a sudio je svaki derbi u to vrijeme..gledat ce se ova utakmica..zna da mu je noga sa liste ako ukenja sta..mozda koji sitniji faul na sredini ce krasti i to je plafon...
Ma bradati govnar,kakav on i novinar..odigrati pametno i nadigrati ih--nek sudi Vincent Tan ako trebaLeBlue je napisao/la: ↑uto avg 14, 2018 4:46 pmSjeca li ti se onog debelog praseta/novinara u pokusaju iz prosle sezone, kad je pisao o namjestenim utakmicama prije naseg gostovanja u Krupi. Sve FGR, BordoDNK, ublehe, paraziti koji nikad sami nista nisu uradili nego cekaju da im od nekle dodje. Uh nemogu nikakoMasinovodja je napisao/la: ↑uto avg 14, 2018 4:29 pmPitarski mozak i nas mozak nije isti,al eto,nadamo se najboljem.Daris_ je napisao/la: ↑uto avg 14, 2018 4:26 pmMa ne vjerujem da on smije navlaciti nesto spektakularno..kao i svi ostali..i Sead Kulovic je Zeljovac veliki pa nije nikad navlacio nama..a tad u njegovo vrijeme su bili bas derbiji..a sudio je svaki derbi u to vrijeme..gledat ce se ova utakmica..zna da mu je noga sa liste ako ukenja sta..mozda koji sitniji faul na sredini ce krasti i to je plafon...
Ovo je odlicna prilika da mi dodatno motivisemo svoje igrace.