Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 13, 2018 12:44 pm

Vi kavez zamišljate kao da je riječ o Pionirskoj dolini. 2018. je godina, postoje brojna sofisticirana rješenja, fazon je samo da se ograde od naših navijača, to bi značilo i ukidanje odvratnih tampon zona itd. Hebote, ponašate se kao da bismo svakog navijača u posebni kavez stavili, a ne jednostavno ogradili taj dio.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

avlami97
Kontakt:

Ovdje neki riječ KAVEZ doživljavaju bukvalno. Kada kažem kavez, onda mislim na dio tribine koja zadovoljava sve sigurnosne aspekte za gostujuće i domaće navijače, a u skladu sa normativima, koji propisuju FIFA; UEFA i naš Savez. KAVEZ je samo personifikacija za sigurnost, a ne zatvorske rešetke ili nešto slično. Ako može u svijetu, može i kod nas. Ima mali milion materijala od kojih bi se napravila ta sigurnosna zona. Bolje i to nego, ne daj Bože mrtva glava.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon avg 13, 2018 12:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:45 pm

Ch.Willa1986 je napisao/la:
pon avg 13, 2018 12:43 pm
Ne znam što taj kavez zamišljate kao nešto u pionirskoj dolini? "Kavez" odnosno dio tribine za gostujuće navijače treba biti po svim evropskim standardima, sa dovoljnim brojem mokrih čvorova i šta sve ne... Hajde da sačekamo da prodje ovaj derbi pa da ponovimo anketu. Pa djeca ušteđevinu odvajala za evropsku grbavicu i dođe ti neko da kači stolice ko trofeje po ogradi, nema šta s njima pričati na tu temu. 5%!
A života mi nisam od tebe kopirao ovo za Pionirsku :placeodsmijeha:
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Okolele
Kontakt:
Status: Online

Ma zamarate se bezveze glupostima..Bolje vam je da pričate o derbiju kao utakmici, o mogućoj taktici i postavi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Charlie Sheen
Kontakt:

A brate sto ste licemjerni,mi nismo unistavali stolice wc na Kosevu nismo gadjali ljude na istoku i zapadu?

LARSSON
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:46 pm

KaFez i ubaciti im balone

slika

nikson
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:51 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon avg 13, 2018 12:42 pm
nikson je napisao/la:
pon avg 13, 2018 12:36 pm
Za ove kavez strucnjake....zamislite sad situaciju dolaze navijaci Mladosti iz Doboj Kaknja, onako super ljudi, nikad nista uradili nisu, dobiju aplauz na Grbavici itd....dodje njih 50 ak otprilike i smjestis ih u taj kavez jebeni, onako ko zivotinje....igra se utakmica kod njih, nas ode kao prosle godine 1000-2000 i umjesto sto imas svu slobodu, zguraju te u kavez, ne mozes u wc itd itd...i onda naravno zbog neuslova nastaje nervoza i onda te zgazi murija ko picku....nije anketa kavez za derbi nego kavez za sve gostujuce navijace....pa zamisli onih azraila u Zenici kako bi to docekali, da te uguraju pa da ako pisnes imaju razloga da te pregaze....
A sta bi ti sa pitarima ako znas sta su radili i sta ce ponovo uraditi? Nisam ni ja ni za nekakve kaveze ali mora se naci nacin da se zastiti imovina kluba.. I taj "kavez" ne mora striktno izgledati kao u pionirskoj.. Te konstrukcije su uobicajene pojave i na mnogim evropskim stadionima, samo ih tamo zovu fizicke barijere..
Mreza koju imas je sasvim ok, dodas videonadzor, stetu naplacujee od kluba i to ako je realna steta 10 000 ti uzimas 30 000 itd....pa nek se klub s njima ganja, ko ih jebe...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

1921.ba
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:52 pm

5% i adio
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

nikson
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:53 pm

avlami97 je napisao/la:
Ovdje neki riječ KAVEZ doživljavaju bukvalno. Kada kažem kavez, onda mislim na dio tribine koja zadovoljava sve sigurnosne aspekte za gostujuće i domaće navijače, a u skladu sa normativima, koji propisuju FIFA; UEFA i naš Savez. KAVEZ je samo personifikacija za sigurnost, a ne zatvorske rešetke ili nešto slično. Ako može u svijetu, može i kod nas. Ima mali milion materijala od kojih bi se napravila ta sigurnosna zona. Bolje i to nego, ne daj Bože mrtva glava.
Nije prijatelju problem kavez na grbavici, problem je kavez kakav bi te docekao po selendrama...problem je sto ako ti napravis normalan kavez od njih ces dobiti zivotinjski, problem je sto te mrzi svaka selendra u drzavi, svaki grad, svaki klub...gdje god dodjes jebu ti majku sarajevsku tako da sam siguran da bi i kavez napravili u tom fazonu....a ja ne zelim da neko od nasih navijaca negdje nastrada...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:55 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
A brate sto ste licemjerni,mi nismo unistavali stolice wc na Kosevu nismo gadjali ljude na istoku i zapadu?
Za te sto gadjaju druge tribine i unistavaju mokre cvorove bi ovako nesto uveo i stavio im onu jednu poljsku halu negdje u cosak, nebitno o cijim se navijacima radi..
slika
Divljacima nije mjesto na stadionima..

@nikskon
Mreza koju imas nestane za 30 sekundi, pogotovo ona koja stiti teren.. Od video nadzora nemas apsolutno nista a to oko naplate stete ne znam kako ide ali opet se ne smije dozvoliti divljanje i unistavanje onoga za sto smo svi odvajali..

Zna li neko jesmo li mi ikad naplatili stetu sa onog derbija kada su kacili i palili stolice??

Sto 1921l.ba kaze 5% i adio..

I ovo sve govorim samo kada se o pitarima radi.. Ostalim navijacima ne bih uvodio nikakve represivne mjere..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sajo10
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:58 pm

Hajte ba zavrsavjte tu raspravu.. Joj muka mi citati.. Kakav kavez, kakvi bakraci. Postavite prave ljudi ispred stadiona sto nece samo pitare tapsati po ramenima malo i stomaku i pustiti na stadion da unesu sve i svasta. Rigorozne mjere. 5 %. I tacka.

Uzivajte malo..
slika

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 13, 2018 12:59 pm

normalan svijet ne smije biti talac nekolicine onih koji su spremni praviti probleme. takve svakako nista ne moze zaustaviti u losoj nakani pa ni taj neki kavez.
mi trebamo biti dobri domacini, najbolji. mi moramo postavljati nove standarde. zasto da ne postavimo standard koji ce garantirati apsolutni moguci komfor za sve gostujuce navijace a ne neke kaveze, ograde, barijere i ko zna sta sve ne!?
ljudi ce vremenom prepoznati tu nasu zelju, to nase nastojanje pa ce onda i oni poceti drugacije reagovati na one koji medju njima budu pravili probleme. to je jedan dug i mukotrpan put koji ce biti miniran desetinama puta ali ako zelimo dobro BH fudbalu, neko mora poceti sa tim. zasto Zeljo ne bude predvodnik takvih promjena? zasto ne ukljuciti i siru zajednicu, medije, policiju, navijacke grupe u tu pricu i pokusati napraviti neki odredjeni kodeks koji ce se postovati medju svima a sve u cilju sto normalnijeg pracenja kluba koji volis!?

mozda sam ja utopista, ali duboko vjerujem da je to jedini ispravan put. sve ostalo su trenutna rjesenja koja dugorocno ne donose nista dobro.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:00 pm

5% ni milimetra vise

damirfile
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:01 pm

Ma poslije utakmice uručiti im račun za štetu. Za svaku stolicu uračunati cijenu demontaže slomljene montažu nove i cijenu stolice. I za svaku štetu drugu. Dati rok 8 dana i onda računati kamate.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:01 pm

A zasto ne prestati zivjeti u iluzijama? Nisu te barijere nicija zelja nego potreba..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

nookey
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:03 pm

Anketa je rekla svoje...

nikson
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:10 pm

Anketa je rekla koliko vas boli ***** za nasim navijacima koji idu na gostovanja! Eto to je rekla anketa

ChWilla
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:11 pm

moderan "kavez" smanjuje mogućnost belaja za sve, u oba smjera. to je skupo, ali eto šta je nama u plzenu bilo lošije u kavezu od pleksiglasa nego ondje gdje ga nije bilo? ništa.
gradi željo boli te *****

nookey
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:12 pm

Anketa je rekla koliko nas boli za nasim navijacima gledaocima i djecom na sjeveru i istoku te za nasim stadionom za koji smo od usta odvajali

Kospa
Kontakt:

pon avg 13, 2018 1:13 pm

Postoji razlog zasto je svaka utakmica na balkanu visokog rizika... postoji razlog zasto nema regionalne lige itd. Dokle god svijest ljudi,navijaca i zakonska regulativa bude na trenutnom nivou nazalost ne vidim bolje rijesenje od kaveza. Ovi sto fol nece kavez, kad vide kako nam cupaju stolice i pale teren, sjebaju LED, pozeljece goste poslati na prinudni rad u Sibir
... Godine života svoga tebi dao sam...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava