A života mi nisam od tebe kopirao ovo za PionirskuCh.Willa1986 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 12:43 pmNe znam što taj kavez zamišljate kao nešto u pionirskoj dolini? "Kavez" odnosno dio tribine za gostujuće navijače treba biti po svim evropskim standardima, sa dovoljnim brojem mokrih čvorova i šta sve ne... Hajde da sačekamo da prodje ovaj derbi pa da ponovimo anketu. Pa djeca ušteđevinu odvajala za evropsku grbavicu i dođe ti neko da kači stolice ko trofeje po ogradi, nema šta s njima pričati na tu temu. 5%!
Mreza koju imas je sasvim ok, dodas videonadzor, stetu naplacujee od kluba i to ako je realna steta 10 000 ti uzimas 30 000 itd....pa nek se klub s njima ganja, ko ih jebe...Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 12:42 pmA sta bi ti sa pitarima ako znas sta su radili i sta ce ponovo uraditi? Nisam ni ja ni za nekakve kaveze ali mora se naci nacin da se zastiti imovina kluba.. I taj "kavez" ne mora striktno izgledati kao u pionirskoj.. Te konstrukcije su uobicajene pojave i na mnogim evropskim stadionima, samo ih tamo zovu fizicke barijere..nikson je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 12:36 pmZa ove kavez strucnjake....zamislite sad situaciju dolaze navijaci Mladosti iz Doboj Kaknja, onako super ljudi, nikad nista uradili nisu, dobiju aplauz na Grbavici itd....dodje njih 50 ak otprilike i smjestis ih u taj kavez jebeni, onako ko zivotinje....igra se utakmica kod njih, nas ode kao prosle godine 1000-2000 i umjesto sto imas svu slobodu, zguraju te u kavez, ne mozes u wc itd itd...i onda naravno zbog neuslova nastaje nervoza i onda te zgazi murija ko picku....nije anketa kavez za derbi nego kavez za sve gostujuce navijace....pa zamisli onih azraila u Zenici kako bi to docekali, da te uguraju pa da ako pisnes imaju razloga da te pregaze....
Nije prijatelju problem kavez na grbavici, problem je kavez kakav bi te docekao po selendrama...problem je sto ako ti napravis normalan kavez od njih ces dobiti zivotinjski, problem je sto te mrzi svaka selendra u drzavi, svaki grad, svaki klub...gdje god dodjes jebu ti majku sarajevsku tako da sam siguran da bi i kavez napravili u tom fazonu....a ja ne zelim da neko od nasih navijaca negdje nastrada...avlami97 je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 12:44 pmOvdje neki riječ KAVEZ doživljavaju bukvalno. Kada kažem kavez, onda mislim na dio tribine koja zadovoljava sve sigurnosne aspekte za gostujuće i domaće navijače, a u skladu sa normativima, koji propisuju FIFA; UEFA i naš Savez. KAVEZ je samo personifikacija za sigurnost, a ne zatvorske rešetke ili nešto slično. Ako može u svijetu, može i kod nas. Ima mali milion materijala od kojih bi se napravila ta sigurnosna zona. Bolje i to nego, ne daj Bože mrtva glava.
Za te sto gadjaju druge tribine i unistavaju mokre cvorove bi ovako nesto uveo i stavio im onu jednu poljsku halu negdje u cosak, nebitno o cijim se navijacima radi..Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon avg 13, 2018 12:45 pmA brate sto ste licemjerni,mi nismo unistavali stolice wc na Kosevu nismo gadjali ljude na istoku i zapadu?