Bilo je lijepo sinoc.
Nadao sam se da će biti veća posjeta,ali nema veze. Bilo je dobro navijanje sto jest jest

(iskreno mene to najmanje zanima)
Utakmica je bila napeta. Zrinski je stvarno odlična ekipa, igraju strašno brzo. Ono što mi se najvise svida kod njih je kako zadnja linija iznosi loptu.
Imali su odličnu priliku da povedu, hvala Bogu pa nisu. I pored nekoiko standardnih igrača su djelovali ravnopravno.
Mi polahko pokušavamo da igrmo neku igru koja će donijeti rezultat i koja bi trebala biti naša prepoznatljiva igra.
Nadam se da ćemo Odi dati dovoljno vremena da to sve na MIRU posloži, jer ako nedo Bog izgubi šta onda...?
Kaže Oda da sad imamo par slabijih protivnika, a igramo protiv kona za dva kola tačnije za 10tak dana.
Ono što sam mogao uočiti da nismo fizički spremni da igramo 70 minuta pod onako jakim tempo mislim da će u narednom periodu na tome najviše raditi.
Sinoć su svi bili na visini zadatka. Po meni najbolji igrač je bio Stevanovic.
Bogičević je odigrao odličnu utakmicu i sa sigurnošću mogu reči da je i pored toga što je najstariji najbolji, jedan je od najboljih stopera u ligi. Covjek igra inteligentno, odlicno se postavlja, razumije igru, tako je dobro postavljen da skoro ne dolazi do izražaja to što je spor.
Mnogi su se treneri mjenjali na klupi,ali kod sviju je bio glavni igrač. Mislim da čovjek zasluzuje svako poštovanje. Pljuvača će uvijek biti.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.