Nije poenta u ljubavi prema klubu odnosu na terenu, legendama bla bla bla totalna zamjena teza. Poenta je sto je udario na klub, najteze prekrsio ugovor i disciplinu kluba, i povrh toga pokusao nas zavrnuti za par stotina hiljada maraka... e sad da tebi neko krene uzeti iz dzepa te pare, vrlo brzo bi se okanio moralisanja i poredjenja koje nemaju veze jedno sa drugim.Premier je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 4:54 pmJah eto Zakari zelite da izgubi noge i da ne igra, a Bekric, Stanic, Jahic i sl. legende su onako malo ih se isproziva i ok.Covjek nema veze sa Zeljom, dosao vodio ekipu sam bukvalno, htio u partizan, otisao i donio nam para jos nesto.Nogomet je cisti posao i nista vise, manite se price o ljubavi i dresu, a kad realno pogledas nama je Zeljo daleko iznad Paetizana al onima koji nisu vezani za Zelju sigurno je obrnuto .
Normalno slazem se, al ako pratis europski nogomet onda takve stvari nisu nista strano i dogadaju se u svakom prijelaznom reku.Jedan Mahrez, Payet, Dembele nisu ni trenirali, folirali da ne igraju samo da izvrse transfere.A imas i jednog Bonnucija koji je tako lako otisao u Milan pa se sad vratio, jedan Gotze koji je cirkus naprabio u Borrusiji zbog Bayerna pa sad opet igra.Poenta je da se takve stvari desavaju na mnogo vecem nivou nego sto je Partizan i Zeljo, i na kraju price klub se oglasio on je odvojen od tima i na kraju smo i zaradili od jednog guzonje kako ga zovete.Dobro za nas dobro za njeg a njemu je Zeljo bio obican posao i nista vise.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 5:12 pmNije poenta u ljubavi prema klubu odnosu na terenu, legendama bla bla bla totalna zamjena teza. Poenta je sto je udario na klub, najteze prekrsio ugovor i disciplinu kluba, i povrh toga pokusao nas zavrnuti za par stotina hiljada maraka... e sad da tebi neko krene uzeti iz dzepa te pare, vrlo brzo bi se okanio moralisanja i poredjenja koje nemaju veze jedno sa drugim.Premier je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 4:54 pmJah eto Zakari zelite da izgubi noge i da ne igra, a Bekric, Stanic, Jahic i sl. legende su onako malo ih se isproziva i ok.Covjek nema veze sa Zeljom, dosao vodio ekipu sam bukvalno, htio u partizan, otisao i donio nam para jos nesto.Nogomet je cisti posao i nista vise, manite se price o ljubavi i dresu, a kad realno pogledas nama je Zeljo daleko iznad Paetizana al onima koji nisu vezani za Zelju sigurno je obrnuto .
Znaci ugovor sa fudbalerom oznacava poslovni odnos to svi mi znamo nismo budale, nista manje ne ocekujemo a sve preko je bonus... on pomogao Zelji, a Boga mi i Zeljo njemu.Ali kad me hoces zajebat i to zbog nekog vlastitog hira e to je vec bezobrazluk i za jebanje keve. Sreca pa je uprava dovoljno neovisna i sposobna pa je izdrzala njegove ucjene, i oni su donijeli pare a ne guzati futavac
Ima i rashoda, da ljudi ne steknu pogrešnu sliku kako je sve dobitsajo10 je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 2:44 pmPrihod ljeto 2018:
Prvo pretkolo UEL – €240,000 | 469,803 KM
Prihod od ulaznica protiv Narve – 63,568 KM
Nagrada za prolaz dalje od ministarstva kulture i sporta KS – 100,000 KM
Drugo pretkolo UEL – €260,000 | 508,953 KM
Prihod od utakmice sa Apollonom – 96,675 KM
Transfer Zakarica u Partizan – €150,000 | 293,626 KM
Ukupan iznos: 1,532,625 KM
Kada se ne mozemo po dobrom porediti sa evropskim fudbalom, nemoj da nam losi primjeri budu paradigma. Pa i ako poredimo, jedan je Gotze, Bonucci a Zakarica pun qrac. Opet kazem, nema veze sa odnosom, ljubavi... ima sa onim sta je uradio. Otisao iz kluba.. super... mi uzeli pinku... super... a njemu u sportskom zivotu zelim sve najgore sto ga moze zadesitiPremier je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 5:24 pmNormalno slazem se, al ako pratis europski nogomet onda takve stvari nisu nista strano i dogadaju se u svakom prijelaznom reku.Jedan Mahrez, Payet, Dembele nisu ni trenirali, folirali da ne igraju samo da izvrse transfere.A imas i jednog Bonnucija koji je tako lako otisao u Milan pa se sad vratio, jedan Gotze koji je cirkus naprabio u Borrusiji zbog Bayerna pa sad opet igra.Poenta je da se takve stvari desavaju na mnogo vecem nivou nego sto je Partizan i Zeljo, i na kraju price klub se oglasio on je odvojen od tima i na kraju smo i zaradili od jednog guzonje kako ga zovete.Dobro za nas dobro za njeg a njemu je Zeljo bio obican posao i nista vise.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 5:12 pmNije poenta u ljubavi prema klubu odnosu na terenu, legendama bla bla bla totalna zamjena teza. Poenta je sto je udario na klub, najteze prekrsio ugovor i disciplinu kluba, i povrh toga pokusao nas zavrnuti za par stotina hiljada maraka... e sad da tebi neko krene uzeti iz dzepa te pare, vrlo brzo bi se okanio moralisanja i poredjenja koje nemaju veze jedno sa drugim.Premier je napisao/la: ↑pet avg 03, 2018 4:54 pmJah eto Zakari zelite da izgubi noge i da ne igra, a Bekric, Stanic, Jahic i sl. legende su onako malo ih se isproziva i ok.Covjek nema veze sa Zeljom, dosao vodio ekipu sam bukvalno, htio u partizan, otisao i donio nam para jos nesto.Nogomet je cisti posao i nista vise, manite se price o ljubavi i dresu, a kad realno pogledas nama je Zeljo daleko iznad Paetizana al onima koji nisu vezani za Zelju sigurno je obrnuto .
Znaci ugovor sa fudbalerom oznacava poslovni odnos to svi mi znamo nismo budale, nista manje ne ocekujemo a sve preko je bonus... on pomogao Zelji, a Boga mi i Zeljo njemu.Ali kad me hoces zajebat i to zbog nekog vlastitog hira e to je vec bezobrazluk i za jebanje keve. Sreca pa je uprava dovoljno neovisna i sposobna pa je izdrzala njegove ucjene, i oni su donijeli pare a ne guzati futavac