Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Premier
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 03, 2018 4:54 pm

Jah eto Zakari zelite da izgubi noge i da ne igra, a Bekric, Stanic, Jahic i sl. legende su onako malo ih se isproziva i ok.Covjek nema veze sa Zeljom, dosao vodio ekipu sam bukvalno, htio u partizan, otisao i donio nam para jos nesto.Nogomet je cisti posao i nista vise, manite se price o ljubavi i dresu, a kad realno pogledas nama je Zeljo daleko iznad Paetizana al onima koji nisu vezani za Zelju sigurno je obrnuto .

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet avg 03, 2018 4:57 pm

ne znam kako neko moze opravdavati igraca koji je radio protiv interesa kluba koji ga je placao!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:04 pm

Stana, Bekric, Hasanovic, Zakaric, slomili noge, amin
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:07 pm

Ja ne opravdavam ali razumijem. Ne vjerujem da će on više dolaziti u Želju. Tako i on gleda. Nije ni navijač. Razumijem da hoće gdje želi. Možda je i Real imao bolju ponudu za Roanlda ali ovaj htio u Juve jbg. Ali pričati o ljubavi i raditi protiv to mi je odron.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:08 pm

AsharaK je napisao/la:
Amin
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Kospa
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:12 pm

Premier je napisao/la:
Jah eto Zakari zelite da izgubi noge i da ne igra, a Bekric, Stanic, Jahic i sl. legende su onako malo ih se isproziva i ok.Covjek nema veze sa Zeljom, dosao vodio ekipu sam bukvalno, htio u partizan, otisao i donio nam para jos nesto.Nogomet je cisti posao i nista vise, manite se price o ljubavi i dresu, a kad realno pogledas nama je Zeljo daleko iznad Paetizana al onima koji nisu vezani za Zelju sigurno je obrnuto .
Nije poenta u ljubavi prema klubu odnosu na terenu, legendama bla bla bla totalna zamjena teza. Poenta je sto je udario na klub, najteze prekrsio ugovor i disciplinu kluba, i povrh toga pokusao nas zavrnuti za par stotina hiljada maraka... e sad da tebi neko krene uzeti iz dzepa te pare, vrlo brzo bi se okanio moralisanja i poredjenja koje nemaju veze jedno sa drugim.
Znaci ugovor sa fudbalerom oznacava poslovni odnos to svi mi znamo nismo budale, nista manje ne ocekujemo a sve preko je bonus... on pomogao Zelji, a Boga mi i Zeljo njemu.Ali kad me hoces zajebat i to zbog nekog vlastitog hira e to je vec bezobrazluk i za jebanje keve. Sreca pa je uprava dovoljno neovisna i sposobna pa je izdrzala njegove ucjene, i oni su donijeli pare a ne guzati futavac
... Godine života svoga tebi dao sam...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:17 pm

Najvecu blamazu u povijesti bh fudbala smo mogli vidjeti sinoc. Da se ne zaboravi.
0:8

Morzhy
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:23 pm

Reha1921 je napisao/la:
pet avg 03, 2018 2:30 pm
Nek se i to zavrsilo hvala Zaka na svemu samo tamo ti nece prolaziti da uvaljujes te guzove debele i gradis se al u svakom slucaju sretno tesko ce ga iko zamjeniti
Kod njega k'o u sefu kad se zagradi, odmarao nam odbranu kad god crknu

Premier
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:24 pm

Kospa je napisao/la:
Premier je napisao/la:
Nije poenta u ljubavi prema klubu odnosu na terenu, legendama bla bla bla totalna zamjena teza. Poenta je sto je udario na klub, najteze prekrsio ugovor i disciplinu kluba, i povrh toga pokusao nas zavrnuti za par stotina hiljada maraka... e sad da tebi neko krene uzeti iz dzepa te pare, vrlo brzo bi se okanio moralisanja i poredjenja koje nemaju veze jedno sa drugim.
Znaci ugovor sa fudbalerom oznacava poslovni odnos to svi mi znamo nismo budale, nista manje ne ocekujemo a sve preko je bonus... on pomogao Zelji, a Boga mi i Zeljo njemu.Ali kad me hoces zajebat i to zbog nekog vlastitog hira e to je vec bezobrazluk i za jebanje keve. Sreca pa je uprava dovoljno neovisna i sposobna pa je izdrzala njegove ucjene, i oni su donijeli pare a ne guzati futavac
Normalno slazem se, al ako pratis europski nogomet onda takve stvari nisu nista strano i dogadaju se u svakom prijelaznom reku.Jedan Mahrez, Payet, Dembele nisu ni trenirali, folirali da ne igraju samo da izvrse transfere.A imas i jednog Bonnucija koji je tako lako otisao u Milan pa se sad vratio, jedan Gotze koji je cirkus naprabio u Borrusiji zbog Bayerna pa sad opet igra.Poenta je da se takve stvari desavaju na mnogo vecem nivou nego sto je Partizan i Zeljo, i na kraju price klub se oglasio on je odvojen od tima i na kraju smo i zaradili od jednog guzonje kako ga zovete.Dobro za nas dobro za njeg a njemu je Zeljo bio obican posao i nista vise.

MrkiMedo
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:27 pm

AsharaK je napisao/la:
I mali Hasanovic

Morzhy
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:28 pm

sajo10 je napisao/la:
pet avg 03, 2018 2:44 pm
Prihod ljeto 2018:

Prvo pretkolo UEL – €240,000 | 469,803 KM
Prihod od ulaznica protiv Narve – 63,568 KM
Nagrada za prolaz dalje od ministarstva kulture i sporta KS – 100,000 KM
Drugo pretkolo UEL – €260,000 | 508,953 KM
Prihod od utakmice sa Apollonom – 96,675 KM
Transfer Zakarica u Partizan – €150,000 | 293,626 KM

Ukupan iznos: 1,532,625 KM
Ima i rashoda, da ljudi ne steknu pogrešnu sliku kako je sve dobit

Eric Cantona
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:29 pm

Miše: Protiv Željezničara nam je najlakša utakmica. :r

Eric Cantona
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:30 pm

MrkiMedo je napisao/la:
pet avg 03, 2018 5:27 pm
AsharaK je napisao/la:
Stana, Bekric, VELIKI :DD: Hasanovic, Zakaric, slomili noge, amin
I mali Hasanovic

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:31 pm

Ma ja sam mislio na malog :D
Željezničar ante portas !

Morzhy
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:35 pm

Opet je dobro bilo,mogao je k'o Tomić presjediti pola godine i otići guzovače. Čovjek se možda počeo baviti fudbalom da bi jednog dana zaigrao u Partizanu

exbabilon
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:41 pm

Ma kad podvuces crtu, valjali smo mi Zakaricu, al valjao je i Zakaric nama vise od 90% drugih igraca koji prodefiluju kroz klub i samo cekamo da im ledja vidimo. A da je ispao supak, to jeste. Neke lomove mu ne zelim, ali sam uvjeren da se nece naigrati vise od Subica i da su mu posudbe plafon.

LeBlue
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:44 pm

Samo je bitno da je klub dobio 150.000 eura, sve ostalo nije relevantno. Dosta dobro smo prosli u ovom slucaju. Sto se tice Sabanadzovica, imam dojam da se forsira jer klub cilja transfer sto nije ni lose. Mozda neka vrijednost je 400-500 k eura. U nekim utakmicama je on bolji, u nekim Hajdarevic. Da imamo vise mladih igraca bilo bi bolje, ali evo od vremena Bajica i Hadziahmetovica prosle 3 godine i nismo nista napravili sa mladim igracima. To je ipak porazavajuce ako se uzme u obzir da ni oni nisu barem do sada nesto znacajno napravili.

Kospa
Kontakt:

pet avg 03, 2018 5:44 pm

Premier je napisao/la:
pet avg 03, 2018 5:24 pm
Kospa je napisao/la:
Premier je napisao/la:
Normalno slazem se, al ako pratis europski nogomet onda takve stvari nisu nista strano i dogadaju se u svakom prijelaznom reku.Jedan Mahrez, Payet, Dembele nisu ni trenirali, folirali da ne igraju samo da izvrse transfere.A imas i jednog Bonnucija koji je tako lako otisao u Milan pa se sad vratio, jedan Gotze koji je cirkus naprabio u Borrusiji zbog Bayerna pa sad opet igra.Poenta je da se takve stvari desavaju na mnogo vecem nivou nego sto je Partizan i Zeljo, i na kraju price klub se oglasio on je odvojen od tima i na kraju smo i zaradili od jednog guzonje kako ga zovete.Dobro za nas dobro za njeg a njemu je Zeljo bio obican posao i nista vise.
Kada se ne mozemo po dobrom porediti sa evropskim fudbalom, nemoj da nam losi primjeri budu paradigma. Pa i ako poredimo, jedan je Gotze, Bonucci a Zakarica pun qrac. Opet kazem, nema veze sa odnosom, ljubavi... ima sa onim sta je uradio. Otisao iz kluba.. super... mi uzeli pinku... super... a njemu u sportskom zivotu zelim sve najgore sto ga moze zadesiti
... Godine života svoga tebi dao sam...

exbabilon
Kontakt:

pet avg 03, 2018 6:01 pm

Citam na fb, stranica BiH reprezentacija, kao Zelji ce od transfera pripasti 100k eura + procenti. Trebao je klub obavijestiti navijace, toliko i toliko je transfer i to je to.

Morzhy
Kontakt:

pet avg 03, 2018 6:05 pm

Možda ni klub ne zna :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava