Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Nikolaj
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 02, 2018 10:17 pm

Musemić: Izvinjavam se navijačima, ovo je stvarno katastrofa :rofl1: :rofl1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:18 pm

Hvala bogu pa mi nismo ovako izgubili, aj kakva bi prica i vijesti bile. GG bi nas sahranio, ali ovako ovo ce preko noci biti zaboravljeno.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nookey
Kontakt:

Jel ovo najveci domaci poraz nekog naseg kluba u evropi?
Medijski partneru moze li clanak o hrabrom Zelji i brukama sa Koseva?

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Šteta, samo da je bilo malo vremena za Odu, ali idemo sad polahko gradit mir i gradit ekipu. Ne treba puno ni Veselog krivit', treba mu vremena, sjetite se Zakarica na pocetku. U globalu dosta toga donosi i mislim da se poprilicno uklapa u Odino viđenje igre kao i Zec. Šaban zabrinjava, imao nekih lijepih poteza, ali previse prodanih lopti. Bakrac :klanjase2:
Oda kaze imali smo nekih personalnih problema, misli na probleme sa sastavljanjem ekipe ili na neke unutrasnje probleme ? jer ne mislim da je iko povrijeđen bio osim Siniše
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

shzna
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:19 pm

Minjore je napisao/la:
čet avg 02, 2018 10:14 pm
Svi na grbavicuuuuuuuuuuu nedjeljaaaaa
Ko ne dodje...
1987

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:19 pm

nookey je napisao/la:
Samo je torpedo uspio s 8 razlike izgubiti.. i to od Zelje :lol: :lol: :lol:

Nikolaj
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:21 pm

nookey je napisao/la:
Pa mi nikad u Evropi nismo kući primili više od 2 gola, a 99 posto utakmica smo odigrali na Lavoru, poslije rata naravno govorim

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:21 pm

Iskreno,boli me neka stvar za Sarajevo,ali ne napravimo li i mi ubrzo neku strategiju,ovakva katastrofa nam "cuci" iza coska...

Molim Vas ljudi koji vodite klub,prestanite podlijegati uticaju navijaca i nekim instant potezima u zelji za instant titulama.Ti trofeji nista ne znace kad se desi ovakva katastrofa poput Sarajeva veceras!Mi moramo biti klub ciju ce OKOSNICU ciniti mladi igraci koji ce grijesiti,ali i uciti iz tih gresaka uz pravog trenera i pedagoga.Samo takvi igraci,uz 2-3 jos dobra pored njih ce nas pribliziti evropskom nivou.

STOP POLOVNJACIMAAA!!!
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:22 pm

Kaze vise golova u mrezi nego zuba na tribinama :lol: :lol:

alombardo
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:22 pm

Kad su igrali 2 2 u italiji, naslovi sarajevo osvjetlalo obraz, a kada su 8 primili e sad se hvataju premier lige pickurine. Naravno nije kvalitetna, ali to znamo, a evo zrinjski ide dalje koga boli ***** za njihovo 8 kokmda.

Okolele
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:23 pm

Jedino nam i ostaje da se smijemo i naslađujemo jedni drugima a to što nam je fudbal u državi katastrofalan to je drugi par čarapa..

Prvo poluvrijeme haj i nekako,drugo katastrofa,čim nam priđu golu panika,svaki korner opasnost,poklanjamo im bezveze kornere,namještamo im lopte na šut,pokrivanje igrača nula,kretnja bez lopte nula,agresivnost nula..Samo nam je sreća što su ljudi da tako kažem pogađali Vedrana pa nismo više golova primili..Ljudi nisu trebali ni igrati ovaj dvomeč,sami sebe smo pobjedili,autogol,poklon Vedrana,poklon Veselinovića,penal Vranješa i onaj zadnji gol isto nakon što je neko naš pokušao presjeći pas pa došla lopta do onog lika..

Ali eto bitno je da smo mi zadovoljni što su se kone obrukale protiv Atalante..Ovo nije bruka samo kona ovo je bruka kompletnog fudbala u BiH..Pa ovoliko golova ne primaju ni ekipe iz San Marina,Gibraltara itd na svom terenu..Zrinjski prvak države na guzove izbaci predstavnika Malte ekipe iz države kojima si do prije 2-3 sezone mogao reći da ćeš im 4 gola po utakmici zabijati ali sad kurko..I šta kažu pojedinci pri žrijebanjima ma joj dajte nam Atalantu,dajte nam Celtica bar ćemo zaraditi na kartama he budale moje evo pitari će zaraditi na kartama ali Bog zna gdje će te pare završiti..Taj novac što su oni zaradili nikad neće moći isprati ovu bruku od večeras..Zato molite Boga da što lakše "ako se to sad neko može nazvati" protivnike dobijamo jer mi smo pokazali da možemo zaraditi na kartama vilo da igramo sa Narva Transom ili Apollonom jer imamo stadion koji možemo napuniti..

Dok mi ne napravimo iskorak u našem prvenstvu i počnemo prije svega trpati ekipe poput Čelika (koji je praktički drugoligaš i zahvaljujući nekim mutnjim radnjama još uvijek kuburi prvoj ligi),te Goška itd sa po 3:0,4:0 i dok ne budemo dominirali našom ligom nikad mi nećemo ni prismrditi nekom iskoraku u Evropi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BlueSide
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:27 pm

Igrac Atalante nakon 7 gola govori sudiji da svira kraj :rofl:
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

barbarez
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:28 pm

Postavljaju standarde,obaeaju rekorde,nabijaju komplekse...

PratimsamoPlave

čet avg 02, 2018 10:28 pm

Prvo dominacija u svom selu, pa onda mastanja o pretkolima..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

alombardo
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:29 pm

Okolele je napisao/la:
čet avg 02, 2018 10:23 pm
Jedino nam i ostaje da se smijemo i naslađujemo jedni drugima a to što nam je fudbal u državi katastrofalan to je drugi par čarapa..

Prvo poluvrijeme haj i nekako,drugo katastrofa,čim nam priđu golu panika,svaki korner opasnost,poklanjamo im bezveze kornere,namještamo im lopte na šut,pokrivanje igrača nula,kretnja bez lopte nula,agresivnost nula..Samo nam je sreća što su ljudi da tako kažem pogađali Vedrana pa nismo više golova primili..Ljudi nisu trebali ni igrati ovaj dvomeč,sami sebe smo pobjedili,autogol,poklon Vedrana,poklon Veselinovića,penal Vranješa i onaj zadnji gol isto nakon što je neko naš pokušao presjeći pas pa došla lopta do onog lika..

Ali eto bitno je da smo mi zadovoljni što su se kone obrukale protiv Atalante..Ovo nije bruka samo kona ovo je bruka kompletnog fudbala u BiH..Pa ovoliko golova ne primaju ni ekipe iz San Marina,Gibraltara itd na svom terenu..Zrinjski prvak države na guzove izbaci predstavnika Malte ekipe iz države kojima si do prije 2-3 sezone mogao reći da ćeš im 4 gola po utakmici zabijati ali sad kurko..I šta kažu pojedinci pri žrijebanjima ma joj dajte nam Atalantu,dajte nam Celtica bar ćemo zaraditi na kartama he budale moje evo pitari će zaraditi na kartama ali Bog zna gdje će te pare završiti..Taj novac što su oni zaradili nikad neće moći isprati ovu bruku od večeras..Zato molite Boga da što lakše "ako se to sad neko može nazvati" protivnike dobijamo jer mi smo pokazali da možemo zaraditi na kartama vilo da igramo sa Narva Transom ili Apollonom jer imamo stadion koji možemo napuniti..

Dok mi ne napravimo iskorak u našem prvenstvu i počnemo prije svega trpati ekipe poput Čelika (koji je praktički drugoligaš i zahvaljujući nekim mutnjim radnjama još uvijek kuburi prvoj ligi),te Goška itd sa po 3:0,4:0 i dok ne budemo dominirali našom ligom nikad mi nećemo ni prismrditi nekom iskoraku u Evropi..
Boli me racku za njihovu bruku, igrao je sirokimsa udinezeom pa nisu primiili 8 golova

exbabilon
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:30 pm

Samo naprijed Oda, radi i gradi, moze i mora ovo izaci na dobro. Opet su ljudi pokazali da su bolji i to je to. U nedjelju uzeti lazne mostarce i nastaviti borbu za titulu.

Fino rezonujete ovo na Kosevu, veceras je sramota bh fudbala, prije 7 dana podvig Husrefovih beba. Samo mi je drago jer su poletili, najbolji ambasadori bh fudbala, vako nako, mrs ba. Inace, Zrinjski opet klepi najvecu lovu, a najvise kritika su pokupili.

ChWilla
Kontakt:

jok treba krivo da mi bude.

kakvo je stanje u ligaškom fudbalu, dobro znam i ovako. ali kad god se oni dignu ovako nešto ih spusti. i to je lijepo :D
gradi željo boli te *****

sejo
Kontakt:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:31 pm

Najdraži su mi realisti sa fba i foruma

BlueSide
Kontakt:

čet avg 02, 2018 10:31 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet avg 02, 2018 9:33 pm
dobar avatar :D

Pavlovic je jedan od nas
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava