Nisam mislio na tebe uopste i na tvoj post. Napisao sam to za @fanzija. Ne mogu se porediti Stana i Lendric. Logicno je da ces boljem igracu nuditi vise novcam Stana je nazalost bio neko ko je bio, odnosno glumio da je jedan od nas. Nadam se da ce i njemu a i Bekricu vrata kluba biti zauvijek zatvorena, a i svima koji u buducnosti budu debili poput njih dvojce..
Ovako i moj stari razmislja a isli smo gledati ove sad utakmice zajedno. Sipatizer Zeljeznicara sa 60 god a ranije se isto bavio sportom. Tako i njegovi prijatelji razmisljaju. Ja isto ne vidim ikakvu opoziciju nego nema igre, prosto receno nema igre i zbog toga ljudi nisu zadovoljni. Kad sam vidio da je Krcmarevic stavio Osmankovica na desnom beku, to bi ti bilo ko kad bi Löw stavio Mertesackera na desnom beku, onda mi je puko film.Refa1921 je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 4:16 pmMa sve više počinjem misliti da nema opozicije ili ako je ima u malom je broju bas. Problem su obični ljudi. Sinoć eto malo po mahali bacim šuplju s ovim starijim ljudima 45+ i sve kazu kako Šaban igra radi starog, kako nemaju igre, kako je trener ublehaš bio. Znači nisu to ljudi kojima smeta ova uprava(ne znaju ni ko je uprava) nego obični laici koji se kasnije uhvate računara i onda svašta piskaraju.
Sabanadzovic je duplo bolji igrac od Hajdarevica. Hajdarevicu je jedina prednost sto je agresivniji od Sabanadzovica, pa onda prosjecan gledalac misli da se on vise bori od Sabana. Saban vise razumije igru, ima mozak. Hajdarevic ne zna obicni pas odigrati do igraca koji mu je blizu, ne zna se postaviti, uvijek kasni, a igra u napadu im je obojci mana, ali Anel je vec zabio par golova, dok svaki sut od Harisa preleti preko tribine.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 4:25 pmHajdarevic je bolji igrac od Sabana. Ja sam uvijek peglao sa guranjem nasih omladinaca ali Saban nije kalibar za prvih 11.. Nije nikad ni bio.. Hajdarevic jeste i on ne sjedi na klupi jer je losiji od Sabana..
Ne kažem ja da ne postoji, sigurno je ima ali nije to baš u tolikoj mjeri. Nego moj stari je prvi a i ovi ljudi s kojim sam se eto dotakao te teme nakon 2 utakmice rekao da Krčarević pojma nema, *ebo ga onaj ko ga je postavio i slično. Što znači da ovi ljudi stariji otprilike tako razmisljaju. Njih ne zanima kontinuitet nego samo ima li igre ili nema.
Jesi li realan???Brkoo je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 4:35 pmSabanadzovic je duplo bolji igrac od Hajdarevica. Hajdarevicu je jedina prednost sto je agresivniji od Sabanadzovica, pa onda prosjecan gledalac misli da se on vise bori od Sabana. Saban vise razumije igru, ima mozak. Hajdarevic ne zna obicni pas odigrati do igraca koji mu je blizu, ne zna se postaviti, uvijek kasni, a igra u napadu im je obojci mana, ali Anel je vec zabio par golova, dok svaki sut od Harisa preleti preko tribine.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 4:25 pmHajdarevic je bolji igrac od Sabana. Ja sam uvijek peglao sa guranjem nasih omladinaca ali Saban nije kalibar za prvih 11.. Nije nikad ni bio.. Hajdarevic jeste i on ne sjedi na klupi jer je losiji od Sabana..
Sabanadzovic poginuo prvo poluvrijeme protiv ovih iz Kipra, trcao za trojcu, sam drzao sredinu i onda u drugom poluvremenu kad je fizicki pao onda ide prica igra zbog babe, gura ga babo itd, smijesno..