Pričamo li o igraču koji je psovao klub koji mu je dao sve, koji je razbijao tunel na stadionu, koji nije htio produžiti ugovor kad je bio na vrhuncu, pa onda nakon povrede bio uvrijeđen što mu klub ne nudi novi ugovor? I nakon što ga je klub vratio iz Olimpika otišao da riješi egzistenciju, o tom Stani pričamo?
Graovac rodjeni kapiten.Okolele je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 2:52 pmhttp://hehe.ba/hehe/
– Ja sam sada navijač Željezničara. Zavolio sam taj klub i saigrače sa kojima sam igrao i navijače kao da sam proveo tu deset sezona, a ne jednu. Volio bih da sam ostao više vremena na Grbavici, ali to je fudbal. Želju ću pamtiti kao klub za koji moraš igrati srcem i bila mi je čast što sam nosio Plavi dres i zauvijek ću to pamtiti. Igrao sam četiri godine u Zrinjskom, ali mi je ova jedna sezona u Želji najdraža u karijeri – kazao je na početku razgovora za hehe.ba Graovac koji je prošlu sezonu na Grbavici proveo kao posuđen fudbaler belgijskog Royal Mouscrona.
Da nema veliku platu raskinuo bi ugovor i potpisao negdje, trazeni su igraci koji mogu pokriti obje bekovske pozicije.LARSSON je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 3:08 pmNe razumijem se puno u te plate i plaćanje, ali Stanić ima ugovor još dvije godine sa Zrinjskom, vjerovatno je dobio nešto pri potpisu na ruke. Samo koliko mu je po ugovoru definisana plata? Vjerovatno nešto malo, a ovo ostalo u koverti. Sada bi da ga se riješe, on može dobiti tu neku siću, ovo što mu je na dođem ti teško?
Zajebao se kako god
Ne ne fulio si, pricamo kako skinuti kapitensku nasem momku i odlicnom glomanu, a staviti igracu koji je organizovao presicu dan prije derbija, neces vjerovati - u sluzbenim prostorijama FK Sarajevo.Haklapuc je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 3:11 pmPričamo li o igraču koji je psovao klub koji mu je dao sve, koji je razbijao tunel na stadionu, koji nije htio produžiti ugovor kad je bio na vrhuncu, pa onda nakon povrede bio uvrijeđen što mu klub ne nudi novi ugovor? I nakon što ga je klub vratio iz Olimpika otišao da riješi egzistenciju, o tom Stani pričamo?
I taj egzistencijalac i taj sindikalac ne zaslužuju biti dio našeg kluba, kraj i tačka.IvanOsim je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 3:19 pmNe ne fulio si, pricamo kako skinuti kapitensku nasem momku i odlicnom glomanu, a staviti igracu koji je organizovao presicu dan prije derbija, neces vjerovati - u sluzbenim prostorijama FK Sarajevo.Haklapuc je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 3:11 pmPričamo li o igraču koji je psovao klub koji mu je dao sve, koji je razbijao tunel na stadionu, koji nije htio produžiti ugovor kad je bio na vrhuncu, pa onda nakon povrede bio uvrijeđen što mu klub ne nudi novi ugovor? I nakon što ga je klub vratio iz Olimpika otišao da riješi egzistenciju, o tom Stani pričamo?
Sta mislis, dobra ideja?