Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 01, 2018 2:56 pm

Hahahhahaha joj vi i dalje padate na pricu o ljubavi...
Od ljubavi se ne zivi ali svakako smatram da ne zasluzuje ninovo sto smo mu mi ponudili

Hare79
Kontakt:

Rigel je napisao/la:
sri avg 01, 2018 2:35 pm
Nude mu 50 ljami na ruke i platu cenera...
Mozda u kunama :)

LARSSON
Kontakt:

Okolele je napisao/la:
sri avg 01, 2018 2:52 pm
http://hehe.ba/hehe/

– Ja sam sada navijač Željezničara. Zavolio sam taj klub i saigrače sa kojima sam igrao i navijače kao da sam proveo tu deset sezona, a ne jednu. Volio bih da sam ostao više vremena na Grbavici, ali to je fudbal. Želju ću pamtiti kao klub za koji moraš igrati srcem i bila mi je čast što sam nosio Plavi dres i zauvijek ću to pamtiti. Igrao sam četiri godine u Zrinjskom, ali mi je ova jedna sezona u Želji najdraža u karijeri – kazao je na početku razgovora za hehe.ba Graovac koji je prošlu sezonu na Grbavici proveo kao posuđen fudbaler belgijskog Royal Mouscrona.

:karanje: :karanje:

Ako Bog da SMS da ode u Juventus ili da nogu slomi i Vojvodina ostane bez para i na polusezoni ga se mora riješiti :rofl:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri avg 01, 2018 2:57 pm

ne znam zasto mislite da smo slabiji. Bakrac odlican igrac i dostojna zamjena Graovcu. jaci smo za Pavica na lijevom beku umjesto Mehremica. umjesto Voje imamo Krpica koji je odlican. umjesto Zake doveli Jazvica. dakodjer doveli Veselog, Arezinu i Curjurica gdje smo dobili sirinu i pojacali konkurenciju. doveli Rodina kao covjeka koji ce zamjeniti Bogicevica koji je na zalasku.

ni po cemu mi nismo losiji. naprotiv.
ovu ekipu samo treba posloziti i vidjet ces kako ce to izgledati.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

IvanOsim
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
sri avg 01, 2018 2:31 pm
Lendricu se strasan novac nudi iz Mostara...
Da nece egzistenciju rjesiti?

Kad je Stana u pitanju onda je par maraka vise, kad je neko sa strane onda je strasan novac. Smjesno.

plavi kanarinac
Kontakt:

sri avg 01, 2018 2:58 pm

E vala ne znam, mene je razocarao ako ode dole...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

mula
Kontakt:

sri avg 01, 2018 2:59 pm

Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

sri avg 01, 2018 2:59 pm

Okolele je napisao/la:
sri avg 01, 2018 2:52 pm
http://hehe.ba/hehe/

– Ja sam sada navijač Željezničara. Zavolio sam taj klub i saigrače sa kojima sam igrao i navijače kao da sam proveo tu deset sezona, a ne jednu. Volio bih da sam ostao više vremena na Grbavici, ali to je fudbal. Želju ću pamtiti kao klub za koji moraš igrati srcem i bila mi je čast što sam nosio Plavi dres i zauvijek ću to pamtiti. Igrao sam četiri godine u Zrinjskom, ali mi je ova jedna sezona u Želji najdraža u karijeri – kazao je na početku razgovora za hehe.ba Graovac koji je prošlu sezonu na Grbavici proveo kao posuđen fudbaler belgijskog Royal Mouscrona.
Ne mogu ga prezaliti nikako, takav mentalni sklop u nasoj ligi je prava rijetkost.

ISB87
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:01 pm

vala vi sa takvim shvatanjem zivite u razocarenju svaki dan.

stana nije dobio ni priblizno kao lendric koji je u tri (3) navrata bio u ligi i prekucao je.
MIRZA RASCIC

cikazubo
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:02 pm

IvanOsim je napisao/la:
Minjore je napisao/la:

Kad je Stana u pitanju onda je par maraka vise, kad je neko sa strane onda je strasan novac. Smjesno.
Stana je legenda, kod nas mu nudili stipendiju od 100KM lunch paket nakon utakmice i jedan bon sedmicno u slatko i slano, svaki gol bon gratis kao premija.
U Zrinjskom je dobio 100 milja na ruke i 14milja mjesecno, obezbijedio je egizstenciju unucima.

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:04 pm

e ovo je razmišljanje pravog igrača, kojem pare, titule i sve osvojeno pred dvije hiljade ljudi ne znače ništa.. dok konstantni belaji, promjene trenera, sve što se dešava sa nama u zadnje vrijeme, ne mogu poništiti veličinu kluba, vjernost navijača, srce i dušu dok igraš za njega.
Graovac je raritet.. uopšte. računajući i našu djecu, teško da koji ima razmišlanje kakvo on ima. Ja mu želim sve najbolje, kvalitet je za puno više od Voše, a mi da Bog da da uskoro dočekamo nekog ovakvog igrača. i kvalitetom, a prije svega glavom.
a ovi egzistencijalisti, neka ih van tima šampiona.. tu i trebaju biti, kad im je dva i dva teška matematika.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:04 pm

IvanOsim je napisao/la:
Minjore je napisao/la:

Stani je krivo bilo sto je Projic imao vec platu od njega...danas sve je biznis i moras gledati od cega ces da zivis.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri avg 01, 2018 2:55 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
sri avg 01, 2018 2:45 pm
@pp
Imamo samo jednog spica.. Ode najbolji igrac lige dovede se Veselinovic kao zamjena.. Cast Mladenu ali nije ni 20% Zakarica.. Curjuric je jedino pravo pojacanje a napustila su nas dva najbolja igraca u prosloj sezoni.. Slabiji smo nego prosle sezone.. Oda mozda iscupa nesto iz ove ekipe ali price o tituli su neutemeljene i titulom se ne treba zamarati i praviti neki suvisni pritisak..
jednog ali sa većim šansama da će nam valjati nego što su to i Ivan i Vojo bili..prije svega jer radi prljavi posao. zamjenu i ne treba,bar po meni. Zec je odličan naprijed bio protiv Krupe onu utakmicu. Može sigurno koristiti protiv sporijih odbrana. Može se i Dženo uigravati,ko zna, možda i uspije nešto isčepkrati u napadu, pa i za Jazvića kažu može igrati špica.
Znači svi igrači bukvalno se mogu koristiti i na krilnim i na napadačkim pozicijama, nijedan nije ni 50% Zakarića, ali se stalno mogu rotirati, u toku utakmice, malo yebavat protivnike u zdrav mozak.
veza i komplet naša igra će za 30% biti bolja kad se vrati doktor Rama. Samo da ufati formu na vakat, i sa Čurjurićem, Blagojevićem, nekom od juniora kad se uklopi biće beton.
Odbrana opet sigurno bolja, i neće biti konstantno primanja glupih golova, dok naprijed gineš dok ga ne zabiješ.
Složio bih se sa tobom

Krpić došao kao zamjena za Voju, u europi već trpa, a uskoro će i u ligi. Graovac otišao došli Rodin i Bakrač odbrana će biti beton još kada se i stevanović vrati pa budu mogli igrati na svojim pozicijama. U sredini nismo nikoga izgubili a došli Arežina i Ćurjurić, promovisana dva juniora, a uskoro i Ramović se vraća.

Na krilu Veselinović i Jazvić došli, tu je Šehić, otišao Zakarić. Jazvića nismo vidili ali vjerujem ChWillinim očima :D

Naravno ako bi došao neko u napad ne bi bilo na odmet, moguće da će i doći neko kao tipa Vojo što je došao kasnije.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:06 pm

baš zato što moraš gledati od čega da živiš...mi bi mu dali posao kad god da mu otkaže koljeno, a oni će mu dati šuz u guz. neka se žali onima koji su ga savjetovali.
gradi željo boli te *****

BlueSide
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:07 pm

Jedan na jedan igraj Ivane.....
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Premier
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:07 pm

Sumnjam da zrinja nudi 2-3 milje vise od nas, sigurno je velika razlika i bice im najplaceniji igrac dok kod nas ne moze to biti iako se za Lendru isplati dati solidan novac.Onakav sto ceka u kaznenom na odbitak i da onoliko golovo je rijedak slucaj u ligi.

plavi kanarinac
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:08 pm

ChWilla je napisao/la:
sri avg 01, 2018 3:06 pm
baš zato što moraš gledati od čega da živiš...mi bi mu dali posao kad god da mu otkaže koljeno, a oni će mu dati šuz u guz. neka se žali onima koji su ga savjetovali.
Samo da ne pojedemo govno pa da mu na kraju damo posao, ja ne bih kad bi Siljak licno trenirao omladince a Dino bio trener golmana.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:08 pm

Ne razumijem se puno u te plate i plaćanje, ali Stanić ima ugovor još dvije godine sa Zrinjskom, vjerovatno je dobio nešto pri potpisu na ruke. Samo koliko mu je po ugovoru definisana plata? Vjerovatno nešto malo, a ovo ostalo u koverti. Sada bi da ga se riješe, on može dobiti tu neku siću, ovo što mu je na dođem ti teško?

Zajebao se kako god

damirfile
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:09 pm

IvanOsim je napisao/la:
Minjore je napisao/la:

Stana ove pare nije ni na igrici kad igra poker imao.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 01, 2018 3:09 pm

Zrinjski u startu moze dati znatno vise zato sto ne placaju doprinose u punom iznosu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

Prijava