Hahahhahaha joj vi i dalje padate na pricu o ljubavi...
Od ljubavi se ne zivi ali svakako smatram da ne zasluzuje ninovo sto smo mu mi ponudili
Okolele je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 2:52 pmhttp://hehe.ba/hehe/
– Ja sam sada navijač Željezničara. Zavolio sam taj klub i saigrače sa kojima sam igrao i navijače kao da sam proveo tu deset sezona, a ne jednu. Volio bih da sam ostao više vremena na Grbavici, ali to je fudbal. Želju ću pamtiti kao klub za koji moraš igrati srcem i bila mi je čast što sam nosio Plavi dres i zauvijek ću to pamtiti. Igrao sam četiri godine u Zrinjskom, ali mi je ova jedna sezona u Želji najdraža u karijeri – kazao je na početku razgovora za hehe.ba Graovac koji je prošlu sezonu na Grbavici proveo kao posuđen fudbaler belgijskog Royal Mouscrona.
Ne mogu ga prezaliti nikako, takav mentalni sklop u nasoj ligi je prava rijetkost.Okolele je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 2:52 pmhttp://hehe.ba/hehe/
– Ja sam sada navijač Željezničara. Zavolio sam taj klub i saigrače sa kojima sam igrao i navijače kao da sam proveo tu deset sezona, a ne jednu. Volio bih da sam ostao više vremena na Grbavici, ali to je fudbal. Želju ću pamtiti kao klub za koji moraš igrati srcem i bila mi je čast što sam nosio Plavi dres i zauvijek ću to pamtiti. Igrao sam četiri godine u Zrinjskom, ali mi je ova jedna sezona u Želji najdraža u karijeri – kazao je na početku razgovora za hehe.ba Graovac koji je prošlu sezonu na Grbavici proveo kao posuđen fudbaler belgijskog Royal Mouscrona.
Stana je legenda, kod nas mu nudili stipendiju od 100KM lunch paket nakon utakmice i jedan bon sedmicno u slatko i slano, svaki gol bon gratis kao premija.
Stani je krivo bilo sto je Projic imao vec platu od njega...danas sve je biznis i moras gledati od cega ces da zivis.
Složio bih se sa tobomPlava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 2:55 pmjednog ali sa većim šansama da će nam valjati nego što su to i Ivan i Vojo bili..prije svega jer radi prljavi posao. zamjenu i ne treba,bar po meni. Zec je odličan naprijed bio protiv Krupe onu utakmicu. Može sigurno koristiti protiv sporijih odbrana. Može se i Dženo uigravati,ko zna, možda i uspije nešto isčepkrati u napadu, pa i za Jazvića kažu može igrati špica.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 2:45 pm@pp
Imamo samo jednog spica.. Ode najbolji igrac lige dovede se Veselinovic kao zamjena.. Cast Mladenu ali nije ni 20% Zakarica.. Curjuric je jedino pravo pojacanje a napustila su nas dva najbolja igraca u prosloj sezoni.. Slabiji smo nego prosle sezone.. Oda mozda iscupa nesto iz ove ekipe ali price o tituli su neutemeljene i titulom se ne treba zamarati i praviti neki suvisni pritisak..
Znači svi igrači bukvalno se mogu koristiti i na krilnim i na napadačkim pozicijama, nijedan nije ni 50% Zakarića, ali se stalno mogu rotirati, u toku utakmice, malo yebavat protivnike u zdrav mozak.
veza i komplet naša igra će za 30% biti bolja kad se vrati doktor Rama. Samo da ufati formu na vakat, i sa Čurjurićem, Blagojevićem, nekom od juniora kad se uklopi biće beton.
Odbrana opet sigurno bolja, i neće biti konstantno primanja glupih golova, dok naprijed gineš dok ga ne zabiješ.
Samo da ne pojedemo govno pa da mu na kraju damo posao, ja ne bih kad bi Siljak licno trenirao omladince a Dino bio trener golmana.
Stana ove pare nije ni na igrici kad igra poker imao.