Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 31, 2018 11:54 am

CURVA je napisao/la:
uto jul 31, 2018 11:48 am
gavran je napisao/la:
uto jul 31, 2018 11:40 am
CURVA je napisao/la:
uto jul 31, 2018 8:26 am

djesi ptico moja najdraza sta kazes gavran prognozer :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Zivi bili pa vidjeli.Citiracu se u cetvrtak. :ganja:
Nemoj samo da se ljutis vjerujemo ti najdraza ptico 345 ili dva svjedno nam je svakako nam je pusa.
koliko god da sam izgubio ikakav optimizan nakon Zenice, toliko sam ubjedjen da se u cetvrtak necemo obrukati.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

uto jul 31, 2018 11:56 am

Kako god zavrsilo u cetvrtak u nedjelju posjeta ne bi smjela da iznevjeri, glavni rival nam dolazi i moramo pobjediti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kospicar
Kontakt:

uto jul 31, 2018 11:59 am

U nedjelju 2376 gledalaca
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:01 pm

do 2407.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:06 pm

kad prođemo kiprane tražit će se karta više
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

kod nas nema neke sredine... ili smo PREoptimisticni ili PREpesimisticni... sta mislite da malo spustimo loptu i sagledamo situaciju realno? bolje imati svaki put 6000 na stadionu nego jednom 10000 pa onda sljedecu utakmicu 2000 gledalaca...
100/94/37/34 - i to je to!

omladina1921zeljina
Kontakt:

Toliko smo ti odani da više nismo normalni.

Srcem. Dušom. Tijelom.

Grlom i dlanom.

Ponosnim pogledom.

Za sarajevske Plave! Lobotomija!
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:07 pm

100% napadac. Zavaljen je na krilo jer eto ko biva nismo imali krila. Ja sam ubjedjen jos da je Mehremic mogao na lijevo krilo on i bek na nidje veze
Cuva Bog Zelju svog!

Premier
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:08 pm

Jel realno koliko se na fb kod ovih "bitnijih" ljudi s tribine tjera uprava po komentarima i statusima.Pa ljudi nam europsku grbavicu napravili a imam osjecaj samo da se ceka kiks da se krene s tjeranjem, pe jel moguce to????

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:12 pm

Nista nama ne valja trebamo se vratit u ono sivilo koje je trajalo dok Amar se nije vratio. Od priprema u njemačkoj gdje su nam cetveroligasi trpali po pet komada i kad nismo godinama uzeli u gostima itd. Podrska Misimovicu rezultat kad tad mora doci i onda slijedi dominacija. Ni milimetara!
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:13 pm

Situacija nakon utakmice sa Apolon, Curjuric i Krpic isti broj glasova za igraca utakmice u utakmici protiv Apolona, tako da je Curjuric do sada 3x igrac utakmice, Krpic 2x

Ivan Curjuric; 151, 3
Sulejman Krpic; 86, 2
Antonio Pavic; 68
Anel Sabanadzovic; 33
Milos Bakrac; 29

Prvih pet se odvojilo u startu i drze se cetiri utakmice, posebno prva trojka. Od pet igraca, cetiri nova.

viewtopic.php?f=91&t=767&p=351813#p351813

Ko nije glasao u anketi za utakmicu protiv Celika, neka to uradi sada, jer je malo glasova. Znam da je malo ko zasluzio, ali eto, treba se ispostovati. Mozete glasati do utakmice sa Apolonom

viewtopic.php?f=91&t=793
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

PratimsamoPlave

uto jul 31, 2018 12:16 pm

Premier je napisao/la:
uto jul 31, 2018 12:08 pm
Jel realno koliko se na fb kod ovih "bitnijih" ljudi s tribine tjera uprava po komentarima i statusima.Pa ljudi nam europsku grbavicu napravili a imam osjecaj samo da se ceka kiks da se krene s tjeranjem, pe jel moguce to????
Vidjeli od drugara Hordi, pa hajmo sad i mi. Kako ce bolan biti u ultra svijetu, ovi otjerase tri upravljacke strukture i usput navijace, a nasi su do sad samo navijace. A krenuli bi i sa prozivanjem uprave, samo raja ih za Cenana nije podrzala a ne za upravu.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Elegant
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:20 pm

A da pitas i jednog od tih debila sto tjeraju upravu, dobro a koga bi vi u upavi ko to moze Zelji pomoci, ko je boljih od ovih, ne bi ti jedno ime znali reci. Jos gore ako bi bilo koga od prijasnjih struktura spomenuli.

Upravo se i radi o tome sto neko hoce da se vrate oni koji su klub u crno zavili i jos uvijek se otplacuju njihovi neradi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:26 pm

Elegant je napisao/la:
A da pitas i jednog od tih debila sto tjeraju upravu, dobro a koga bi vi u upavi ko to moze Zelji pomoci, ko je boljih od ovih, ne bi ti jedno ime znali reci. Jos gore ako bi bilo koga od prijasnjih struktura spomenuli.

Upravo se i radi o tome sto neko hoce da se vrate oni koji su klub u crno zavili i jos uvijek se otplacuju njihovi neradi.
Doci cemo u situaciju da imamo dvije frakcije na tribini i eto belaja.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nookey
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:27 pm

Elegant je napisao/la:

Jedini i osnovni cilj bivših struktura je da preko ovih krezavih i retardiranih debila, kao i preko određenih igrača podrivaju maksimalno upravu kako bi došli na vlast, ali gle čuda ne zbog Želje, pozicije i svega što se tiče sporta, nego da se probaju povući tužbe dok još mogu protiv nn osoba za utajenje poreza. To je jedini razlog ovog svega i ako ne uspiju sada pritisci će biti sve jači i strašniji, to je bez daljnjeg, a njima se smiješi tvorza. To je uzrok svega ovoga...

Ch.Willa1986
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:30 pm

Očigledno je da će neko od stare garniture nekad i krivično odgovarati za nemar i javašljuk, zbog toga mi je jedino logično da grupice za sitne pare dižu halabuku i pokušavaju tjerati ovu ekipu ljudi.
Fino vam je Miske odgovorio na konferenciji za medije: Nisam se umorio, nit će me kojekakvi komentari otjerati da ja dignem ruke od svega. Ova garnitura ljudi ne ide nigdje dok se projekti ne završe. Tačka. Uzalud se trudite.
Kad na južnoj tribini vidim jednog jedinog pojedinca koji u bilo čemu pametnom može biti uzor, role model bilo kome, tad ću poštovati njihovo mišljenje. Đilda je bio takav čovjek, danas više toga nema. Na ostalim tribinama ima masa željovaca, pametnih, realnih, uspješnih, koji sigurno neće dozvoliti da mišljenje manjine uništi ova velike stvari koje klub radi. Da bi ja tjerao nekoga u upravi, ja moram doći na njihov nivo pa se argumentovano "pobiti" i ponuditi nešto bolje. Sve ostalo je palamuđenje. Nije to nikakva lobotomija, nikakvo jednoumlje, treba biti realan, racionalan te cijeniti u ovom vaktu bilo kakav trud da se nešto pomjeri naprijed.

mula
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:31 pm

Ono što me oduševilo u svom ovom sivilu koji se desio zadnjih dana u klubu je što sam svjedočio potezu jednog velikog gospodina Krčmarevića.
Nakon press-a čovjek je pokazao i dokazao da je institucija i da nema još uvijek šta tražiti na našim prostorima, jer je ovdje veliki javašluk i neprofesionalizam.

Doveli smo Odovica, čovjek je ponovo postao doktor, profesro itd sve dok ne zareda ne daj Bože dva uzastopna poraza, tada će postati starinjski trener, mlakonja,dobar ali be zautoriteta itd itd.

Tvrdim da nije do trenera, nego je do upravne strukture i ljudi koji su zaduženi za politiku odnosa prema dovođenju, zadržavanju i odvođenju igrača.

Kada jedan klub za u par mjeseci ostane bez 3-4 najbolja igrača i kada dovede 8-10 novih igrača, od kojih 80% igra u početnom sastavu, jer moraju i
kada na svakoj poziciji nemamo po dva igrača pa smo primorani da jednog igrača od 190cm koji je spor i na stoperskoj poziciji stavimo da igra desnog beka,
kada nam napadač igra sve utakmice, ne zato što je dobar nego zato što mora, jer nema ko da ga zamjeni,
kada nam je kreator igre i pokretačka snaga igrač koji je tek došao, koji nije kako treba ni prošao pripreme, onda nema mjesta da krivimo nekog trenera za neuspjeh.

Odoviću zelim sve najbolje kao i svakom treneru da Bog da nam donio titulu.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

nookey
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:35 pm

mula je napisao/la:
Ono što me oduševilo u svom ovom sivilu koji se desio zadnjih dana u klubu je što sam svjedočio potezu jednog velikog gospodina Krčmarevića.
Nakon press-a čovjek je pokazao i dokazao da je institucija i da nema još uvijek šta tražiti na našim prostorima, jer je ovdje veliki javašluk i neprofesionalizam.

Doveli smo Odovica, čovjek je ponovo postao doktor, profesro itd sve dok ne zareda ne daj Bože dva uzastopna poraza, tada će postati starinjski trener, mlakonja,dobar ali be zautoriteta itd itd.

Tvrdim da nije do trenera, nego je do upravne strukture i ljudi koji su zaduženi za politiku odnosa prema dovođenju, zadržavanju i odvođenju igrača.

Kada jedan klub za u par mjeseci ostane bez 3-4 najbolja igrača i kada dovede 8-10 novih igrača, od kojih 80% igra u početnom sastavu, jer moraju i
kada na svakoj poziciji nemamo po dva igrača pa smo primorani da jednog igrača od 190cm koji je spor i na stoperskoj poziciji stavimo da igra desnog beka,
kada nam napadač igra sve utakmice, ne zato što je dobar nego zato što mora, jer nema ko da ga zamjeni,
kada nam je kreator igre i pokretačka snaga igrač koji je tek došao, koji nije kako treba ni prošao pripreme, onda nema mjesta da krivimo nekog trenera za neuspjeh.

pa evo naveo sam ti gore šta je problem, u pravu si da je uprava kriva, ali ne zbog ovog što si ti naveo nego zato što ne znaju da se nose sa krimosima...

vinston.cercil
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:36 pm

Rashid je napisao/la:
uto jul 31, 2018 11:53 am
Pa i Osmankovic je igrao defanzivnog veznog u omladinskim kategorijama pa danas ni u snu ne moze igrati tu poziciju. Zaimovic je spic igrac, kakvo ba krilo.
Zajmovic ne zna sutnuti loptu. On nije igrac kako treba

mula
Kontakt:

uto jul 31, 2018 12:41 pm

nookey je napisao/la:
uto jul 31, 2018 12:35 pm
mula je napisao/la:

pa evo naveo sam ti gore šta je problem, u pravu si da je uprava kriva, ali ne zbog ovog što si ti naveo nego zato što ne znaju da se nose sa krimosima...
E sad...

Ne zelim da ulazim u polemiku ko je kriminalac ko nije.

To me stvarno ne zanima niti želim da znam, a i da znam ne bi iznosio ovako, jer smatram da sa takvim stavom ne bi donio ništa dobro klubu.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava