koliko god da sam izgubio ikakav optimizan nakon Zenice, toliko sam ubjedjen da se u cetvrtak necemo obrukati.
koliko god da sam izgubio ikakav optimizan nakon Zenice, toliko sam ubjedjen da se u cetvrtak necemo obrukati.
Vidjeli od drugara Hordi, pa hajmo sad i mi. Kako ce bolan biti u ultra svijetu, ovi otjerase tri upravljacke strukture i usput navijace, a nasi su do sad samo navijace. A krenuli bi i sa prozivanjem uprave, samo raja ih za Cenana nije podrzala a ne za upravu.
Doci cemo u situaciju da imamo dvije frakcije na tribini i eto belaja.Elegant je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 12:20 pmA da pitas i jednog od tih debila sto tjeraju upravu, dobro a koga bi vi u upavi ko to moze Zelji pomoci, ko je boljih od ovih, ne bi ti jedno ime znali reci. Jos gore ako bi bilo koga od prijasnjih struktura spomenuli.
Upravo se i radi o tome sto neko hoce da se vrate oni koji su klub u crno zavili i jos uvijek se otplacuju njihovi neradi.
Jedini i osnovni cilj bivših struktura je da preko ovih krezavih i retardiranih debila, kao i preko određenih igrača podrivaju maksimalno upravu kako bi došli na vlast, ali gle čuda ne zbog Želje, pozicije i svega što se tiče sporta, nego da se probaju povući tužbe dok još mogu protiv nn osoba za utajenje poreza. To je jedini razlog ovog svega i ako ne uspiju sada pritisci će biti sve jači i strašniji, to je bez daljnjeg, a njima se smiješi tvorza. To je uzrok svega ovoga...Elegant je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 12:20 pmA da pitas i jednog od tih debila sto tjeraju upravu, dobro a koga bi vi u upavi ko to moze Zelji pomoci, ko je boljih od ovih, ne bi ti jedno ime znali reci. Jos gore ako bi bilo koga od prijasnjih struktura spomenuli.
Upravo se i radi o tome sto neko hoce da se vrate oni koji su klub u crno zavili i jos uvijek se otplacuju njihovi neradi.
pa evo naveo sam ti gore šta je problem, u pravu si da je uprava kriva, ali ne zbog ovog što si ti naveo nego zato što ne znaju da se nose sa krimosima...mula je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 12:31 pmOno što me oduševilo u svom ovom sivilu koji se desio zadnjih dana u klubu je što sam svjedočio potezu jednog velikog gospodina Krčmarevića.
Nakon press-a čovjek je pokazao i dokazao da je institucija i da nema još uvijek šta tražiti na našim prostorima, jer je ovdje veliki javašluk i neprofesionalizam.
Doveli smo Odovica, čovjek je ponovo postao doktor, profesro itd sve dok ne zareda ne daj Bože dva uzastopna poraza, tada će postati starinjski trener, mlakonja,dobar ali be zautoriteta itd itd.
Tvrdim da nije do trenera, nego je do upravne strukture i ljudi koji su zaduženi za politiku odnosa prema dovođenju, zadržavanju i odvođenju igrača.
Kada jedan klub za u par mjeseci ostane bez 3-4 najbolja igrača i kada dovede 8-10 novih igrača, od kojih 80% igra u početnom sastavu, jer moraju i
kada na svakoj poziciji nemamo po dva igrača pa smo primorani da jednog igrača od 190cm koji je spor i na stoperskoj poziciji stavimo da igra desnog beka,
kada nam napadač igra sve utakmice, ne zato što je dobar nego zato što mora, jer nema ko da ga zamjeni,
kada nam je kreator igre i pokretačka snaga igrač koji je tek došao, koji nije kako treba ni prošao pripreme, onda nema mjesta da krivimo nekog trenera za neuspjeh.
Odoviću zelim sve najbolje kao i svakom treneru da Bog da nam donio titulu.
E sad...nookey je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 12:35 pmpa evo naveo sam ti gore šta je problem, u pravu si da je uprava kriva, ali ne zbog ovog što si ti naveo nego zato što ne znaju da se nose sa krimosima...mula je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 12:31 pmOno što me oduševilo u svom ovom sivilu koji se desio zadnjih dana u klubu je što sam svjedočio potezu jednog velikog gospodina Krčmarevića.
Nakon press-a čovjek je pokazao i dokazao da je institucija i da nema još uvijek šta tražiti na našim prostorima, jer je ovdje veliki javašluk i neprofesionalizam.
Doveli smo Odovica, čovjek je ponovo postao doktor, profesro itd sve dok ne zareda ne daj Bože dva uzastopna poraza, tada će postati starinjski trener, mlakonja,dobar ali be zautoriteta itd itd.
Tvrdim da nije do trenera, nego je do upravne strukture i ljudi koji su zaduženi za politiku odnosa prema dovođenju, zadržavanju i odvođenju igrača.
Kada jedan klub za u par mjeseci ostane bez 3-4 najbolja igrača i kada dovede 8-10 novih igrača, od kojih 80% igra u početnom sastavu, jer moraju i
kada na svakoj poziciji nemamo po dva igrača pa smo primorani da jednog igrača od 190cm koji je spor i na stoperskoj poziciji stavimo da igra desnog beka,
kada nam napadač igra sve utakmice, ne zato što je dobar nego zato što mora, jer nema ko da ga zamjeni,
kada nam je kreator igre i pokretačka snaga igrač koji je tek došao, koji nije kako treba ni prošao pripreme, onda nema mjesta da krivimo nekog trenera za neuspjeh.
Odoviću zelim sve najbolje kao i svakom treneru da Bog da nam donio titulu.