Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 31, 2018 9:03 am

Normalno da je do igraca, nije moguce da nijedan trener nije valjao. Ko je bio na treninzima, osjetio je da sve mirise na Kosticev slucaj. Samo sto je Slobo zajebaniji bio. Njih 80% nisu mogli da urade vjezbe koje im je covjek pokazao, koje igraci Apollona bez problema rade. Druge stvari, takticke zamisli da ne spominjem. Eto to je i koliko su bolji od nas, izmedju ostalog.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:04 am

Schwarz je napisao/la:Sretno Oda, veliki si ti fudbalski znalac.Po meni ako hocemo da napredujemo mi moramo ovom covjeku dati vremena.Bez obzira na rezultate, treba ga ostaviti na klupi.Al najvise me strah losih rezultata protiv Apolona i Zrinjskog gdje bi velika vecina odmah ga uzela na zub i pocela tjerati s klupe. Mi smo takvi da hocemo odmah leprsavu igru i da sve pobjeđujemo. A za to treba vremena.
Ko smo to mi brate da bilo koga mozemo otjerati. Navijaci bi tjerali i dovodili po svojim zeljama i ukusima ponaosob. Zato je tu uprava da radi sta i kako treba a ne da slusa raznorazne nebuloze navijaca. Crnjak je sto uprava slusa ulicu i ne zna kako da se izbori sa tom mahalom i mahalskim poganstinama. Moraju prestati slusati navijace pa makar sa pola nas zakuhali.

Isto tako moraju ocistiti svlacionicu od kukolja. Ako mahala tvrdi da zna ko pravi probleme onda vjerovatno znaju i oni i moraju naci formulu da se izbore sa tim. Nisu od juce tu, imali su vremena da skontaju. Ove smjene i turbulencije su postale cirkus koji je odavno izgubio svaki smisao..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:10 am

a kako vi mislite potrpat Lendrića i Krpića?
eto samo to mi recite.
jedan belaje pravio "njemačkoj školi" zajebavao se po treningu svaki dan, kad dobro ide vrhunski kolovođa za atmosferu, kad ne ide rak rana cijeloj ekipi.. dok drugi francuskim ključem udara, a i jedan i drugi žele igru, žele golove.. i to sve na prefinjenog Odu.
meni je ba već žao Ode jer ima sinišu koji je zlo ogromno, a kamoli sa ovom dvojicom da se gomba.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

savatihotece
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:12 am

Jel moguće da igramo sa Zrinjskim u subotu u 17h
Brčko brčacima, Željo manijacima

LARSSON
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
eto samo to mi recite.
jedan belaje pravio "njemačkoj školi" zajebavao se po treningu svaki dan, kad dobro ide vrhunski kolovođa za atmosferu, kad ne ide rak rana cijeloj ekipi.. dok drugi francuskim ključem udara, a i jedan i drugi žele igru, žele golove.. i to sve na prefinjenog Odu.
meni je ba već žao Ode jer ima sinišu koji je zlo ogromno, a kamoli sa ovom dvojicom da se gomba.
Lendrić neće doći :shisha:

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:14 am

LARSSON je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
eto samo to mi recite.
Lendrić neće doći :shisha:
naravno da neće :kafa:
nego eto da odgovorim ovim što ga prizivaju
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:14 am

Ovim redom će praviti probleme ako ih Oda ostavi na klupi:
Kroševski, Šorty, Ćelavac, Stojko i Kanarinac, pa možda i Zarežina. Čim jedan počne na klupi slijedeća utakmica je belaj 'nevjerovatne' greške, dodavanje protivničkim igračima, golovi kroz ruke, promašaji nemogućeg itd. zapamtite to...

savatihotece
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:15 am

savatihotece je napisao/la:
JEL ZNA KO, pošto hoću da dođem na utakmicu.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:16 am

U nedelju se igra prema savezu

savatihotece
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:18 am

LARSSON je napisao/la:
uto jul 31, 2018 9:16 am
U nedelju se igra prema savezu
Ma na našoj mobilnoj aplikaciji piše subota u 17h, a opet u četvrtak igramo na Kipru pa mi izgleda nemoguća misija. Zato pitam da mogu isplanirat dolazak.

ChWilla
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:20 am

ne može nikako biti u subotu kad i mi i oni gostujemo u evropi u četvrtak.
gradi željo boli te *****

Rashid
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:27 am

nedjelja u 9.

ChWilla
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:28 am

mislim da su to neki fini odnosi, logično bi bilo da se zajedno dogovore da bude u ponedjeljak. jer smo u istom košu.
gradi željo boli te *****

Ipe
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:29 am

Nedjelja, 21:00

djoxxx1921
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:36 am

Ipak je najveci problem svlacionica i odnosi medju igracima. I desio se sukob poslije utakmice u ned, Vranjes i Blagojevic..

Eric Cantona
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:40 am

djoxxx1921 je napisao/la:
uto jul 31, 2018 9:36 am
Ipak je najveci problem svlacionica i odnosi medju igracima. I desio se sukob poslije utakmice u ned, Vranjes i Blagojevic..
Ma šuti bolan ne spominji. Pokvaričeš atmosferu. Koga briga, bitno je da smo otjerali Krčmarevića. Od ponedjeljka sve ide nabolje.

teatrale36
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:41 am

storm_raider je napisao/la:
uto jul 31, 2018 9:03 am
Normalno da je do igraca, nije moguce da nijedan trener nije valjao. Ko je bio na treninzima, osjetio je da sve mirise na Kosticev slucaj. Samo sto je Slobo zajebaniji bio. Njih 80% nisu mogli da urade vjezbe koje im je covjek pokazao, koje igraci Apollona bez problema rade. Druge stvari, takticke zamisli da ne spominjem. Eto to je i koliko su bolji od nas, izmedju ostalog.
To je to, i onda se vidi ta razlika u trčanju, u dodavanju i sl. Da ne govorim o onoj rupi na golu koja ismijava sve trenere a objektivno mu se trebao čitav svijet smijati kakav je primio gol protiv Apolona. I kako nas je debelo koštalo njegovo nenapredovanje nego ogromno nazadovanje.

AdmirA
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:47 am

Nedelja 21 h

Vortex
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:53 am

Čovjek se uči dok je živ i samo onaj ko tu maximu prihvati prije ili kasnije može ostvariti neki napredak. Ova uprava je samu sebe dovela u poziciju u kojoj je sad.
Toliko dobrih stvari uradiš, velikih za klub i opet si na kraju na rubu, ni tamo ni vamo.
Kad bi sad vratili vrijeme, vjerovatno bi uradili malo drugačije, izašli bi u javnost na početku svog mandata i rekli: Braćo Željovci, naredne tri godine od titule ništa, pravimo naš dom, naš stadion, pokušavamo izbaciti pokojeg igrača iz omladinskog i što je najvažnije vraćamo Evropu na našu Grbavicu. Siguran sam da bi 90% ljudi ovo prihvatilo bez ikakve rezerve. Šta su onda pogriješili? Podlegli su atmosferi i pokušavali istovremeno i jedno i drugo. I rezultat i infrastrukturu. U početku je sve bilo ok, simbioza na nivou, navijači, igrači i uprava dišu ko jedno. Ljubav ko iz snova. Ljudi se uključuju u sve akcije koje organizuje klub. Odziv za svake pohvale. Ali život nije bajka. Doduše nije ni noćna mora. Nekome počinje da smeta sve ovo. Dušmani lako pronađu jedni druge. Jedni su uvijek vani, znaš gdje su i ko su, al drugi su uvijek u kući, dijele s tobom sve. i ne znaš da su ti dušmani.
I ona je počelo. Udariš tamo gdje je svaki Željovac najosjetljiviji : Titula. Ljudi ovdje brzo zaborave dobre stvari, nema više pijeteta ni prema kome. Niko nikog ne poštuje. Brzo smo zaboravili dugove koje klub ima ili na šta je stadion ličio dok su se dizali trofeji šampiona visoko u zrak, ko je sve imao pristup klubu kad bi zafalila koja marka.
Čovjek je proklet, a prokletsvo nije majka. Nije dobro kad te ono uzme pod svoje.
Ko je kriv za ovo što nas je snašlo?? Svi mi. Jedina žrtva je naš Željo, naša svetinja. Samo je on i otac i majka i dijete. nije zaslužio da ima ovakvu mladost, starost, bolest, sreću.
Uprava: Krenuli su dobro i onda iz najbolje namjere pravili greške. Više njih Šta moraju uraditi? Spustiti loptu a zadržat gard. Naučiti iz svojih grešaka i postati puno puno oprezniji kad su u pitanju neke stvari a svi znamo koje. Nastaviti sa onim što su započeli i naravno privesti kraju,
Igrači: Oni su posebna priča, čast izuzecima, razmaženi ko trebe plastičarke iz meksičkih sapunica, kvarna i lako zamjenjljiva roba kojima je naša svetinja usputna stanica u životu i karijeri. Šta s njima?
Uvest sistem bodovanja, voditi evidenciju, ako treba i ovdje na forumu. Matematika je egzaktna nauka, nema rekla kazala, koliko je koji od njih napravio dobrih i loših poteza, sve fino evidentirati, svaki detalj i objaviti na kraju mjeseca. Nek svi vide. Analizirati svaku tekmu ako treba.
Navijači: Hmm, Šta reći. i sam sam dio te populacije. Imam jedan jednostavan problem. Volim Želju i previše al ne smijem to priznati sam sebi. A nekad bih volio da nije tako.
Međutim ni sebe neću abolirati od općeg utiska. Al evo i mi smo brate smeće nekad. Baš smeće. Vidjeli smo najbolje posjetu u prošlom prvenstvu. ona sve govori. Postali smo maheri u izmišljanju razloga da se ne dođe na tekmu. O gostovanjima da ni ne pričam.
Forumi jedan, drugi, treći. Kad ih čitaš majku mu, rekao bi 10 milja na svakoj tekmi sa tendencijom da bude i čitavih 15 ljami.
Nadam se iskreno da se oluja konačno smirila. Da ćemo polako al sigurno uploviti u mirnu luku. Prije svega jer je ovaj čovjek koji je sada na klupi veliki gospodin. Njemu za rezultat prije svega treba mir, a u miru će on najbolje raditi jer je veliki radnik.
Ja ne znam za vas braćo draga. Ja sam obolio skroz i samo brojim sekunde do svake tekme. Ono kad lažeš sam sebe, neću više a "propadam" sve dalje i dalje.
Ma kakve više tekme, dođem s drugog kraja grada da gledam trening il radove oko stadiona. A znam da nisam jedini. Da nas je cijela armija. Možda i većih bolesnika.
Željo je iznad svega. Pa koliko se samo ova sva situacija odrazila na sviju nas najbolje ilustruje to da niko nije spomeuo uplate za reflektor u zadnjih par dana. a to nije dobro nikako. Zato glavu gore. Navijanje na zadnjoj tekmi protiv Apolona i sad u Nicaze daju mi nadu da će biti bolje. Eto toliko skupilo se, pa sam morao. Nadam se da mi moja braća ne zamjeraju. Pozz svima od srca. . .

plavi_sokak
Kontakt:

uto jul 31, 2018 9:57 am

Ova ekspresna zamjena trenera, pa i Odina izjava da je zadovoljan ekipom, tj da imamo dobru ekipu, da ih poznaje. A poznavajući Odovića ne bi on to tek tako rekao. I bio je uz klub sve vrijeme.. Sve mi se cini da je to neki plan B bio od samog početka, ako se desi što se desilo. Ko zna... Možda su po njegovoj mjeri dovodili igrače.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava