Fotografije sa utakmice.
https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... 4602447386
Aferim!Plava Porodica je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 11:41 pmDajte čovjeku šansu, dugo je trener,osvojio kup sa apolonom, bla bla.. pljuvanje u startu za one kojima nije jasna odluka biranja ovog čovjeka kao šefa.
Interesuje me, je li vam i dalje revanš utakmice protiv Narve bila Željina hegemonija i odlična partija?
Sve je isto bilo kao i danas, ama baš isto. Bez mrve pomaka. Samo je narva skupina amatera, a i ovakav čelik bi trebao isto izgledati protiv Želje. No i tu popljuvan, nama je dobro uvijek dok dobijamo.. samo neka je pobjeda, ma kakva god, i progledat ćemo kroz prste.
I na kraju, koji je ovo potrošen trener? Nisu oni krivi što su tu. Ljudi pošalju CV, skontaju da bi mogli koju paru klepit, pa ako je kakve nafake i do kraja sezone izgurati. Ko bira ove trenere?
Prestanite više gledati na jedno oko, zna se ko je glavni krivac.
Dok je takvih, sve ide na ponavljanje.
Samo replay. Siluj do kraja.
Može vam se!
Šteta praznih tribina i vrhunskog terena, prvo će biti prazno, a na drugom da gledam antifudbal?
Valjda poslije Vas i ostane u amanet infrastruktura nekome ko će znati koristiti ono što ste Vi napravili.. onome ko će puniti tribine, a i protivnike!
Bruka i sramota.
Bruka da svaljuješ na Šehu!
Gdje ti je obraz?
Gdje je Vama obraz pa pišete eto vam Šehić?
Fuj!
Odgovorit cu ti i ja koji je pravi potez.
Ne znam, zato te i pitam. Stvarno me interesuje.
Rece neko da se pricalo sa njim i da je odbio. Sta ti tu mozes dalje (ako je istina naravno)? Daj Boze da bude sef strucnog staba, to bi bilo idealno, ali ako je odbio (ako je to uopste istina, ne znam da li je), ne mozes nista uraditi vise. Slazem se da je to pravi potez, i niko sretniji od mene da tako bude.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:43 amOdgovorit cu ti i ja koji je pravi potez.
Jedini pravi potez jeste Amar Osim kao sef strucnog staba. Ako zeli da ima ovlastenja kao menadzer i to mu dati, da se pita za sve u sportskim dijelu. Uprava svoj dio posla, Amar svoj. Zar nam nije dosta ublehasa i neznalica na klupi? I sa takvim likovima ocekujemo titule? I takve likove opravdavamo, treba im vremena, treba ovo, treba ono..
Ko sto rekoh, Odovic nema snage ni energije da vodi skupinu kurcobolja niti tu da nesto ureduje on, nije u snazi kao sto je bio...nikson je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:48 amMeni nazalost ovo s Krcmarevicem lici na Jesica ako nije i ista shema....nazalost
Za mene se ti Krcmarevicu mozes opravdati jedino ako protiv Zrinjskog malog Sehica stavis od prve minute, stid i sram da te bude za tvoju izjavu! Moju si podrsku imao do nje al od nje ti zelim sto brzi put kuci. Na kraju se zaista zapitam je li mi ODVRATNI SELJAK ASIM ZEC GOVORIO ISTINU U VEZI TEBE?! Gadite mi se svi! Picke jebene.
A i ti Misimovicu **** ga svak kad si dosad bio mangup, pa dovedi Odovica, daj mu ugovor na 3 godine uz stavku - makar ispali iz lige da on ostaje pa da nesto napravi. Jedini fudbal se igrao uz tog gospodina. Amaru svaka cast na rezultatima al je bolji fudbal bio kod Odovica a i nisi dobar s Amarom. **** te Krcmarevic a i ti njega, gdje si ga pronasao..rusis sebe zarad nekog polovnog treenera...to mi je najvise zao....
Nemojte ba izmisljati price kad je covjek sasvim ok....plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:50 amKo sto rekoh, Odovic nema snage ni energije da vodi skupinu kurcobolja niti tu da nesto ureduje on, nije u snazi kao sto je bio...nikson je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:48 amMeni nazalost ovo s Krcmarevicem lici na Jesica ako nije i ista shema....nazalost
Za mene se ti Krcmarevicu mozes opravdati jedino ako protiv Zrinjskog malog Sehica stavis od prve minute, stid i sram da te bude za tvoju izjavu! Moju si podrsku imao do nje al od nje ti zelim sto brzi put kuci. Na kraju se zaista zapitam je li mi ODVRATNI SELJAK ASIM ZEC GOVORIO ISTINU U VEZI TEBE?! Gadite mi se svi! Picke jebene.
A i ti Misimovicu **** ga svak kad si dosad bio mangup, pa dovedi Odovica, daj mu ugovor na 3 godine uz stavku - makar ispali iz lige da on ostaje pa da nesto napravi. Jedini fudbal se igrao uz tog gospodina. Amaru svaka cast na rezultatima al je bolji fudbal bio kod Odovica a i nisi dobar s Amarom. **** te Krcmarevic a i ti njega, gdje si ga pronasao..rusis sebe zarad nekog polovnog treenera...to mi je najvise zao....
Stvarno ću i odgovoriti po stoti put.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:45 amNe znam, zato te i pitam. Stvarno me interesuje.
Znaci, da konkretiziramo i sumiramo - Uprava Napolje?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:55 amStvarno ću i odgovoriti po stoti put.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:45 amNe znam, zato te i pitam. Stvarno me interesuje.
Teška srca, ružno za vidjeti, ali najiskrenije.
Jedni biraju, daju i otkazuju, a njih niko ne dira. Kriju se iza svojih grešaka, ni izvinjenje za krvave oči kroz posljednje sezone nismo dobili. Srljaju iz dana u dan, iz greške u grešku idu.
Sve je lijepo, savršeno što je urađeno na drugom planu. I to neka ostane u amanet, u sjećanje svima nama, i da im se vječno spominju imena kao nekoga od kojeg je krenuo neki novi Željo sa najljepšom kućom.
Ne bi bilo lijepo da ih se sa tribina proziva, a pouzdano ti kažem, da se to jako jako bliži.
Ako već ne žele, misle da i dalje mogu promjeniti sve na bolje, onda je to već bahatost i samo skupština može izaći na kraj.
Mogu i ja tebi reći griješiš u vidu podrške, griješiš na štetu svih nas, jer pogrešno misliš, ali neću. Nema poente.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:03 amZnaci, da konkretiziramo i sumiramo - Uprava Napolje?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:55 amStvarno ću i odgovoriti po stoti put.storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 1:45 am
Ne znam, zato te i pitam. Stvarno me interesuje.
Teška srca, ružno za vidjeti, ali najiskrenije.
Jedni biraju, daju i otkazuju, a njih niko ne dira. Kriju se iza svojih grešaka, ni izvinjenje za krvave oči kroz posljednje sezone nismo dobili. Srljaju iz dana u dan, iz greške u grešku idu.
Sve je lijepo, savršeno što je urađeno na drugom planu. I to neka ostane u amanet, u sjećanje svima nama, i da im se vječno spominju imena kao nekoga od kojeg je krenuo neki novi Željo sa najljepšom kućom.
Ne bi bilo lijepo da ih se sa tribina proziva, a pouzdano ti kažem, da se to jako jako bliži.
Ako već ne žele, misle da i dalje mogu promjeniti sve na bolje, onda je to već bahatost i samo skupština može izaći na kraj.
Ako je to, ne blizi se to. Ali da oni odgovaraju za klub, odgovaraju. Skupstina je tijelo koje odlucuje o (ne)davanju podrske.
Kako "iz dana u dan, iz greške u grešku idu."? Cime? Mislim da je to uradjeno na prvom planu i da je bitnije od bilo kakve titule. Nisam ni primjetio da se neko iz Uprave krije od svojih gresaka ili da izbjegavaju odgovornost. Ali, sta je rjesenje, ako je opet kazem, to - to sto zelis reci. Ako vec mislis da neko treba otici, onda je rjesenje da predlozis i nekoga koga treba postaviti na to mjesto. Neko bolji, posteniji, jaci, bogatiji, veci Zeljovac? Ako je - Uprava Napolje, ko je bolja alternativa? Koga predlazes? Kralj banana na primjer i takva rjesenja nisu bolja alternativa.
Opet, ako je to - to, sto si mislio, po stoti put cu i ja tebi odgovoriti. Grijesis. A nisi ni svjestan koliko. Nije u interesu kluba da ova Uprava ode, bez bolje i jasnije alternative. Nije ni u tvom interesu. A nisi ni svjestan toga. Opet, da Amar dodje, ako on stvarno to hoce, to je idealan scenarij. Idealan!