Jes tebi tesko u zivotu, nisam ja rekao da je on Cazorla, nego svojom igrom podsjeca.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 13, 2018 12:38 pmpodsjeća me na to da je odigrao jednu solidnu utakmicu i da treba nastaviti u boljem tempu do kraja sezone i da me podsjeti na titule
ama polahko bez žurbe sa ocjenama.AsharaK je napisao/la: ↑pet jul 13, 2018 12:39 pmJes tebi tesko u zivotu, nisam ja rekao da je on Cazorla, nego svojom igrom podsjeca.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 13, 2018 12:38 pmpodsjeća me na to da je odigrao jednu solidnu utakmicu i da treba nastaviti u boljem tempu do kraja sezone i da me podsjeti na titule
Ne bih se složio. Mi u Premijer ligi nismo nikoga mogli izdominirati ovako na njihovom terenu, onda ti je jasno kakvi su ovi kad smo ih ovako neuigrani ostavili skoro bez šanse. Ovi bi bili sredina i u prvoj ligi Federacije. Nemojmo se zanositi i gledati kroz roza naočale. Meni je još slika utakmice protiv Veleža pred očima.
Zar nije bio prvak sa njima pa otisao u Poljsku?sajo10 je napisao/la: ↑pet jul 13, 2018 1:21 pmKako sad funkcionise kad je igrac na posudbi, koji klub placa njegovu platu? Pitam zbog Arezine, jer pocinjem vidjeti zasto nije uspio u Zrinjskom i zasto je se rano vratio iz Poljske. Mozda posudba i nije losa stvar ako mu Zeljo ne placa punu platu. Jedva cekam Sinana nazad!
Da se nadovežem ako je neko upratio ljudi su sa dvanaest igrača igrali u jednom trenutku. Kod jedne izmjene onaj crnac šepesa prema autu a lik utrčao i u naš kazneni ovi prekid izvode a onaj još lagano hhramajući ide fali mu jedno deset metara do aut linije. Ja ne znam ovi pripravnici koji se treniraju u prvim pretkolima LE ili LP uvijek naše dopadnu timove a nas tek ne mogu fuliti ali nikako.
Odavno mi frajer ide na živce, kako igrom tako i ponašanjem. Kapitensku treba dati nekom drugom definitivno, ali ne znam kome otkako je Graovac otišao. Možda bi mogla i jedna anketa o tome? Šta kaže administracija?
Jedini ko zna zagalamit i posvađat se je, realno, Bogi, jučer je isto odigrao solidno, borbeno, i kod svakog prekida se nesto dernjo na naše, raspoređivao. Al pitanje je dolazili on uopšte u obzir, s obzirom na godine, hoće li uopšte redovno igrati i s obzirom na ranije sindikalne aktivnosti.