Ko ne kupi onu polo majicu zajebat ce se

Nisam primijetio da ima nesto puno stvari, ali sam i ja bio u zurbi i kako sam skontao nije to jos ''puni kapacitet'' fan shopa.
Mislim da se bez previse razloga sikiramo oko estonaca. Protiv GOSK-a i Sirokog mi nismo uopste toliko lose stojali da bi nas ovi trebali zabrinuti, ali protiv Veleza je bilo uzas. Sta je bio problem znaju samo oni, a meni je najlogicnije da su igraci limitirani, ograniceni i ne znaju na neke takticke stvari odgovoriti. Ako i jeste tako onda nas ni to ne treba previse brinuti jer su to vecinom igraci koji igraju u nasoj ligi ili negdje ovdje u komsiluku gdje je sve sablonski.
Mozda i Slobo se dozove pa krene uigravati standardnu formaciju koju do prvog kola PL moze makar unaprijediti, ako nista drugo. Nadam se da ce mu Zeba ukazati da Blagojevic mora na svoju poziciju, nekako kontam da je Zeba zbog takvih stvari odmah prikljucen strucnom stabu.
Ps. svaka cast za sezonske. Ja sam prosle sezone dobio preko foruma i vjerujte da sam vas se sjetio na svakoj utakmici

Studentima sigurno jako puno znaci, a bilo bi dobro kad bi i sam klub uveo neke ''olaksice'' za nas.