Ja koliko znam vec su obavili razgovorAdmirA je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 7:04 pmNista jos nije gotovo sto se tice Arezine.Istina je da su usaglasili neke stvari, dolazi veceras na razgovore.Nemojte padati na spin gg.ba , pa ako propadne da imaju o cemu palamudit i Želji.
Stoper i jos jedan napadač su prioritet!
Jovicic ? Lendric ? Krunic ?
Ima li svjedoka da to potvrde?fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 7:15 pmJa koliko znam vec su obavili razgovorAdmirA je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 7:04 pmNista jos nije gotovo sto se tice Arezine.Istina je da su usaglasili neke stvari, dolazi veceras na razgovore.Nemojte padati na spin gg.ba , pa ako propadne da imaju o cemu palamudit i Želji.
S kim tacnofanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 7:15 pmJa koliko znam vec su obavili razgovorAdmirA je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 7:04 pmNista jos nije gotovo sto se tice Arezine.Istina je da su usaglasili neke stvari, dolazi veceras na razgovore.Nemojte padati na spin gg.ba , pa ako propadne da imaju o cemu palamudit i Želji.
Odlicne vijesti
Hehehe bas. Ako smo mi vidjeli sansu u njihovoj odbrani sta ce tek oni vidjeti u nasoj
imaš mahanjefanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 8:41 pmHehehe bas. Ako smo mi vidjeli sansu u njihovoj odbrani sta ce tek oni vidjeti u nasoj
Odlicno.
Ma sprdam se ...Lendric sasvim dovoljan
Meni jos nisu poslali uplatu za paypal... Ulazem zalbu da se ponisti tender.ellaxaz je napisao/la: ↑čet jun 28, 2018 9:07 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/dva-dana-do-kr ... ije/32514/
Ali ovaj pitarski "gost komentator" sto hvali igrace LOL. Te mladi, te prosli akademiju, djecak... a kad promase onda ide standarno umorni su, rana faza priprema.