uto jun 26, 2018 3:25 pm
Čitajući ovaj forum svašta čovjek pomisli.. Treba biti dzukac i reći da su nesposobni.. Opet ne može se reći ni da su u sportskom segmentu besprijekorni, jer mogli smo više.. Ni vicesampioni i kup itd nije to loše uopšte, ali da je to neko drugi, da su to neki drugi ljudi.. Ovako ljudi su nas navikli na dobro, na rad i na uspjehe.. Ljudi su normalni, radisni.. Drugo je što mi takve do sad nismo imali.. Evidentni su nedostatci naše ekipe, našeg kluba.. Kaskamo sa OP kao prvo, onda ekipi fale 3 pojačanja po meni da bi imali neki roster za ovu sezonu, sa Lendrom, Graovcem i sa lupam bekom nekim ala Kvesa mi bi se imali cemu nadat.. Imamo potencijala na svim poljima, i jedino što baš zamjeram upravi je što nisu još pojačali svoje redove.. Nama svaki kvalitetan član treba za upravu, za marketing, skauting nam je slab itd itd.. Imamo ogroman prostor za napredak, ne treba stalno kuditi, ali se mora pokušati za neke stvari otvoriti oči ljudima u klubu mada ja mislim da i oni to znaju i vide.. Navikli su nas na velike stvari, sebi su postavili ljestvicu visoko i zato ćemo nadam se kroz 2,3 godine već liciti na klub, mi to još uvijek nismo kako treba, ali iz ove naše lige smo najbliži tome !
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..