šta ti imaš efektivno protiv džesija? ja nažalost ništa.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 11:24 amJa Rasforda, a onaj debil stavi Lingarda. Frajer gori od Hebibovica. Treba mu 15 sansi da ga zabije.
Zato tebe na forumu prenese. On te iznervira pa ovdje sve istresesPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 11:27 amšta ti imaš efektivno protiv džesija? ja nažalost ništa.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 11:24 amJa Rasforda, a onaj debil stavi Lingarda. Frajer gori od Hebibovica. Treba mu 15 sansi da ga zabije.
eh sad zamisli kako mi ga je gledati u preko pedesetak utakmica sezone..
Samo sigurice u grupnoj fazi, kasnije u eliminacionoj riskiramoLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 1:18 pmKakvo tipovanje. Samo na sigurno Omare![]()
Nece covjek sve bodove.
Dobra taktika![]()
De bolan prepravi to xdOmar500 je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 1:47 pmSamo sigurice u grupnoj fazi, kasnije u eliminacionoj riskiramoLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 1:18 pmKakvo tipovanje. Samo na sigurno Omare![]()
Nece covjek sve bodove.
Dobra taktika![]()
![]()
Sto se ljepotica tice, juce bi jedna dobra Tunizanka, ali nemam fotku![]()
Hahahaha boze sacuvaj, ne skontahAsharaK je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 4:20 pmDe bolan prepravi to xdOmar500 je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 1:47 pmSamo sigurice u grupnoj fazi, kasnije u eliminacionoj riskiramoLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 19, 2018 1:18 pm
Kakvo tipovanje. Samo na sigurno Omare![]()
Nece covjek sve bodove.
Dobra taktika![]()
![]()
Sto se ljepotica tice, juce bi jedna dobra Tunizanka, ali nemam fotku![]()