Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 1:40 pm
bahati bahati navijači ko i uprava.
nikad ovo dio Želje nije bio.
ni pripreme nisu krenule a već se mašemo.
a više šuplji nego što smo puni.
Znas ko su zapravo bahati mali opaki decki, oni koji ne vide dalje od nosa pa se svrstavaju na stranu na koju si ti stao.
Mi smo Zeljeznicar, mi smo klub u tranziciji, u ekstremnom progresu, jedinstven primjer na Balkanu, klub koji pored toga sto je svake godine konkurentan u borbi za titulu i kup, retroaktivno nivelise i ispravlja sve ono sto ljudi u klubu 20 godina nisu uradili.
Otplacuju se milionska dugovanja zbog koji nam je kljuc bio u bravi (samo ga je trebalo okrenuti) jer su svi racuni bili blokirani i jer nas je svaka mala tuzba mogla kostati licence, gradi se stadion, 3 velika infrastrukturna projekta uspjesno realizovana, cetvrti cemo strihirati za manje od mjesec dana, peti je vec u najavi za ovu godinu, uredno penzionisali ljude koji su radili u klubu, u klubu radi troduplo vise ljudi nego prije 5-10 godina, administracija nikad brojnija, radnika nikad vise, sportski staff nikad brojniji i profesionalniji, igraci svi pod profesionalnim ugovorima koji se postuju u sat tacno, nikad vise legendi na stadionu itd itd..
Sta ce tek biti kada se otplate dugovanja, kada se zavrse svi infrastrukturni projekti i kada sav taj novac bude na raspolaganju za sportski segment, ne mogu ni zamisliti.
Ponosan na progresivni radnicki Zeljeznicar i na sve ljude koji ga nisu prodali i koji ga svakim danom cine sve boljim !
Edit Svi oni koji na vagu stave titule i ovo sto se sada radi nemaju bas previse pameti, ali hajde da izjednacimo i te parametre, ja opet imam jedno pitanje za njih, sta je se desilo nakon zadnje titule u vakumu od dvije godine do prvih ozbiljnih poduhvata g. Misimovica i kompanije u klubu, i sta bi se desilo da klub nisu usmjerili i preuzeli ovi ljudi ?