Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

voltron30
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 17, 2018 11:31 am

Mene samo zanima, ko je Modiću dao ugovor na 3 godine? Mislim, na osnovu kojih referenci? Trenirao lik u Milanu i haj' mu daj ugovor na 3 godine. Je li pogledana ijedna utakmica gdje je on igrao? Neozbiljno je meni ovo sve. Mislim, dobra stvar je što se rješavamo škarta, ali nije dobro što nam se ovo redovno dešava. Koji je ovo put da se radi čistka? Znači škripi u dovođenju igrača. Iskreno se nadam da Krčmarević zna šta radi i da igrači koji dolaze su njegova želja.

kvalitet
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:33 am

voltron30 je napisao/la:
ned jun 17, 2018 11:31 am
Mene samo zanima, ko je Modiću dao ugovor na 3 godine? Mislim, na osnovu kojih referenci? Trenirao lik u Milanu i haj' mu daj ugovor na 3 godine. Je li pogledana ijedna utakmica gdje je on igrao? Neozbiljno je meni ovo sve. Mislim, dobra stvar je što se rješavamo škarta, ali nije dobro što nam se ovo redovno dešava. Koji je ovo put da se radi čistka? Znači škripi u dovođenju igrača. Iskreno se nadam da Krčmarević zna šta radi i da igrači koji dolaze su njegova želja.
Papac ga je doveo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

chile
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:36 am

Mi kad bi ocistili sve koji to zasluzuju, i nisu kvalitet da nose nas dres jbg ne bi imali ni ekipu koja ce istrcati i odigrati tekmu. Ne mozes sav nakupljani skart odjednom zamjeniti ali krenes od najlosijih i postepeno mjenjas... Bar ja zivim u nadi da je pokrenuto kako bi trebalo, a ne opet zamjena slicnim ako ne i losijim igracima kao prethodnih godina.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:37 am

opet ako već dovodiš još mladog igrača s nadom da u budućnosti nešto bude, šta ćeš...da je potpisao na dvije, sad bi mu ostalo još jedna i po. i nek' ga krene već je u zadnjoj godini.
gradi željo boli te *****

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:41 am

Nek nam je Bog na pomoći.. pa ja jučer gledam deset minuta čovjek objašnjava prostu vježbu, da Zebi da vodi, Zec umoran poslije drugog ponavljanja, ma gusi se čovjek, Zeric ako je ijednom dobro odradio, Mujagicu prisao i govori fino kad udaras glavom kako da udaras, ma ovaj to ko da mu je opsovao familiju primio, s mrznjom u ocima bukvalno, ko ono sta ces ti meni govoriti kretenu, onda onaj Jusufi ja ne znam zasto kako sta je njegova uloga u klubu, ko ga je doveo jel realan on, to su u fokusu losih bili a bilo ih je jos.

S druge strane Zaja je zvjerski igrac i mislim da ce ove sezone biti nas najbolji pojedinac, Hajdar i Saban se trude, hoce da napreduju u sprintu se vidi da je to drugacije od onoga Zerinog i Mujaginog, Sehic isto tako, eksplozivan, Jovan predano radi, sve je to super, ali najveći strah lezi u tome da se nekome od ovih koje ce povesti ne digne k i kaze e neces vise Slobodane i da Slobodan dobije otkaz isto kao i prethodni trenera nekoliko jer toboze gdje ces im vježbe koje ne znaju objasnjavati... na hajr na dobro...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

voltron30
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
opet ako već dovodiš još mladog igrača s nadom da u budućnosti nešto bude, šta ćeš...da je potpisao na dvije, sad bi mu ostalo još jedna i po. i nek' ga krene već je u zadnjoj godini.
To stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.

ellaxaz
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:42 am

Interesantno je kako i odakle ovaj karcinom od portala iskopa informacije. Oni su objavili da Hervas neće da igra u Bosni, (još kao pitali smo Kostića da to prokomentariše a on kaže "ja ne znam ništa o tome") neposredno poslije predstavljanja našeg igračkog kadra pred početak sezone.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:44 am

Modic je besplatan :D
Željezničar ante portas !

LeBlue
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:46 am

Po onom videu sa treninga se moglo viditi da E Sehic vraca nazad loptu golmanu iz pozicije lijevog beka. Mozda se misli tu sa njim igrati a ne na desnom krilu. Vjerovatno se planira isto jos jedan igrac na toj poziciji kao Vego. Dosta sam zadovoljan sa cistkom. Sto se tice Zerica, nadam se da moze naci posudbu u nekom timu iz PL kao sto je bio slucaj sa D Hasanovicem dok je bio u Celiku, a ne iz Federalne pa da vidimo sta moze. Isto za Mujagica ako se ne planira sa njim, a izgleda da on ostaje?

voltron30
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:50 am

ellaxaz je napisao/la:
ned jun 17, 2018 11:42 am
Interesantno je kako i odakle ovaj karcinom od portala iskopa informacije. Oni su objavili da Hervas neće da igra u Bosni, (još kao pitali smo Kostića da to prokomentariše a on kaže "ja ne znam ništa o tome") neposredno poslije predstavljanja našeg igračkog kadra pred početak sezone.
Pa i onaj glavonja @hrasno ima informacije, meni je to interesantnije s obzirom koliko je lik ljigav i koliko pljuje po svemu što ima veze sa Željom, osim kad Koldžo donira sadaku.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:51 am

voltron30 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
To stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.
Pa cek....volio bih da mi objasnis sta je to neozbiljno?Mislim,razumijem poentu,ali doveo si SD i sefa struke svojevremeno i ljudi,kako vidimo,dobili odrijesene ruke za rad.U tom radu,sef struke pokazao da ne zna koristiti kadar koji ima,a SD promasio skoro sva pojacanja(ostaje da vidimo hoce li Stojan biti bolji ovu sezonu).I sta je tu neozbiljno? Neozbiljno moze biti samo imenovanje ovog dvojca i njihove reference,ali sloboda koju su imali u radu je za pohvalu.
Ocigledno je da fali strucnog kadra u svim mogucim sferama.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jun 17, 2018 11:59 am

voltron30 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Da su ga oni kaparisali, mi ne bi mogli primirisati, ne kontam sta si htio reci, necemo Baccu traziti nego onoga ko im je visak, a ima kvalitet.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

voltron30
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:01 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned jun 17, 2018 11:51 am
voltron30 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Pa cek....volio bih da mi objasnis sta je to neozbiljno?Mislim,razumijem poentu,ali doveo si SD i sefa struke svojevremeno i ljudi,kako vidimo,dobili odrijesene ruke za rad.U tom radu,sef struke pokazao da ne zna koristiti kadar koji ima,a SD promasio skoro sva pojacanja(ostaje da vidimo hoce li Stojan biti bolji ovu sezonu).I sta je tu neozbiljno? Neozbiljno moze biti samo imenovanje ovog dvojca i njihove reference,ali sloboda koju su imali u radu je za pohvalu.
Ocigledno je da fali strucnog kadra u svim mogucim sferama.
Neozbiljno u smislu da nam se ovo dešava po ko zna koji put. Mislim, i najveći klubovi prave greške, niko nije nepogrešiv. Al' mi konstantno radimo jedne te iste. Eto, htjelo se sa Papcem probati, opet ista stvar. Definitivno se trebalo ulagati u neku skauting službu. Pa ne mora u inostranstvu, ali npr. u svaki veći kanton može se naći pouzdan čovjek koji bi pratio mlade igrače, pa ih dovoditi na probe. Ovako više ne ide, to je očigledno. Inače nas svaki prelazni rok čeka isto.

exbabilon
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:02 pm

Jutros Sehic dobar pravo, ovaj sto je beka igrao na desnoj strani. Veseli isto fino odradjuje prve treninge. Zakara i Veca su tu.

voltron30
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:06 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
ned jun 17, 2018 11:59 am
voltron30 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Da su ga oni kaparisali, mi ne bi mogli primirisati, ne kontam sta si htio reci, necemo Baccu traziti nego onoga ko im je visak, a ima kvalitet.
Htio sam reći, da je taj imao kvalitet ostao bi tamo.

MrkiMedo
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:06 pm

Raspadamo se vol. 154

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:11 pm

@voltron Slazem se,ali eto dovedes covjeka koji je bio reprezentativac,imao lijepu karijeru,radio i kao skaut za repku i promasis.Nadalje,tesko je naci dobrog skauta,nema strucnog kadra skoro nikako.To je najveci problem.Nama ce se ovi i ovakvi prelazni rokovi desavati sve dok ne budemo imali sistem rada,prepoznatljivu igru i plateznu moc.Hajde ovo trece i nije toliko bitno za nasu ligu,ali prvo dvoje je neophodno,jer ces na osnovu toga znati sta treba ekipi i neces nagomilavati igrace.Cim je tako,manje su sanse da promasis,a i ako se desi,nisi ih doveo 7-8 vec 2-3.Ono sto je Papac uradio zimus je klasicno nagomilavanje bilo i to je Misimovic i sugerisao na onom svom pressu pitavsi se jesu li nam bili potrebni toliki igraci,a sef ih nije koristio??Zasto ih je uopste zelio i dao znak za dovodjenje,ako nije imao nsmjeru da ih igra??E tu se odmah na prvu vidi da je Adzem bio trener koji nema viziju i ne vidi dalje od sutrosnjeg dana.

shzna
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:26 pm

Samo tjeraj Krcmaaa, Dinamo i ja cemo sve platit!
1987

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:28 pm

Samo ne kontam ne racunaju na Adija al ide na pripreme, kojeg ces ga ikako voditi, nema logike.
Srcu draga, boja PLAVA !

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned jun 17, 2018 12:30 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
ned jun 17, 2018 12:28 pm
Samo ne kontam ne racunaju na Adija al ide na pripreme, kojeg ces ga ikako voditi, nema logike.
Kako nema logike druze??Ne racunas,ali ako ne dovedes zamjenu,moze posluziti,a da bi ti posluzio,moras ga pripremiti,jer si vec prekrizio drugog lijevog beka(Projica).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava