Papac ga je doveo.voltron30 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:31 amMene samo zanima, ko je Modiću dao ugovor na 3 godine? Mislim, na osnovu kojih referenci? Trenirao lik u Milanu i haj' mu daj ugovor na 3 godine. Je li pogledana ijedna utakmica gdje je on igrao? Neozbiljno je meni ovo sve. Mislim, dobra stvar je što se rješavamo škarta, ali nije dobro što nam se ovo redovno dešava. Koji je ovo put da se radi čistka? Znači škripi u dovođenju igrača. Iskreno se nadam da Krčmarević zna šta radi i da igrači koji dolaze su njegova želja.
To stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.
Pa i onaj glavonja @hrasno ima informacije, meni je to interesantnije s obzirom koliko je lik ljigav i koliko pljuje po svemu što ima veze sa Željom, osim kad Koldžo donira sadaku.ellaxaz je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:42 amInteresantno je kako i odakle ovaj karcinom od portala iskopa informacije. Oni su objavili da Hervas neće da igra u Bosni, (još kao pitali smo Kostića da to prokomentariše a on kaže "ja ne znam ništa o tome") neposredno poslije predstavljanja našeg igračkog kadra pred početak sezone.
Pa cek....volio bih da mi objasnis sta je to neozbiljno?Mislim,razumijem poentu,ali doveo si SD i sefa struke svojevremeno i ljudi,kako vidimo,dobili odrijesene ruke za rad.U tom radu,sef struke pokazao da ne zna koristiti kadar koji ima,a SD promasio skoro sva pojacanja(ostaje da vidimo hoce li Stojan biti bolji ovu sezonu).I sta je tu neozbiljno? Neozbiljno moze biti samo imenovanje ovog dvojca i njihove reference,ali sloboda koju su imali u radu je za pohvalu.voltron30 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:41 amTo stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.
Da su ga oni kaparisali, mi ne bi mogli primirisati, ne kontam sta si htio reci, necemo Baccu traziti nego onoga ko im je visak, a ima kvalitet.voltron30 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:41 amTo stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.
Neozbiljno u smislu da nam se ovo dešava po ko zna koji put. Mislim, i najveći klubovi prave greške, niko nije nepogrešiv. Al' mi konstantno radimo jedne te iste. Eto, htjelo se sa Papcem probati, opet ista stvar. Definitivno se trebalo ulagati u neku skauting službu. Pa ne mora u inostranstvu, ali npr. u svaki veći kanton može se naći pouzdan čovjek koji bi pratio mlade igrače, pa ih dovoditi na probe. Ovako više ne ide, to je očigledno. Inače nas svaki prelazni rok čeka isto.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:51 amPa cek....volio bih da mi objasnis sta je to neozbiljno?Mislim,razumijem poentu,ali doveo si SD i sefa struke svojevremeno i ljudi,kako vidimo,dobili odrijesene ruke za rad.U tom radu,sef struke pokazao da ne zna koristiti kadar koji ima,a SD promasio skoro sva pojacanja(ostaje da vidimo hoce li Stojan biti bolji ovu sezonu).I sta je tu neozbiljno? Neozbiljno moze biti samo imenovanje ovog dvojca i njihove reference,ali sloboda koju su imali u radu je za pohvalu.voltron30 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:41 amTo stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.
Ocigledno je da fali strucnog kadra u svim mogucim sferama.
Htio sam reći, da je taj imao kvalitet ostao bi tamo.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:59 amDa su ga oni kaparisali, mi ne bi mogli primirisati, ne kontam sta si htio reci, necemo Baccu traziti nego onoga ko im je visak, a ima kvalitet.voltron30 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 11:41 amTo stoji, ali kada se dovodi neki mlad igrač, valjda struka treba da procijeni da je stvarno perspektivan. Na osnovu čega je donešena odluka da je Modić perspektivan igrač? Na osnovu treniranja u Milanu. Pa realno, da vrijedi išta, bar bi ga talijanski drugoligaši kaparisali. Kao što rekoh, neozbiljni smo po pitanju transfer politike. Sve kontaš učimo na greškama, ali iz godine u godinu se ponavljaju.
Kako nema logike druze??Ne racunas,ali ako ne dovedes zamjenu,moze posluziti,a da bi ti posluzio,moras ga pripremiti,jer si vec prekrizio drugog lijevog beka(Projica).fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 12:28 pmSamo ne kontam ne racunaju na Adija al ide na pripreme, kojeg ces ga ikako voditi, nema logike.