Ti ono slabo ides na utakmice?
A tako lijep i suncan danPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 4:45 pmA jesmo neurozni
Ispadoh ja najpozivniji majke mi![]()
hoce li biti kise za bajram gavranegavran je napisao/la:A tako lijep i suncan danPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 4:45 pmA jesmo neurozni
Ispadoh ja najpozivniji majke mi![]()
Nema gledanja ni slikanja da ga ko ne urekne.Dogovoreno je da na centru bude "grba" da ostanemo u skladu sa imenom
Nemoj, nismo ih zaslužili.
Vranjes nije odgovorio zadatku na AMF, i nikad nece moci igrati tu poziciju kao CMF i kad ima slobodu.samo_plavo je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 7:04 pmMa to što je on igrao za Legiu i zabio Napoliju meni ništa ne znači. Da je igrao za Real ne interesuje me kad on za Želju ne igra kako treba.
Jeste igrao pogrešnu poziciju, to stoji.
Ali igrao je tu poziciju i protiv Radnika na Grbavici pa je izgledalo odlično.
Problem je njegov odnos, želja, borbenost. Ničega nema. To je najveći problem kod ovakvih igrača. Ja nikad neću podržati igrača koji se šeta po terenu, a igra za svetinju. Stvorio je sliku da ga boli ona stvar za ekipom i da je tu samo da bi imao neki klub u kojem će dobivati lovu...
Uporedite Vranješa i Blagojevića prošle sezone. Ništa vam se više ne treba reći.
Jedno je pravo na mišljenje drugo je preseravanje poštedi me Bgt i tvojih 2 % i tvog Tralalatovića i uprave i svega, dosadilo i Bogu i naroduPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 8:05 pmIzvini molim te što imam pravo da dam mišljenje o nekim igračima.
Sve radim na daljinu
Pisat ću ono što trebam pisati.bogi je napisao/la:Jedno je pravo na mišljenje drugo je preseravanje poštedi me Bgt i tvojih 2 % i tvog Tralalatovića i uprave i svega, dosadilo i Bogu i naroduPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 8:05 pmIzvini molim te što imam pravo da dam mišljenje o nekim igračima.