Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 3:57 pm

osim ako je otpisan zato što je musliman.

:kafa:
gradi željo boli te *****

bogi
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:00 pm

Da se ne provaljujete dalje sa formacijama igrat će se 4-1-2-2-1
Tj. formacija bez desetke nego je ta desetka sad zadnji vezni, jer nema ko desetku odigrat, osim ako se ne dovede neko, promjenu formacije možemo dobiti jedino kad se Ramović vrati.
Ćeman; Stevanović-Osmanković-Bogičević-Projić; Hajdarević; Šabanadžović-Vranješ; Zakarić; Zajmović; Krpić
; znači novi red
- znači u istom redu
Ovo je najbolje što imamo s tim da možemo zavisno od protivnika rotirat u veznom redu Modića i Blagojevića. Ovo nije moja želja nego je ovo naša realnost.
U "mašti i fantaziji" mogu reći da bi 3-4-3 bila strašna formacija kad bi se mogla uigrati u sastavu :
Ćeman; Hadžić-Osmanković-Graovac; A.Šehić-Hajdarević-Šabanadžović-Mehremić;Zakarić-Zajmović-Zec
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:02 pm

@1921.ba

slika

phpBB [video]

phpBB [video]

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:06 pm

Ma ja vidim problem u tome što je i do sad kažem vam već sebi sve posložio da je vani i da se uskoro ne želi vraćati ovde.
Itekako je pitanje kakav će biti u narednoj polusezoni, iskreno ne očekujem mnogo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:10 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:06 pm
Ma ja vidim problem u tome što je i do sad kažem vam već sebi sve posložio da je vani i da se uskoro ne želi vraćati ovde.
Itekako je pitanje kakav će biti u narednoj polusezoni, iskreno ne očekujem mnogo..
200-300 hiljada za Zakarica je premija, s obzirom na godine, limitiranost za jace lige i da je vec jednom probao vani i nije proslo. Tesko cemo ga nadoknaditi, navikli smo imati na toj poziciji klasne igrace, prije njega bio Miro.

@Bogi
hvala za informacije :palacgore:
Sasvim logicna odluka, bit ce tu prostora i minutaze za sve veznjake, da se iskoriste kada smo vec tu najjaci.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:12 pm

Meni ovo s terenom nikako nije optimisticno da ce se stici do prve tekme u Evropi.
Ako je istina da se grijaci stavljaju dugo a mi nismo ni poceli, tesko. Iako sam na pocetku bio skreptican, nekako mi je sporo islo a kao treba se nadoknaditi 15 dana, pa to bi trebalo da frca sve da se namakne 15 dana.
Sad sam ubjedjen da nece se stici.

ISB87
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:14 pm

vidjeli smo kako to ide bez desetke. izlet u evropi :D

treba napraviti ekipu da igra na tom terenu, eno primjera hakale iz zenice..
MIRZA RASCIC

SWRA_1921
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:14 pm

struĆnjak zna da se neće stići. Oj hljebe

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:16 pm

Koliko je nakucanih stranica ja konto igrac doso, a ono cigare u pitanju :D
Željezničar ante portas !

Reha1921
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:18 pm

Ja nez kako neko moze ovog Cemana uvrstiti kao profesionalnog golmana i da nam moze biti od pomoci taj samo dere Bingo na Anexu jedino je za to sposoban ako ode Veca golman se isto mora traziti

exbabilon
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:21 pm

Prvih 11 bez Jovana haha

Tare1921

uto jun 12, 2018 4:24 pm

Reha1921 je napisao/la:
Ja nez kako neko moze ovog Cemana uvrstiti kao profesionalnog golmana i da nam moze biti od pomoci taj samo dere Bingo na Anexu jedino je za to sposoban ako ode Veca golman se isto mora traziti
Njemu istice ugovor i siguran sam da se nece produzit i da ce Dujmovic dobit priliku. Sto se tice golmana meni je i Fejzic spreman za penzije ali eto mi produzili na jos jednu godinu.

bogi
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:25 pm

Jučer sam pitao jednog od radnika na stadionu, kako teku radovi ? On je rekao sve po planu sad idu grijači pa još neki sloj meni se čini pijesak ili kako već pa onda trava, ja ga pitao oće li stići kaže, trebalo bi, a sigurno bi klub za svaki slučaj nakon žrijeba trebao uputiti molbu UEFI da mi igramo uzvratnu na Grbavici. I protivničkoj ekipi bi bilo u interesu da igraju na dobrom stadionu, a ne na žabokrečini od koševa.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:27 pm

Tare1921 je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:24 pm
Reha1921 je napisao/la:
Njemu istice ugovor i siguran sam da se nece produzit i da ce Dujmovic dobit priliku. Sto se tice golmana meni je i Fejzic spreman za penzije ali eto mi produzili na jos jednu godinu.
Nije tačno to što govoriš, ne ističe ugovor, svi igrači koji su bili na prozivci osim Modića i Marokanca imaju ugovore. E sad što su to amaterski ugovori kao kod Zeca pa ide 1+1+1 ili 1+2+2, a onaj slunto na TM to ne zna pa pokušava zbuniti ljude, to nismo mi krivi. Recite mu da digne cijenu Radovcu malo, ipak je on bolji igrač od Bajića :rofl:

Eric Cantona
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:28 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:12 pm
Meni ovo s terenom nikako nije optimisticno da ce se stici do prve tekme u Evropi.
Ako je istina da se grijaci stavljaju dugo a mi nismo ni poceli, tesko. Iako sam na pocetku bio skreptican, nekako mi je sporo islo a kao treba se nadoknaditi 15 dana, pa to bi trebalo da frca sve da se namakne 15 dana.
Sad sam ubjedjen da nece se stici.
I ja sam cuo za grijace, kazu jedan grijac dnevno se smije staviti.
CIAO ŽELJO!

Premier
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:29 pm

Meni su fascinanti sastavi ovdje pojedenih.Znaci golman kao Ceman, onda gore napad Sehic, Dacic pa i Zeric u kombinacijama i to sve prva postava, nisu cak ni klupa...pa to ni u Barceloni nema da neko ko nije ni minute dobio odmah igra prvu postavu, i jos kad vidim da nema Blagojevica u tim sastavima, sta tek onda reci...nasa "realnost" je nevjerovatna.

MrkiMedo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:35 pm

Bogi kako si ti zadovoljan sa Bilalom ?

ISB87
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:37 pm

i ja nagadjam da se nece zavrsit do prve tekme zato trebamo traziti da drugu igramo kuci.

sehicu i dacicu su to prirodne pozicije. dok smo vec vidjeli kako to izgkeda kada neko igra na neprirodnoj poziciji. ili neka dovedu igrace ili neka gurnu juniore makar cemo se manje nervirat a moze se isplatiti.
MIRZA RASCIC

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:39 pm

Leon je banovan na 7 dana.
Željezničar ante portas !

Eric Cantona
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:43 pm

Banovan na 7 grijača.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava