200-300 hiljada za Zakarica je premija, s obzirom na godine, limitiranost za jace lige i da je vec jednom probao vani i nije proslo. Tesko cemo ga nadoknaditi, navikli smo imati na toj poziciji klasne igrace, prije njega bio Miro.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 4:06 pmMa ja vidim problem u tome što je i do sad kažem vam već sebi sve posložio da je vani i da se uskoro ne želi vraćati ovde.
Itekako je pitanje kakav će biti u narednoj polusezoni, iskreno ne očekujem mnogo..
Njemu istice ugovor i siguran sam da se nece produzit i da ce Dujmovic dobit priliku. Sto se tice golmana meni je i Fejzic spreman za penzije ali eto mi produzili na jos jednu godinu.
Nije tačno to što govoriš, ne ističe ugovor, svi igrači koji su bili na prozivci osim Modića i Marokanca imaju ugovore. E sad što su to amaterski ugovori kao kod Zeca pa ide 1+1+1 ili 1+2+2, a onaj slunto na TM to ne zna pa pokušava zbuniti ljude, to nismo mi krivi. Recite mu da digne cijenu Radovcu malo, ipak je on bolji igrač od Bajića
I ja sam cuo za grijace, kazu jedan grijac dnevno se smije staviti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 4:12 pmMeni ovo s terenom nikako nije optimisticno da ce se stici do prve tekme u Evropi.
Ako je istina da se grijaci stavljaju dugo a mi nismo ni poceli, tesko. Iako sam na pocetku bio skreptican, nekako mi je sporo islo a kao treba se nadoknaditi 15 dana, pa to bi trebalo da frca sve da se namakne 15 dana.
Sad sam ubjedjen da nece se stici.