Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 2:27 am

Zato sto hoce da u svakom momentu izgleda lijepo, prefinjeno. Zato se i smije u grcu.
On i kad prima loptu napuse prsa, digne glavu, da bude lijep fotografima.
Sminkercic klasicni s pilecim mozgom.

Reha1921
Kontakt:

uto jun 12, 2018 2:29 am

Adi samo zna da ispada kao osigurac u odbrani jedino je za to sposoban kloc :lol:

MrRiccoli
Kontakt:

uto jun 12, 2018 2:46 am

Nije me kupio nikalvim bajkama i ne prosipa šuplju. Treba covjeku pruziti podrsku jer je ipak sef struke i tek onda kad mu svi pruzimo podrsku, a on ne daj Boze ne uspije onda se mozemo buniti, a ne covjek ni sjeo na klupu nije, a forumski strucnjaci ga vec ocijenili. Koga je Brko trenirao prije Želje pa sjede i napravi dar mar na klupi. Naravno brko pa deset mjesta praznih ali ne treba letiti pred rudu i svom klubu stetiti na startu. Slobo sretno

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jun 12, 2018 2:54 am

Podrsku pruzamo Zeljeznicaru prije svega !

amar92
Kontakt:

FK Željezničar

uto jun 12, 2018 2:56 am

Kad je imenovan Slobodan bio sam pesimista, i sad sam pesimista u vezi ove sezone. Medjutim, nisam ga pljuvao jer ne vidim nijedan razlog za to, a kamoli upravu koja ocigledno nije imala bolje rjesenje.

Pogledao sam i njegove izjave i intervjue, i nije me kupio rijecima ali mi se izuzetno svidja stav i namjera. Vidi se da je covjek dosao iz dobrih namjera, cista srca i obraza. Nije dosao zbog place, nego da prvo sebi dokaze a i drugima da on to moze. Mene je samo strah da ga svlacionica ne pojede i ostale vanterenske aktivnosti. Zbog toga sam i navijao da nam dodje neka budala ala Lalat, jer takvi trener se znaju nositi sa svlacionicom.

Slobi, kao i nama, nek je sretno i nek ubije prvoj ovaj moj pesimizam, pa i od ostalog dijela navijaca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:01 am

Reha1921 je napisao/la:
Adi samo zna da ispada kao osigurac u odbrani jedino je za to sposoban kloc :lol:
I fakat treba "ohladiti" malo sa statusima i postovima tipa ovog. Ni ja ne mirisem Mehremica pretjerano, ali resetujte sve u glavi nek se krene s 0 i dok je Zeljin igrac ne treba ovakve stvari pisati. Okej, svi planemo na tekmi i poslije tekme ali stvarno u ovo doba nema smisla ovo pisati.. Nadjem juce sliku od prije godinu dana na kojoj su komentari za Zakarica nevjerovatni. Od psovki pa do toga da ga treba protjerati, karijeru mu zavrsiti i slicno. I cik pogodi, trojica od tih sto su komentarisali su drzali Zakarica na profilinoj slici do nedavno..
CLANSKA, GODISNJA, DRES za sada, onda PODRSKA, PODRSKA i samo PODRSKA. Ko ceka kiks NEK SE GONI U 3 LIJEPE PICKEE MATERNE, ALI NE SVOJE NEGO BILBIJINE ;)

kontranogama
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:27 am

Samo optimizam. Ali ne treba nista senzacionalno ni traziti ni ocekivati. Kad nas je Svabo vodio niko nije govorio bit cemo sampioni, a igrali smo najljepsi fudbal u bivsoj Jugi.
Slobo izgleda OK, mislim da ima i dovoljno znanja za ovu ligu, e sad kako ce od ovih igraca izvuci najbolje vidjet cemo. Natjerati ih da daju sve od sebe je vaznije nego naka taktika i formacija.
Nek mu je sretno sa Zeljom a i nama sa njim.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Vipla1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 3:33 am

Minjore je napisao/la:
Reha1921 je napisao/la:
Adi samo zna da ispada kao osigurac u odbrani jedino je za to sposoban kloc slika
I fakat treba "ohladiti" malo sa statusima i postovima tipa ovog. Ni ja ne mirisem Mehremica pretjerano, ali resetujte sve u glavi nek se krene s 0 i dok je Zeljin igrac ne treba ovakve stvari pisati. Okej, svi planemo na tekmi i poslije tekme ali stvarno u ovo doba nema smisla ovo pisati.. Nadjem juce sliku od prije godinu dana na kojoj su komentari za Zakarica nevjerovatni. Od psovki pa do toga da ga treba protjerati, karijeru mu zavrsiti i slicno. I cik pogodi, trojica od tih sto su komentarisali su drzali Zakarica na profilinoj slici do nedavno..
CLANSKA, GODISNJA, DRES za sada, onda PODRSKA, PODRSKA i samo PODRSKA. Ko ceka kiks NEK SE GONI U 3 LIJEPE PICKEE MATERNE, ALI NE SVOJE NEGO BILBIJINE ;)
Ja u svom zivotu na tekmi igracu nisam psovao, a bilo je u zadnjih desetak godina levata i levatina koliko hoces realno.. Prvi put da sam je.bo sve po spisku na tekmi je bilo Adiju Mehremicu ! A sto ? Zato sto je obicna krampa, za cijelu polusezonu on se nije naucio postaviti, a pricamo o ne bas mladom igracu, koji je do sad to morao sazvakat.. Njega nije prosao samo ko nije pokusao ! Ne zna prici igracu, ne zna se postaviti, ne zna kad krenuti sa startom, ne zna ma ama bas nista.. Pa pljuvali smo Projica, a on je licno Marcelo za Adija.. Daleko mu kuca od Zelje bila.. Jezim se kad ga vidim, na treningu, na video od 1921 ekipe, na svakom snimku kojeg pregledam od prosle sezone, na samu pomisao na njega.. Lik je krampa, nece njega Krcmar sad uciti kako se postavi u odbrani, on to nije naucio kad je trebalo i nece nikad.. Svaki put kad ga vidim u prvih 11 ja bi sebi muda pojeo.. Nek kupi svoje prnje vakat je !

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

LeBlue
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:15 am

Krcmarevic je rekao da nam treba lijevi bek, tako da trebamo to i ocekivati. Projic je dobar igrac naspram Mehremica. Isto tako van terena ono sto se moze da vidi, da je maks uz ekipu i profesionalan, to se treba cijeniti. Jeste odigrao bas lose onu zadnju utakmicu protiv Radnika prije pauze, ali je isto imao par solidnih utakmica. Sto se tice odbrane meni je ovako: Projic, Osmankovic, Graovac, Stevanovic. Nadam se ipak da ce ostati Graovac. Uz ove bih doveo lijevog beka ako je moguce i Bralica. Dzindo mi dijeluje kao igrac koji ima potencijal. Na desnom beku bih imao A Sehica kao rezervu za Stevanovica. Drago mi je Zebu isto viditi sa ekipu u drugoj ulozi.

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:40 am

Ako ko ima uvid u ekipu, onda to ima Zajko. I to ne samo u našu, već i u 90% ostalih ekipa. Krčmarević nije mogao poželjeti boljeg čovjeka.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

storm_raider
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:51 am

MrkiMedo je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:00 am
nikson je napisao/la:
uto jun 12, 2018 12:06 am
E ne znam, stvarno vise nisam pametan..ova sezona me totalno slomila, na zivcima sam tanak bas...eto ovog krcmarevica sam docekao na noz, Bogi mi je mrzak svakako....pisao sam sve i svasta ovih dana (imao vremena, nema posla) pa bih da se izvinem svima koji su me okarakterisali kao nekog tamo lijevog pljuvaca, opoziciju il sta vec....nisam to niti cu ikad biti al me jednostavno strah posljedica koje bi losa sezona ostavila na nama....valjfa ce biti sve ok...
Sta je, visi petoba u zraku pa prpa ? :D
Izvuce se u zadnji cas... :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 8:19 am

nije ono bio nacionalizam, ono je igranka. ima njega i u nas ali spram komšiluka to je u povojima. doduše radi se da bude "bolje", to da :D
gradi željo boli te *****

alombardo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 8:22 am

pomoćni mrak

ublehas
Kontakt:

uto jun 12, 2018 8:24 am

neroazzuro je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:31 am
Joj i mi iz krajnosti u krajnost. Od ogromnog pesimizma bez osnova do, evo sad, optimizma na osnovu jednog intervjua. Šta nam uradiše manekeni i HDZ prćija...
Polako ljudi, teren je jedino mjerilo. Korak po korak.
Ni tragedija ni euforija. Baš korak po korak!

AdmirA
Kontakt:

uto jun 12, 2018 9:12 am

Eno na onom forumu pisu da je juce na prozivci bio i menadzer Dino Handzar , koliko znam on je bas Zeljovac i ima puno kontakata oko igraca po svijetu , on je Amanaku i Mirka Radovanovica cinimi se doveo nama, dobro bi bilo covjeka pitati za kakvog igraca..
A sto se tice trenera mjerilo je jedino teren , i rezultati.Dok je u Zelji i radi u interesu kluba on je dio nas ! :kafa:

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 9:14 am

Minjore je napisao/la:
uto jun 12, 2018 3:01 am
Reha1921 je napisao/la:
Za Zakarica se znalo da moze, za ovog se zna da je ovo realnost njegova.
Nece on bit bolji ako mi restartujemo sve u glavama.
On je trebao vec biti bivsi clan naseg kluba. Pa nek se u Kaknju restartuju i nek se tamo šepuri s prsima onim.

ellaxaz
Kontakt:

uto jun 12, 2018 9:25 am

Šta ima na treningu?
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

zeljeznicka21

uto jun 12, 2018 10:20 am

CURVA je napisao/la:
uto jun 12, 2018 9:41 am
skretnicar je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:34 am
Plava Porodica je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:28 am
Jesmo li šampioni?
Nikad naučiti..
Niko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola
Bogami je jucer Fata rekla 2 kola i noga haha
tako je za Kostica rekla i pogodila, valjda sad nece
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

azbaha
Kontakt:

uto jun 12, 2018 10:38 am

Sto se trenera tice, nek je njemu sa srecom.
Ja nesto kontam, kad vec ne mozemo ubost lijevog bega, hajmo mi s 3 nazad pa boze moj :ganja:
Sala na stranu, mislim da je nama kljucno sada imati brze krilne igrace, tako da ovaj Malik meni nelosa opcija za projekat, e sada ne znam sta se planira kao glavna opcija.
Ako se Krpic pokaze, a moguce je da hoce, ja racunam da ce on biti taj koji kupi visoke lopte, zajedno sa Ramovicem, koji je to fantasticno radio i recimo Zajmovicem, ako se planira neka taktika sa 2 napadaca.

Ovako ja razmisljam, ako mi vec ne mozemo da igramo uvijek neki sitni vez, a to ne mozemo iz x razloga, treba se privikavati i tom sistemu dugih lopti, koji se prosljedjuju na krila.
Realno imamo fantasticnu sredinu u vidu Blagojevica, Hajdarevica, Anela, Vranjesa, pa i Modica na kraju krajeva.
Sto se prednjeg veznog tice imamo Zeca, Zerica, Zajmovica, Eldara, Dacica, Eto nek se potpise taj Malek ili kako vec i jedno brzo desno Krilo ja tu vidim fantastican vezni red kada se Ramovic vrati.
U napadu imamo Sulju, Mujagica, Zajmovica, e sada ne spominjala je raja cini mi se Hasanovica kao spica(ne sjecam se stvarno koju poziciju igra).

Eh sada dolazimo do zadnje linije:
- Imas Kemu koji je realno solidan, mana mu je brzina, nekad panici i raja potencira postavljanje, ali prednosti su mu skok igra, a i zna sa loptom, zna dodati pas
- Imas Bogicevica, koji realno treba biti klupiran, ili da igra kada prva dva stopera ne mogu zbog kartona
- Imas Sinisu koji izlazi iz povrede i ne znamo kako ce se ponasati, do sada je bio fantastican
- Imas Kenu koji do sada nije nista pokazao, nekako se frajer sasere na terenu, najbolje je po meni odigrao na stoperu
- Imas Velica, Zilica koji su po meni lijepo odigrali, Velic cini mi se igrao i za seniore dobro
- Imas Aldina Sehica, koji je po meni fantastican bio u juniorima, tako da ja u njemu vidim prvu izmjenu za Sinisu
- Imas Projica i Mehremica ...
- Imas Besirevica, za kojeg raja govore da je isto pogubljen i nedefinisan, ne znam, nisam ga pratio toliko

-> Zakljucak: treba nam stoper i lijevi bek, ili lijevonogi stoper, ako cemo sa 3 nazad, gdje bi Kemo igrao centralnog stopera, desno krilo i prednji vezni, s tim da se trebaju gurati juniori.
Mislim realno ista prica je svake godine, uvedes juniora, on odigra fantasticno, onda ga nema nigdje vise i to mi se ne svidja nikako. Imamo fantasticane momke i trebamo ih koristiti sto vise.

Ovaj Krcmar samo ako ne bude trvrdoglav moze svasta uraditi. Pored toga meni se svidja ideja sa Zebom u strucnom stabu, on se meni uklapa u ulogu dodatnog trenera koji moze da radi individualno sa igracima u dogovoru sa SSS i to potenciram vec 2 godine cini mi se na ovom forumu.
Vjerujte da mene titula ne interesuje toliko, meni je puuuuuuuuuuuuno bitnije da nam igra napreduje i da se promovise jos koji od atletikovaca. Nek to uradi i nek udjemo u evropu i ja zadovoljan, jesam svega mi, ali ne smiju se djeca zanemariti, ne smije nam se desiti da utakmicu ne pocne niti jedan igrac iz naseg podmladka, sto se desilo prije 2 godine cini mi se.

Nek nam je bog na pomoci, treba nam.

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 10:48 am

ako igra bude napredovala doći će i titula. mi dvije godine ganjamo titulu bez igre, zato i padamo.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava