@ISB87, Nisam ters nego sam realan. Ako to znaci da sam ters onda jesam. Ima puno djecurlije na forumu koju je lako nafurati na sve, sve je super, sve je ok, a klub ponavlja iste greske svake godine. I kad je Slavko dosao hvalili ga zbog price, te kartoteka, te nemacka disciplina, te ovo te ono a lik mrtvi ziheras, ogadi ti fudbal. Pored svega toga ljudi ga podrzavali kao da je Murinjo, jos ga neki poredili sa Amarom
Krcmarevic ako osvoji titulu ja cu ga prvi hvaliti i biti pozitivan, do tada necu dozvoliti da me "kupi" samo sa lijepim rijecima. Pokazi se, osvoji titulu, pa cu te hvaliti.
Da li u klubu postoji osoba koja ce reci npr. ovaj igrac ne moze igrati za Zelju, nema kvalitet i karakter za Zelju, igra mozda dobro za svoju trenutnu ekipu, ima neki kvalitet ali se ne uklapa u nasu filozofiju, ista stvar i za trenera, ne moze Murinjo biti trener Barcelone, to je nepojmljivo, da jedan destruktivac bude trener ekipe koja igra napadacki fudbal. Onda da kaze treneru, ove talentovane igrace, nase juniore, koji imaju dugorocne ugovore prije svega, moras koristiti ove sezone, oni su buducnost kluba, klub stoji iza njih. Ostatak na posudbe poslati gdje ce igrati vecinu vremena, ako tu prekucavas mozes se vratiti u Zelju, ako igras u toj ekipi lose a imas minutazu, zaboravi na Zelju. Pa onda da se ugovori na vrijeme produzavaju, da se ne ceka uvijek 5 do 12, da zavisimo od dobre volje igraca. Da malo i o ovome svemu sto sam napisao povedemo racuna, pa nam onda klub nece biti autobuska stanica, necemo dovoditi igrace koji ismijavaju nas klub, da se napravi vise taj iskorak u sportskom dijelu i u seniorskoj ekipi i omladinskom pogonu. Pa cu onda slaviti svaki dan kao da mi je rodjendan, jer ce klub biti jak u svim segmentima..