Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 09, 2018 4:35 pm

odin spisak na 4 stranice :D
MIRZA RASCIC

ellaxaz
Kontakt:

sub jun 09, 2018 4:41 pm

Nadam se da smo prosli
Hervas, Toskas, Gotal faze.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Pompey
Kontakt:

Polahko, nisu oni jos vidjeli @Larsov spisak :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Elegant
Kontakt:

sub jun 09, 2018 4:47 pm

ellaxaz je napisao/la:
Nadam se da smo prosli
Hervas, Toskas, Gotal faze.
Dado Sadikovic je nenadjebiv, da u barem Hervas i Tokas dobili priliku kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jun 09, 2018 4:49 pm

cikazubo je napisao/la:
sub jun 09, 2018 4:34 pm
Tad je sve pocelo, Oda, spisak i @super.
Inace zna li neko pise li danas taj forumas pod nekim drugim nickom ?
nit pise nit zeli da pise nit ima vremena da pise...
Kad smo kod slavkinog spiska s onim igracima bi i ja uzeo duplu krunu...

Brkoo
Kontakt:

sub jun 09, 2018 4:50 pm

@ISB87, Nisam ters nego sam realan. Ako to znaci da sam ters onda jesam. Ima puno djecurlije na forumu koju je lako nafurati na sve, sve je super, sve je ok, a klub ponavlja iste greske svake godine. I kad je Slavko dosao hvalili ga zbog price, te kartoteka, te nemacka disciplina, te ovo te ono a lik mrtvi ziheras, ogadi ti fudbal. Pored svega toga ljudi ga podrzavali kao da je Murinjo, jos ga neki poredili sa Amarom :doktor:

Krcmarevic ako osvoji titulu ja cu ga prvi hvaliti i biti pozitivan, do tada necu dozvoliti da me "kupi" samo sa lijepim rijecima. Pokazi se, osvoji titulu, pa cu te hvaliti.

Da li u klubu postoji osoba koja ce reci npr. ovaj igrac ne moze igrati za Zelju, nema kvalitet i karakter za Zelju, igra mozda dobro za svoju trenutnu ekipu, ima neki kvalitet ali se ne uklapa u nasu filozofiju, ista stvar i za trenera, ne moze Murinjo biti trener Barcelone, to je nepojmljivo, da jedan destruktivac bude trener ekipe koja igra napadacki fudbal. Onda da kaze treneru, ove talentovane igrace, nase juniore, koji imaju dugorocne ugovore prije svega, moras koristiti ove sezone, oni su buducnost kluba, klub stoji iza njih. Ostatak na posudbe poslati gdje ce igrati vecinu vremena, ako tu prekucavas mozes se vratiti u Zelju, ako igras u toj ekipi lose a imas minutazu, zaboravi na Zelju. Pa onda da se ugovori na vrijeme produzavaju, da se ne ceka uvijek 5 do 12, da zavisimo od dobre volje igraca. Da malo i o ovome svemu sto sam napisao povedemo racuna, pa nam onda klub nece biti autobuska stanica, necemo dovoditi igrace koji ismijavaju nas klub, da se napravi vise taj iskorak u sportskom dijelu i u seniorskoj ekipi i omladinskom pogonu. Pa cu onda slaviti svaki dan kao da mi je rodjendan, jer ce klub biti jak u svim segmentima..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Eric Cantona
Kontakt:

sub jun 09, 2018 4:54 pm

Čuvajte se Brke i kad darove nosi :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 09, 2018 4:56 pm

De Brko promjeni avatar, neki dan si piso uprava napolje :D
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:04 pm

Pompey je napisao/la:
Al ga je vidio Mehmed Čala Janjoš :D

Pompey
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:07 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub jun 09, 2018 5:04 pm
Pompey je napisao/la:
Al ga je vidio Mehmed Čala Janjoš :D
I Baka :lol:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Pompey
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:09 pm

Brkoo je napisao/la:
Da li u klubu postoji osoba koja ce reci npr. ovaj igrac ne moze igrati za Zelju, nema kvalitet i karakter za Zelju, igra mozda dobro za svoju trenutnu ekipu, ima neki kvalitet ali se ne uklapa u nasu filozofiju, ista stvar i za trenera, ne moze Murinjo biti trener Barcelone, to je nepojmljivo, da jedan destruktivac bude trener ekipe koja igra napadacki fudbal. Onda da kaze treneru, ove talentovane igrace, nase juniore, koji imaju dugorocne ugovore prije svega, moras koristiti ove sezone, oni su buducnost kluba, klub stoji iza njih. Ostatak na posudbe poslati gdje ce igrati vecinu vremena, ako tu prekucavas mozes se vratiti u Zelju, ako igras u toj ekipi lose a imas minutazu, zaboravi na Zelju. Pa onda da se ugovori na vrijeme produzavaju, da se ne ceka uvijek 5 do 12, da zavisimo od dobre volje igraca. Da malo i o ovome svemu sto sam napisao povedemo racuna, pa nam onda klub nece biti autobuska stanica, necemo dovoditi igrace koji ismijavaju nas klub, da se napravi vise taj iskorak u sportskom dijelu i u seniorskoj ekipi i omladinskom pogonu. Pa cu onda slaviti svaki dan kao da mi je rodjendan, jer ce klub biti jak u svim segmentima..
Ima smisla ovo itekako.
Ne znam, ja bih mozda ovo povjerio Harisu Alihodzicu.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Brkoo
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:15 pm

Eric Cantona je napisao/la:
sub jun 09, 2018 4:54 pm
Čuvajte se Brke i kad darove nosi :D
:D :placeodsmijeha:

exbabilon
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:15 pm

ChWilla je napisao/la:
sub jun 09, 2018 4:30 pm
zna biti neugodan taj sudar spiskova i realnosti.
Kratak je put od Subica do Bevaba

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:16 pm

Pompey je napisao/la:
sub jun 09, 2018 5:09 pm
Brkoo je napisao/la:
Ima smisla ovo itekako.
Ne znam, ja bih mozda ovo povjerio Harisu Alihodzicu.
Imamo takvog čovjeka u klubu a ne koristimo ga u najbolje svrhe :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:17 pm

Pa ja, sto ga ne bi maksimalno iskoristili :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Elegant
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:23 pm

Kljuc svega je u novcu preko kojeg zaposlis strucno osoblje od trenera, sd-a pa nadalje. A onda ce ti ljudi da proberu prave igrace i sastave ekipu kavu fudbaslki klub treba.

Sve ostalo je samo prica i mlacenje prazne slame, to je Misimovic nebrojeno puta objasnio preko infrastrukture kao generatora novca i kampa sve sa naglaskom stucnog osoblja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:26 pm

Ja mislim da treba zaposliti nestručne ljude, uz nestručnu upravu, dobit ćemo stručnu ekipu

sajo10
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:30 pm

Kako sam se osjecao pred kraj prvenstva i sada, samo dva dana pred pocetak nove sezone. Noc i dan. Jedva iscekujem pripreme, trening utakmice i novu sezonu! Imamo neki dobar osjecaj. Nadam se da ce Krcmar biti pogodak. Jos novi travnjak, pa oprema... Jaoo, ovo treba da budu sretni dani! Dosta vise negative!! Idemo naprijed!

sejo
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:31 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub jun 09, 2018 5:26 pm
Ja mislim da treba zaposliti nestručne ljude, uz nestručnu upravu, dobit ćemo stručnu ekipu
minua i minus daju plus

Brkoo
Kontakt:

sub jun 09, 2018 5:32 pm

Elegant je napisao/la:
sub jun 09, 2018 5:23 pm
Kljuc svega je u novcu preko kojeg zaposlis strucno osoblje od trenera, sd-a pa nadalje. A onda ce ti ljudi da proberu prave igrace i sastave ekipu kavu fudbaslki klub treba.

Sve ostalo je samo prica i mlacenje prazne slame, to je Misimovic nebrojeno puta objasnio preko infrastrukture kao generatora novca i kampa sve sa naglaskom stucnog osoblja.
Kljuc je u trosenju novca na prave stvari. Mi placamo godisnje samo za porez preko milion KM. Mi preplacujemo igrace. Vecina ne zasluzuje plate kakve imaju. Dovodimo Crnova, Zebu, Kajkuta, Mehremica, Projica itd, dajes im fine plate, doprinose, placas i porez na to sve..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava