Hahhahahahahaha PP idi u penziju
Ah, zaboravio si dodati tu negdje *Liga*
Vipla1921 je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 9:40 pmSta nije uprava kriva ? Sta nisu treneri krivi ? Igraca moras usmjeriti, moras stvoriti zdravu konkurenciju, moras biti pedagog, jaran, brat, otac, ucitelj, profesor i sta sve ne jednom igracu.. Moras znati sa igracima, ne prolazi kod svakog ni jebanje majke, niti prolazi kod svakog jaranski pristup.. Uprava je kriva jer je kroz nas klub u zadnjih par godina proslo more igraca i trenera i lafo uprava nije kriva ni za sta.. Jesu krivi su, ali ne treba biti dzon obraz i zanemariti ostale dobre stvari koje su odradili na stadionu, promociju naseg kluba, ostvarivanje nekih ugovora koje prije nismo ni mogli zamisliti.. Ko god ih brani u svemu nije navijac Zelje nego gospodina Misimovica i njegovih ljudi, ko god ih pljuje u svemu nije navijac Zelje, nego svojih sitnih interesa.. Krivi su za dosta stvari, uradili su dosta dobrih stvari, trebamo se cupat i teziti boljem sutra.. Nakon one sjednice gdje Miske sere oko Amara pao mi je u ocima s onom pricom vrata su uvijek otvorena ha hu, Amar mi je pao u ocima isto tako sto sere ko i Miske.. Obojicu sam ih smatrao najvecima u ovom mileniju koje je Zeljo imao, a sad su mi poceli ici na neku stvar, jer ocito nikad nece moci zajedno raditi, nijedan nece odstupiti od svog, i nikad za nikad nece obojica biti u klubu, a dali su Zelji puno, a zajedno bi napravili mozda napokon klub od nas koji ce nesto vrijediti u evropskim okvirima.. I nemojte sad prica Amar je u klubu itd.. Jeste u klubu, ali manjr vise samo na papiru i vrti se tu i tamo.. Nista znacajno..
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Sent from my SM-J510FN using TapatalkLARS1921 je napisao/la:Napad Dialiba Krpić M. Vukadinović, arežina blagojević hajdarević, stoperi graovac bakrač, stevanovic, kjosevski
lijevi bek po želji i bog te vidio
što bi iglica iliev rekao - ja garantujem za ovaj tim
A ko je ta njegova desetkaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 9:31 pmA kakav Arezina jeste zapeli, Slobo dovodi svoju 10.
Ma druze tebi mescini niko ne valja,bravo jeste ja sam ne Misimovicev covjek,vec sam MisimovicVipla1921 je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 9:40 pmSta nije uprava kriva ? Sta nisu treneri krivi ? Igraca moras usmjeriti, moras stvoriti zdravu konkurenciju, moras biti pedagog, jaran, brat, otac, ucitelj, profesor i sta sve ne jednom igracu.. Moras znati sa igracima, ne prolazi kod svakog ni jebanje majke, niti prolazi kod svakog jaranski pristup.. Uprava je kriva jer je kroz nas klub u zadnjih par godina proslo more igraca i trenera i lafo uprava nije kriva ni za sta.. Jesu krivi su, ali ne treba biti dzon obraz i zanemariti ostale dobre stvari koje su odradili na stadionu, promociju naseg kluba, ostvarivanje nekih ugovora koje prije nismo ni mogli zamisliti.. Ko god ih brani u svemu nije navijac Zelje nego gospodina Misimovica i njegovih ljudi, ko god ih pljuje u svemu nije navijac Zelje, nego svojih sitnih interesa.. Krivi su za dosta stvari, uradili su dosta dobrih stvari, trebamo se cupat i teziti boljem sutra.. Nakon one sjednice gdje Miske sere oko Amara pao mi je u ocima s onom pricom vrata su uvijek otvorena ha hu, Amar mi je pao u ocima isto tako sto sere ko i Miske.. Obojicu sam ih smatrao najvecima u ovom mileniju koje je Zeljo imao, a sad su mi poceli ici na neku stvar, jer ocito nikad nece moci zajedno raditi, nijedan nece odstupiti od svog, i nikad za nikad nece obojica biti u klubu, a dali su Zelji puno, a zajedno bi napravili mozda napokon klub od nas koji ce nesto vrijediti u evropskim okvirima.. I nemojte sad prica Amar je u klubu itd.. Jeste u klubu, ali manjr vise samo na papiru i vrti se tu i tamo.. Nista znacajno..
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
zna covjekOmar500 je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 9:50 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/krcma ... /180607098
I jos posebno pohvali Kemu.
Petrovic jos ljepse pricao