Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 07, 2018 8:03 pm

Sta je onda problem sada da dođe kada samo treba biti trener ? Problem naci zajednciki jezik sa ovom upravom, sa ovako postenim i dobrim ljudima, koji dio sebe ulazu da bude bolje klubu. Sto bi rekao Misimovic da se poklope ambicije, pa ako se sad ne mogu pokloptii ambicije kad ce, on sa ovko dobrim ljudima ne moze da funkcionise o cemu da pricamo vise.

Manite ovaj dug, to neka se na sudu rijesi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:09 pm

Čovjek neće i kraj priče. I ne mora. Bio je Željo i prije njega, biće i poslije.
Ova priča oko Osima više počinje da smara ljude.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

igla
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:10 pm

@elegant

Bravo. Bas to me nervira. Konstantno prica da je primoran bio sam. Prvo sto znam da nije bio za sve stvari, drugo, evo sad ne bi bio nista osim trenera, pa nece. Ali je lijepo mašnu na sve stavljati.

Isto da sad pricamo da je ova uprava fantasticna u sportskom segmentu. Nije. Smijenili su trenera bruku, opcenito je previse ljudi proslo u tom dijelu.

sastrane

čet jun 07, 2018 8:11 pm

Dobro rece neko, Amare ovce tvoje ne mogu bez tebe.
A ja cu otici malo daleko i boli me briga. Amar da voli Zelju sjeo bi dogovorio se i preuzeo klupu ne bi glumio Magata. Ako se i sa kim moze dogovriti i naci zajednicki jezik moze sa ovom upravom. I vjerujem da je Senad spustio ego na onim sastancima al eto Magat nece. Ima on svoje vizije..

LeBlue
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:13 pm

Ljudi nemoj mo dopustiti da ona sitna ego licnost kao sto je Husic kojem je trenutno jedino zadovoljstvo da nas odnese sa fokusa i uspjeha, da on sada stvara podijele medju nama. To mu je jedini cilj, da li je borba oko trenera, oko igraca, oko stadiona, jedino mu je stalo eto da nesto dokaze da mi nismo nista. To mu je jedini cilj, davno procitan.

Doa1996

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 07, 2018 8:22 pm

Jest eto oko nas se cijeli svijet vrti, mi smo centar svijeta i Husicu prvi i jedini cilj u zivotu haha, de budi ozbiljan.
Covjek je samo zaljubljenik u sport koji ima pare i ulaze u Slogu, dovodi i placa ono sto misli da je dobro.
LeBlue je napisao/la:Ljudi nemoj mo dopustiti da ona sitna ego licnost kao sto je Husic kojem je trenutno jedino zadovoljstvo da nas odnese sa fokusa i uspjeha, da on sada stvara podijele medju nama. To mu je jedini cilj, da li je borba oko trenera, oko igraca, oko stadiona, jedino mu je stalo eto da nesto dokaze da mi nismo nista. To mu je jedini cilj, davno procitan.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:25 pm

Slobodan polozio. Fino rezonuje sta mu treba i gdje gori. Ne zanosi se pricom treba Adija sacekat, moze Zera dok se Sinan vrati i ostalo. Sad kakve igrace ce dovest, to je druga stvar.

O Amaru i haminom sinu kad i ako se nesto ozvanici. Sto neko rece ovim potezima sisoje samo hoce da je bitan, neki faktor kao u nasem fudbalu. Da je zakona i drzave ona izjava Secerovica da te uslove ne nude ni vani bi bila alarm inspektorima da mu vec sutra pokucaju na vrata i vide te ugovore.

LeBlue
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:31 pm

Doa1996 je napisao/la:
Jest eto oko nas se cijeli svijet vrti, mi smo centar svijeta i Husicu prvi i jedini cilj u zivotu haha, de budi ozbiljan.
Covjek je samo zaljubljenik u sport koji ima pare i ulaze u Slogu, dovodi i placa ono sto misli da je dobro.
LeBlue je napisao/la:Ljudi nemoj mo dopustiti da ona sitna ego licnost kao sto je Husic kojem je trenutno jedino zadovoljstvo da nas odnese sa fokusa i uspjeha, da on sada stvara podijele medju nama. To mu je jedini cilj, da li je borba oko trenera, oko igraca, oko stadiona, jedino mu je stalo eto da nesto dokaze da mi nismo nista. To mu je jedini cilj, davno procitan.
Pogledaj malo sa strane, ovo sam ja i za Husica i juce govorio ne vezano za nas. Sta je to on uradio inovativno? Zeljo nadje trenera iz Srbije, iz Partizana, eto i on sad pregovara, Zeljo pravi tribinu, on gradi stadion, Zeljo pokusava da dovede mlade reprezentativce, evo sad i on nekog iskopao.

cikazubo
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:31 pm

Doa1996 je napisao/la:
Seljak, krkan, osudjeni kriminalac. Covjek koji ne bira sredstva da dodje do cilja, bosnjo s dna kace.

Simply Blue
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:35 pm

Kakva Sloga...biće to jedna kratka priča
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

sajo10
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:43 pm

Simply Blue je napisao/la:
čet jun 07, 2018 8:35 pm
Kakva Sloga...biće to jedna kratka priča
Ma i ja mislim. Yebote dovedose Nurkovica, Nevresa, Stojceva, Secerovica.. Pa Jamak, Said u opticaju etc.. i kao jedan od najjaci klubova u ligi.. :r :r Samo gomilanje igraca, a sve "super-igrac" :placeodsmijeha:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

suludo je i pomisliti da bi Amar preuzeo Slogu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

MATORI
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:54 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ako Amar smatra da mu je Sloga mjera, halal mu bilo neka ide.
Jbt, pa ni Adžem nebi gore išao,...
E Sablja već bi.

LARSSON
Kontakt:

Honaj, znao sam daš mi to reći

sajo10
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:55 pm

MATORI je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ako Amar smatra da mu je Sloga mjera, halal mu bilo neka ide.
Jbt, pa ni Adžem nebi gore išao,...
E Sablja već bi.
:lol: :lol:
LARS1921 je napisao/la:
Honaj, znao sam daš mi to reći
*brise neku prljavstinu po stolu*

exbabilon
Kontakt:

čet jun 07, 2018 8:58 pm

Na stranu sve, nece Amar kod nas, nece garant ni kod haminog sina... Ali gdje ce?
Ima li on motiv ikog da vodi ili ce najbolje trenerske godine provesti cekajuci da ga izaberu za selektora? Znam da nije tema, ali razmisljam naglas.

PlaviVlak
Kontakt:

čet jun 07, 2018 9:07 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet jun 07, 2018 6:04 pm
evo zrinjskom konkurencije.
Taman imaš drugi klub da navijaš za njega.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Elegant
Kontakt:

čet jun 07, 2018 9:10 pm

exbabilon je napisao/la:
čet jun 07, 2018 8:58 pm
Na stranu sve, nece Amar kod nas, nece garant ni kod haminog sina... Ali gdje ce?
Ima li on motiv ikog da vodi ili ce najbolje trenerske godine provesti cekajuci da ga izaberu za selektora? Znam da nije tema, ali razmisljam naglas.
Kako ce ga izabrati za selektora nema realno nikakvo internacionalno iskustvo sem Japana iz proslog zivota i nazovi ovo u Kataru sta je radio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlueSide
Kontakt:

čet jun 07, 2018 9:11 pm

I kone prizeljkuju Lendru cak kazu da ima ponudu..a znamo sta to znaci :)
4-4-2 Lendra i Suljo tandem..izvolite se braniti
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 07, 2018 9:12 pm

Ma neka ide voditi koga hoce, pa necemo se ugasiti. Idemo dalje, najbitnije je sada da uprava pojaca nasu ekipu i idemo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava