MORE
Turnir u Banja Luci u organizaciji tog kampa gdje su bili najbolji igraci u svojim generacijama.LARS1921 je napisao/la:Nego zna li neko kako Modići dođoše do Milana? Obojica su od 2010. a koliko se sjećam tada su organizovani njihovi kampovi po BiH, dal ono bješe sa Merkurom ili MIMSom u saradnju, pa su najbolji dobijali priliku ta tamo idu.
Ili samo imaju jake roditelje
I Zeceve
BlwD je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 7:41 pmTurnir u Banja Luci u organizaciji tog kampa gdje su bili najbolji igraci u svojim generacijama.LARS1921 je napisao/la:Nego zna li neko kako Modići dođoše do Milana? Obojica su od 2010. a koliko se sjećam tada su organizovani njihovi kampovi po BiH, dal ono bješe sa Merkurom ili MIMSom u saradnju, pa su najbolji dobijali priliku ta tamo idu.
Ili samo imaju jake roditelje
Par uvezanih pobjeda ili pozitivan niz i eto ti pritiska opet. Najbolji primjer imaš u sezoni sa Slavkom. Kad je došao bila je općenito priča treba otići u Europu, a kad smo bili prvi tim koji je obezbijedio Europu niko se na to nije ni počešao, nego je titula bila u glavama. Ista priča će biti (ako budemo među glavnim konkurentima krajem marta za titulu) - nismo 6 godina bili prvaci, to je previše za ovaj klub, titula se mora osvojiti i ovo mora će u glavama navijačama biti nešto bez čega se ne može. Da se razumijemo, i ja sam svaki put očekivao i sanjao titulu, ali bez nje se evo vidimo može, nadam se ne još puno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 8:12 pmKako je krenulo izgleda da sledece sezone nece biti pritiska i prevelikih ocekivanja i da cemo kao autsajderi nesto pokusati, sto mozda i nije lose s obzirom da se ne snalazimo kao favoriti..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Moze crnac ako je bosnjak
Hajde 'tico baci nešto
znali smo mi da je mozda nas cim je usao u pregovore s nama, nisi nista novo rekao dok ne saznamo da je 100 posto nasSIMA_SIMAU je napisao/la:Nemojte me uzeti za 100% ali evo kazu Arezina zavrsen.
Pa eto cuo sam da je sve zavrseno ali slucajno da ne dodje ne zelim da bude klempa od mene.