to je bogami do ostalih. kad su ramović, zec i zakarić to pratili i napravili smo onu sjajnu seriju...kad su prestali vratili smo se na igru bez igre.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 5:18 pmu mojim ocima ce ostati upamcen kao igrac koji je u posljeratnom Zelji pretrcao najveci broj 'praznih' kilometara. sto nas narod kaze "puno zuji malo meda daje".
Sabura.. Bice nesto.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 5:23 pmNe znam sta ocekivati ako ode Zakaric i Vojo, koga cemo imati onda naprijed? Krpic i Zajmovic tesko da mogu podnijeti sav teret
ne znam do koga je... ali statistika mu je losa u poredjenju sa Zakaricem, Zajmovicem i Ramovicem.ChWilla je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 5:24 pmto je bogami do ostalih. kad su ramović, zec i zakarić to pratili i napravili smo onu sjajnu seriju...kad su prestali vratili smo se na igru bez igre.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 5:18 pmu mojim ocima ce ostati upamcen kao igrac koji je u posljeratnom Zelji pretrcao najveci broj 'praznih' kilometara. sto nas narod kaze "puno zuji malo meda daje".
Pa eto napisi pa cu ja tebi dati info koje ja imamstorm_raider je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 4:41 pmMogu ti u PP dati vise informacija. Vojo je odmah dao ogromnu cijenu.
Kada prodje godina od dana prethodno produzene clanarine.
hvalaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 6:32 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/clanstvo/provj ... -clanstva/
Ovdje provjeri kad moraš produžiti
Da je kako i bracu Vranjes okupitPlava Porodica je napisao/la:i poslije Sadikovića Modići
Sto?