Jadni mi ako nam se takvi počnu po klubu motati...cipiripi je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:37 pmJa ne bih imao nista protiv da nasi angazuju Mamica. Covjek ima dobre veze sa nasim klubom vlasnik je desetogodisnje stolice na istoku, a osoba je koja ima znanje i vjestine u menađerskim vodama. Takodje ima dobre veze i zna pronaci igrace, pogotovo juznoamerikance i ako treba dati mu procenat od prodaje igraca ali treba ga pokusati angazovati u Klubu jer siguran sam da bismo s njim profitirali
MislissssLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:39 pmSteta zbog Voje ako vec ide, a eto ocito ide.
Bas sam mislio imamo dva razlicita napadaca. Ovako ce izgleda Krpic biti prvi spic.
E ako ce nam on biti prvi spic onda ce bit veselo. Covjek ni u Slobodi to nije bio dok se Ahmetovic nije posvadjao i otisao.
Jbg Vojo bio si fin igrac, ne klasicna 9.
Sretno!
Baraban jelll brrrrrt strasannnMinjore je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:43 pmMislissssLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:39 pmSteta zbog Voje ako vec ide, a eto ocito ide.
Bas sam mislio imamo dva razlicita napadaca. Ovako ce izgleda Krpic biti prvi spic.
E ako ce nam on biti prvi spic onda ce bit veselo. Covjek ni u Slobodi to nije bio dok se Ahmetovic nije posvadjao i otisao.
Jbg Vojo bio si fin igrac, ne klasicna 9.
Sretno!brt moj kakav je ovaj iz sirokog ?
Sto bi redakcija rekla - naruceni tekstovi.ChWilla je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:44 pmprivremeno spriječen da obavlja zadatke i obaveze.
nego, krčmarević ipak ima kup sa kipra, iz 2010.
https://bih.ba/252646-krcmarevicevi-tro ... cima-zelje
naravno da to nije zaista dovoljno za naš optimizamali ko u ligi ima trofej izvana, čini mi se niko...
Na TMu nema statistika svih mečeva i liga. Npr u našoj sezoni je to 2008/09, i mozda koji meč prije. Kup nema bruku sezona, tek od 2010/11Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:54 pmDa li su ispravni podaci sa TM kad je vodio OFK Beograd, jer stoji da je vodio 3 meca, a ako sam dobro procitao ovdje da je on s njima igrao finale kupa pa mi nije logicno da ih je samo 3 meca vodio. Ili sam ja to nesto utripovao.![]()
LARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:56 pmNa TMu nema statistika svih mečeva i liga. Npr u našoj sezoni je to 2008/09, i mozda koji meč prije. Kup nema bruku sezona, tek od 2010/11Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:54 pmDa li su ispravni podaci sa TM kad je vodio OFK Beograd, jer stoji da je vodio 3 meca, a ako sam dobro procitao ovdje da je on s njima igrao finale kupa pa mi nije logicno da ih je samo 3 meca vodio. Ili sam ja to nesto utripovao.![]()
On je vodio ofk beograd u sezoni 2005/06, i dio sezone 2006/07
Ma nama je problem šo nam pored Danijela fali još jedan stoper. Ako ode Danijel, onda nam fale dva. I to je baš problem.sajo10 je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:46 pmOd ovih 3 (Daniel, Jovan, Vojo) najbitnije je produziti ugovor sa Danielom! Vojo je odradio svoj period u nasem klubu fantasticno.. Jovan znamo sta moze kada hoce. Moje misljenje je da bez njih mozemo. Ali Danielu ce se tesko naci zamjena.. Definitivno mu dati traku (ako nista zamjenik kapitena).
Ovi sto placu za Besirevicem i vec skidaju gace laznim mostarcima, pa kako vas nije stid? Yebo vas vise Zrinjski. Pa ima li jedan klub koji je toliko politiziran, korumpiran i radi na stetu? Jest on vrlo dobar igrac i sasvim sigurno pojacanje, ali mi na toj poziciji imamo dva supertalentovana igraca + Jovana (najvjerovatnije), Modica i Vranjesa.