pon jun 04, 2018 11:44 pm
Ko god voli Želju trebao bi nešto što nije za dobrobit Želje prešutiti... nevjerovatni smo, umejsto da se da podrska covjeku da mu se mili doci na posao i raditi "mi" tako odvratno nastupamo da i ne zasluzujemo nista vise od ovog sto smo dobili.
Svi mastaju o imenima, ja evo mastam o dobrom autu ali ne mogu da priustim sebi auto od 30.000 KM. Pokrijem se koliko sam dug.
Postavili smo se tako, kao da svi jedva cekaju da sjednu na klupu Želje, nije to tako. Vecina bjeze odavde, Željo jeste ime ali Željo ne može ponuditi ono sto stranci mogu ponuditi u vidu finansija i tu je kraj price.
Mozda je i dobro sto je "nepoznat" lik dosao, ja bi mu porucio da bude fakin i da radi po svom, nek interes Želje stavi ispred svega i to je jedini recept za uspjeh.
Osvrnuo bih se i na Asima Zeca, opali po džepu i vaspitaj *ovno, nevaspitana seljačina koja bi mi na transfer listi bila još večeras, takvi karakteri ne trebaju Željeznicaru da je glavom i bradom Ronaldinho, od takvog igrača sutra možemo očekivati i prodaju utakmice, ucjenjivanje kluba i slicne stvari. Jos veceras na transfer listu, neko ce valjda nesto ponuditi..
Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."